Am trait doua nasteri total diferite la Spitalul Cantacuzino. O nastere naturala si una prin cezariana - iata cum au fost experientele mele

Am trait doua nasteri total diferite la Spitalul Cantacuzino. O nastere naturala si una prin cezariana - iata cum au fost experientele mele

Am trait doua nasteri total diferite la Spitalul Cantacuzino. O nastere naturala si una prin cezariana - iata cum au fost experientele mele

Am trait doua nasteri, una naturala si una prin cezariana la Spitalul Cantacuzino. Am trecut prin multe clipe grele în sensul că au apărut complicații dupa naștere, cu transfuzie de sânge, anemie puternică, tensiune, toate cadrele medicale s-au mobilizat, a fost greu, dar pentru ei m-am mobilizat și eu.

• La Spitalul Cantacuzino se incurajeaza alaptarea si am numai cuvinte frumoase și recomand tuturor doamnelor să meargă să nască la Spitalul Cantacuzino.

Vei citi:
Recomand cu mare drag Spitalul Cantacuzino
La Spitalul Cantacuzino se incurajeaza alaptarea
Bucuria nasterii a fost umbrita de tristetea pierderii mamei
Recomand cu mare drag toți medicii de la Spitalul Cantacuzino

nasterea prin cezariana

Mă numesc Mădălina și sunt mămica fericită și mămica puternică a celor trei copii: Darius (6 ani și 8 luni), Anais și Emilian (11 luni). Ambele nașteri au avut loc la Spitalul Cantacuzino, una in 2015, naturala și una în 2021, cezariana.

Recomand cu mare drag Spitalul Cantacuzino

...atât pentru profesionalismul medicilor și asistentelor cât și din punct de vedere al curățeniei și al aparaturii. Cea de-a doua sarcina fiind gemelară, a fost cu probleme și a necesitat urmărirea amănunțită, plus internări și am întâlnit mai multe echipe de medici pentru care am numai cuvinte de mulțumire.

La Spitalul Cantacuzino se incurajeaza alaptarea

Ce a fost greu, a fost faptul că am avut spitalizare îndelungată, timp de o lună și două săptămâni, am prins pandemia și nu am putut ieși mult mai mult la aer, am stat oarecum izolate pentru a nu contacta ceva și a ne îmbolnăvi atât noi cât și copiii. Acest spital este singurul sau unul dintre cele, daca naști prematur, poți rămâne internată pentru copil/copii, ei încurajează alăptarea.

Bucuria nasterii a fost umbrita de tristetea pierderii mamei

Am trecut prin multe clipe grele în sensul că au apărut complicații dupa naștere, cu transfuzie de sânge, anemie puternică, tensiune, toate cadrele medicale s-au mobilizat, a fost greu, dar pentru ei m-am mobilizat și eu.

Apoi, la doua săptămâni a decedat mama, fulgerător... îmi amintesc că mergeam la incubator sa ii vad, in interiorul meu simțeam că aș vrea sa urlu, sa îmi strig durerea, dar trebuia să fiu calma și să mă controlez, pentru a nu le transmite starea mea. A fost cumplit, extrem de greu, băiețelul cel mare era acasă, cu un dor imens de mine și mie de el, mama internată, apoi a decedat, copiii au luat greu in greutate, băiețelul a avut probleme cu respirația... dar noi femeile, noi mamele suntem puternice.

M-am întărit singură zicandu-mi va Dumnezeu mi-a luat ceva, dar mi-a dat dublu, că așa a crezut El că e mai bine, El știe de ce le aranjează așa.

Recomand cu mare drag toți medicii de la Spitalul Cantacuzino

Prima data am născut cu dl Dr. Toma. A doua sarcina a fost urmărită tot de către dânsul împreună cu echipa dansului, împreună cu Dna. Profesor Doctor Ceaușu și echipa dânsei și am născut cu echipa d-lui doctor Posea, rămânând în legătură și cu ceilalți medici.

Pentru faptul că sunt astăzi în viață atât eu, cât și copiii, le sunt recunoscătoare tuturor și am numai cuvinte frumoase și recomand tuturor doamnelor să meargă să nască la Spitalul Cantacuzino.

Pupici și imbratisari mămici!
Sunteți puternice, mai puternice decât vă imaginați!

Autor - Mădălina, o mamica de la Desprecopii

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Mădălina, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII