5 motive pentru care trebuie să ajungi la Untold cel puțin o dată in viață

5 motive pentru care trebuie sa ajungi la Untold cel putin o data in viata

5 motive pentru care trebuie să ajungi la Untold cel puțin o dată in viață

Am așteptat câteva zile după festival să revin la viața reală și să ies cu totul din lumea magică UNTOLD pentru a avea o părere cât mai obiectivă . În aceste zile am reușit să găsesc 5 motive mari pentru care trebuie neapărat să ajungi la acest festival și pentru care eu aș participa în continuare.

Dacă nu știi foarte bine despre acest festival îți dau eu câteva detalii

UNTOLD e un festival care se ține în Parcul Central din Cluj-Napoca anual încă din 2015 și e recunoscut pentru artiștii cunoscuți care sunt chemați. Acest festival a avut o evoluție foarte bună, venind tot mai mulți oameni de la o ediție la alta și în viitor nu mă îndoiesc că se va continua la fel.

1. Muzică

Știm deja că acesta este un festival de muzică și auzisem de-a lungul timpului persoane care considerau că vin doar DJ care mixeaza aceleași beat-uri încontinuu.

După experiența magică UNTOLD țin să contrazic această părere. Festivalul pune la dispoziție 6 scene, pentru a satisface nevoile tuturor în materie de gusturi muzicale.

Să nu uităm nici de faptul că acest festival este potrivit pentru toate grupele de vârstă de la părinți sau bunici până la copii, deoarece genurile muzicale sunt diversificate. Am ascultat de-a lungul celor 4 zile de festival toate genurile, de la muzică retro, până la trap (care e un gen de muzică ceva mai nou, mai ales în România).

Pe lângă asta, UNTOLD ne uimește în fiecare an cu nume super cunoscute din industria muzicală, cu care probabil nu ai mai avea ocazia să te întâlnești! Așa că e bine să profiți de ocazie, mai ales că se ține la noi în țară.

2. Socializare

La orice festival ajungi să cunoști mai multe persoane, dar la UNTOLD este cu totul altceva!! Aproximativ 360.000 de persoane venite din întreaga lume au participat anul acesta la festival.

Deoarece vin atât de multe persoane este aproape imposibil să nu cunoști oameni cu care să discuți sau chiar să te împrietenești. Peste tot în jurul tău vei vedea grupulețe care povestesc, râd și dansează împreună și chiar dacă ești outsider foarte ușor vei fi acceptat deoarece se formează o mare familie, care are un scop comun: Să se distreze la festival!

3. Vibe-ul UNTOLD

Acest festival a ajuns să fie o stare de spirit. Când spui UNTOLD, pe lângă muzica bună și oamenii faini, te gândești și simți o stare puternică de bucurie. Încă de la intrare se simte feelingul de festival, observi jocurile de lumini și oamenii costumați, parcă veniți dintr-un tărâm magic unde veghează binele, iar zânele zboară libere.

Pe lângă asta, întreg festivalul e plin de zone special amenajate de către diverse branduri, care îți pun la dispoziție diferite joculețe la care ai șansa să câștigi fie produse, fie diferite experiențe precum: experiențe foto, tatuaje semipermanente, 5 minute de libertate în aer ș.a.

4. Mâncare

Chiar dacă nu te gândești neapărat la mâncare când vine vorba de festival, ci poate mai mult la muzică și petrecere, acesta este un lucru foarte important.

UNTOLD pune la dispoziția petrecăreților un food court generos, unde ai o multitudine de opțiuni.

Poți alege mâncare dacă îți este foame, snacksuri dacă ai nevoie doar de o gustărică sau chiar desert dacă ți se face poftă, fiind prezente atât branduri locale, cât și branduri deja bine cunoscute de majoritatea dintre noi.

5. Siguranță

Pot spune ca este unul dintre cele mai sigure festivaluri la care am participat până acum.

Încă de la intrarea în festival geanta/rucsacul îți sunt verificate de către voluntari, aceștia fiind însoțiți de persoane de la securitate. Pe urmă, în interiorul festivalului erau persoane de la M.A.I. și de la Poliția locală care s-au asigurat că sunt respectate măsurile de securitate, iar pe lângă aceștia erau și agenți de securitate privată.

De asemenea, au fost amplasate două spitale mobile și patru puncte de prim-ajutor.

Ținând cont de siguranța persoanelor minore, acestea au brățări speciale, cu ajutorul cărora nu își pot achiziționa alcool sau țigări din festival ceea ce e foarte important pentru un festival mare.

Petrece timp de calitate cu copilul tau adolescent, la UNTOLD

Orice părinte de adolescent stie ca adolescenta este o perioada speciala in care copilul devine din ce in ce mai independent: are opinii puternice, are probleme, principii, valori personale, si percepe deja viata intr-un mod personal.

In 2015 am decis sa merg impreuna cu fiul meu la Untold Festival.  Am avut parte de un festival extraordinar (nu degeaba a castigat titlul de Cel mai bun Festival European in 2015).

Dar in plus, am avut sansa deosebita sa intaresc relatia tata-adolescent, tata - fiu. Citeste de ce este important sa mergi cu filul sau fica ta la un festival de muzica care dureaza 3-4 zile. Citeste de ce ai putea sa petreci timp de calitate cu copilul tau adolescent - la UNTOLD.

autor: Anamaria Fetti,  Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Elena Palagichi
    Elena Palagichitrimis la 12/8/2022

    Felicitari Foarte frumos

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII