Am născut natural la Spitalul Bega din Timișoara: un mare DA se poate și la noi cu mult profesionalism și cu multa ințelegere pentru graviduțe - experiența mea

Am nascut natural la Spitalul Bega din Timisoara -  un mare DA se poate si la noi cu mult profesionalism si cu multa intelegere pentru graviduțe - experienta mea

Am născut natural la Spitalul Bega din Timișoara: un mare DA se poate și la noi cu mult profesionalism și cu multa ințelegere pentru graviduțe - experiența mea

Pe data de 20 ianuarie al acestui an am avut termenul, însă fetița noastră a vrut să mai stea la caldurică, in burtica mea încă 4 zile. Cel mai sigur, a știut că se naște intr-o familie de istorici si ingineri și atunci s-a gândit sa-și facă "debutul" pe data de 24 ianuarie, la orele 12:40. O BUCURIE ENORMĂ NE-A ADUS, mai ales că o așteptam atât de muuult.

Vei citi:
Am ajuns la Spitalul Bega din Timișoara
Personal medical dedicat meseriei alese
Un maaare 10 pentru tot personalul
Am nascut de ziua Principatelor Române

Alte povestiri despre nasterea la Timisoara

nastere vaginala

Am ajuns la Spitalul Bega din Timișoara

Planul era să nasc la Spitalul Municipal Odobescu din Timișoara, însă am ieșit pozitivă la testul Covid, așa ca m-au trimis la alt spital-secția Covid, anume la Spitalul Bega din oraș.

Personal medical dedicat meseriei alese

Am ajuns la 03 la spitalul cu suport Covid, am fost consultată, fetița nu a ieșit pozitivă, am prins schimbul de tura de dimineață. 

Am avut o moașa extraordinară, o doctoriță și o asistentă foarte plăcute și toate dedicate meseriei. Chiar și doctorul anestezist (pentru că am nascut natural cu epidulară) a fost extrem de plăcută si ma susținea emoțional și f "ușoară la mână", ori de la emoții eu nu am mai simtit nimic🤣. Cert e că am avut o experința extrem de plăcută, pentru că îmi făceam tot felul de filme auzite de prin "vecini" despre cum e in maternitate și se pare că nu este chiar așa, posibil și cu ce personal nimereșți.

Un maaare 10 pentru tot personalul

Din partea mea un mare DA, se poate și la noi mai mult profesionalism și mai multă înțelegere pentru graviduțe, până la urma urmelor suntem toate femei (in cazul meu că am născut cu o femeie doctor) și ca nota un maaare 10 pentru tot personalul: pentru moașă, asistentă, anestezist, domnișoara doctor rezident care chiar s-a priceput în toate și a fost foarte stâpână pe sine. Și daca am oferit 10 este din toată recunoștința mea și din "abilitățile mele didactice".

Am nascut de ziua Principatelor Române

Ziua de 24 ianuarie pentru mine si pentru toată familia mea are dublă semnificație: ziua Principatelor Române (pentru că ne place să trăim românește și nu uităm de eforturile făcute de strămoși) și bineînțeles, acum mai muuult ca oricând, pentru că vom sărbatori ziua de naștere a fiicei noastre preaiubite. În viață totul este cu un scop, deși "apelăm" de multe ori la liberul arbitru.

Iar acum, în incheiere, vreau să le transmit viitoarelor mămici să nu le fie frică (nașterea este un proces natural, corpul știe ce are de făcut, suntem făcute pentru așa ceva, iar in cazuri excepționale trebuie avută grijă și atenție, totul va fi bine), iar bucuria cea mai mare din lume este să ai copii, indiferent de greutățile ce le intâmpini în viață.

Fericire doresc la toată lumea!!

Cu multă recunoștință,
o mămică împlinită

Autor - Sorina, o mamica de la Desprecopii  - primita la adresa redactiei

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nasterea la Timisoara

Nașterea la Timișoara: Am născut în mai puțin de 2 ore la 36 de săptămani - experiența nașterii la spitalul Premiere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Sorina, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII