George Clooney, monoton?

George Clooney, monoton?

George Clooney, monoton?

  • De ce il iubesc femeile atat de tare pe George Clooney? Ei bine, in sfarsit misterul este elucidat, si nu, nu are nimic de a face cu aspectul lui – ci fiindca este cel mai monoton barbat. Cel putin in anumite privinte, ca vocea..

De ce il iubesc femeile atat de tare pe George Clooney? Ei bine, in sfarsit misterul este elucidat, si nu, nu are nimic de a face cu aspectul lui – ci fiindca este cel mai monoton barbat. Cel putin in anumite privinte, ca vocea..

Vocea monotona este atragatoare?

Vesti bune: Barbatii cu voce monotona, care se tem ca le plictisesc pe reprezentantele sexului opus imediat ce deschid gura, nu ar trebui sa se ingrijoreze.

Expertii cred acum ca multe femei asociaza o voce stabila, avand un ton moderat, cu increderea si puterea.
Un studiu efectuat la universitatile din California si Pennsylvania a descoperit ca barbatii a caror frecventa a vocii variaza cel mai putin au mai multe relatii sexuale.

Conform specialistilor, George Clooney este unul dintre barbatii „monotoni”, cel putin din punctul de vedere al vocii.

Alt factor este folosirea limbajului puternic, dominant.

Cercetatorii au declarat ca actorii de la Hollywood ca George Clooney si Clint Eastwood sunt exemple de barbati cu vocea monotona.

Ce spun specialistii

Cercetatorii au masurat vocile barbatilor in diferite situatii, inclusiv simulari de intalniri, si au analizat rezultatele prin prisma succesului lor sexual.

Ei au descoperit ca variatia frecventei fundamentale – cat de mult se schimba inaltimea sunetului – are legatura directa cu numarul aartenerilor sexuali pe care i-a avut un barbat.

Teoria spune ca vocile monotone sunt rezultatul evolutiv al semnificatiilor ca putere, independenta si dominatie. In timp ce anxietatea sau teama provoaca o crestere a frecventei vocale, agresiunea o face adesea mai profunda. Insa frecventa constanta ce caracterizeaza vocile monotone ale barbatilor sugereaza ca ei controleaza situatia.

Cercetatorii care au efectuat studiul au declarat ca probabil puterea este cea care atrage, nu vocea in sine. Se pare ca femeile prefera barbatii care au un statut mai inalt, pe care incearca si ele sa-l atinga apropiindu-se de ei.

Limbajul folosit de barbati a fost si el important, conform rezultatelor studiului efectuat pe peste 200 de barbati si femei si publicat in revista Archives Of Sexual Behaviour.

Barbatii care au folosit expresii precum Sunt mai mare si mai puternic decat ceilalti barbati au avut punctaje mai ridicate la teste.

Rezultatele studiului arata ca si cuvintele pe care le folosesc barbatii si tonul vocii le influenteaza succesul sexual. 

Mai cititi: 10 lucruri pe care nu le stiati despre George Clooney


 Forum recomandat

 Zona Artelor: Carti, filme, televiziune ... si alte genuri de arta.

Ghidul frumusetii peste 40 de ani
Efectele colagenului asupra pielii
Botoxul invins de veninul de sarpe  ultima inovatie pentru combaterea ridurilor
Buzele ne fac sa aratam mai tinere
Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale
Reinventati-va machiajul!
Coafura  in centrul atentiei
Luptati cu ridurile!
Zambetul  secretul frumusetii eterne


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII