Fii părinte în felul tău

Fii parinte in felul tau

Fii părinte în felul tău

Lumea se schimbă într-un ritm incredibil. Mai mult decât oricând, resimțim nevoia de siguranță, vrem să simțim că suntem pe “drumul cel bun”, că suntem „în pas cu timpurile” și că nu suntem singuri în această călătorie.

Pentru proaspeții părinți, aceste sentimente sunt și mai pregnante - mai ales dacă sunt la prima lor experiență în lumea parentală - și noi, Philips Avent, suntem dedicați să îi susținem în această frumoasă incursiune de descoperire a propriului mod de a fi părinte.

Începând cu trimestrul II de sarcină Philips Avent furnizează îngrijire personalizată și controlul sănătății pentru următoarele 1000 de zile ale călătoriei parentale prin soluții adaptive și intuitive.

Soluții complete care funcționează

Părinții și specialiștii în domeniul sănătății recomandă soluțiile noastre pentru că au încredere că sunt construite pe baze științifice solide, studiind comportamentul și satisfacția mămicilor (și nu numai) atât pentru produsele destinate lor, cât și pentru cele folosite de copiii lor. Si aceste soluții...funcționează!

Pompele noastre de sân, electrice sau manuale, duble sau simple, completate de acesoriile pentru colectarea și păstrarea laptelui matern sau cele destinate confortului mamelor vor constitui mereu un aliat de încredere al părinților și moașelor în hrănirea cu lapte de sân a bebelușilor și păstrarea unei stări de bine a mămicilor și tăticilor în condițiile potențial stresante ale peioadei de alăptare.

Biberoane, tetine și căni pentru hrănirea copiilor pe toate paliere de vârste fragede și tipuri de hrană, suzete potrivite pentru liniștirea micuților și dezvoltarea lor orală armonioasă – toate acestea completează un sistem ce definește Philips Avent ca prietenul bebelușilor și părinților, mereu atent și mereu aproape.

 

Soluții sigure care te liniștesc

În diferite etape ale dezvoltării copilului, nevoile în continuă schimbare ale acestora necesită abordări cât mai simple, sigure și cu efecte testate și dovedite în timp, provenind de la milioane de alte persoane aflate în rolul de părinte.
Și totuși, contează cel mai mult cum te simți TU ca părinte și cum se simte și dezvoltă copilul TĂU.

Gătești sănătos, la abur și pasezi legume și fructe delicioase cu un singur aparat cu până la 4 funcții integrate, fără a mai avea grija spațiului

ocupat de acesta, pregătești următorul biberon pentru bebe din laptele matern păstrat în frigider sau congelator rapid, eficient și uniform cu încălzitoarele noastre atât de îndragite și îndepărtezi 99.9% dintre virusuri, germeni și bacterii de pe biberoane, tetine, suzete și altele cu sterilizatoarele Philips Avent extrem de încăpătoare și sigure.

Tetinele anti-colic și anti-reflux ale biberoanelor noastre îți oferă calmul și liniștea de după mesele celor mici, cănile anti-curgere adaptate fiecarei vârste hrănesc fără a răni gurița copilului și asigură mese cât mai “curate” de jur împrejur 😊.

Iar atunci când vreți să vă relaxați cât cel mic se odihnește, îl vei ști mereu în siguranță cu ajutorul monitoarelor pentru bebeluși audio sau video ce îți oferă liniștea că puteți interveni oricând, de oriunde, exact atunci când e nevoie de voi.

Și totul pentru că noi, Philips Avent, ne dorim ca fiecare părinte să experimenteze în siguranță, să învețe să fie părinte așa cum își dorește și în propriile condiții, alături de minunea ce i-a schimbat viața de la prima ecografie.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII