C&A: Inspirație de ținute cool și confortabile pentru copii, la început de an școlar

C&A: Inspiratie de tinute cool si confortabile pentru copii, la inceput de an scolar

C&A: Inspirație de ținute cool și confortabile pentru copii, la început de an școlar

Începutul noului an școlar vine cu schimbări și provocări. Colegi noi, profesori noi, experiențe noi, o etapă nouă în educația și dezvoltarea celui mic. Există însă și un lucru care nu se schimbă - acela că toți copiii cresc, iar hainele le rămân mici. Din fericire, nu este nevoie să cheltuiești o avere de fiecare dată când copilul are un puseu de creștere și urmează să meargă din nou la școală.

Magazinele C&A rămân locul din care poți achiziționa articole de îmbrăcăminte comode, cu imprimeuri grafice jucăușe, rezistente, prietenoase cu pielea lor sensibilă dar și cu mediul, în care să se miște în voie, fără a pierde bugetul de sub control.

Îmbrăcămintea trebuie să le permită copiilor libertatea de mișcare

O mulțime de haine pentru copii restricționează accidental mișcarea, chiar dacă „se potrivesc” corect. Acest lucru se poate întâmpla în multe feluri - de la fustița unei fete care nu are un sistem ușor de prins până la o pereche prea strâmtă de jeans pentru a-i permite copilului să se aplece confortabil.

Cu toate acestea, poate fi tentant, cu atâtea ținute cool disponibile, să îmbraci copilul mai mult pentru estetică decât pentru funcționalitate. Acest lucru face adesea ca cei mici să poarte haine nepractice, care arată grozav, dar care le împiedică experiențele zilnice. Un sfat simplu, fundamental, este să te gândești la contextul în care vor fi purtate acele haine, nu doar la aspectul lor. Facem acest lucru instinctiv ca adulți: avem ținute pe care le purtăm la serviciu, care sunt complet diferite de ceea ce am purta la o petrecere sau de ceea ce am purta la sală.

Pentru începutul noului an școlar, copiii au nevoie să își aleagă haine în care să se simtă încrezători și cool, dar care să le confere în același timp libertate de mișcare și confort la purtare întreaga zi.

Tocmai din acet motiv, noua colecție C&A Back to School încurajează pasiunile celor mici și timpul de calitate petrecut în compania colegilor. Deoarece împreună este mai bine! La fel ca seturile de 3 articole, cu prețuri începând de la 59,99 lei. Articolele din noua colecție se remarcă prin culori vesele, imprimeuri florale, materiale extrem de confortabile și stiluri moderne, care îi inspiră să fie creativi și să își exprime personalitatea, oriunde s-ar afla.

Seturi de 3 articole, începând de la 59,99 lei

Tricouri cu mânecă lungă, de nelipsit în garderoba copiilor

Copilul tău, indiferent că este fată sau băiat, va folosi tricourile cu mâneci lungi din toamnă până în primăvară. Nu numai că sunt foarte comode și practice, dar sunt disponibile în mai multe culori și modele diferite, astfel încât să le poată purta în fiecare zi a săptămânii, într-o mulțime de combinații interesante.

Hanoracul - articolul de îmbrăcăminte preferat al elevilor

Secretul pentru a rămâne confortabil în timpul anului școlar este să alegi straturile potrivite de haine. Când copiii trec de la exterior la sălile de clasă, au nevoie de câteva piese cheie de îmbrăcăminte, cum ar fi hanoracele și puloverele din bumbac, pentru a face față schimbărilor de temperatură.

Și, pentru că tot am adus vorba de bumbac, este imposibil să nu menționăm un lucru foarte important, deoarece cu toții iubim durabilitatea și senzația plăcută a bumbacului. Alb și pufos, bumbacul este un material incredibil.

 

 

Bumbacul Bio este bumbacul care a fost cultivat în mod organic

Este mai sustenabil, deoarece preîntâmpină o mulțime de probleme ecologice pe care bumbacul convențional le poate provoca deoarece agricultura organică practică rotația culturilor, iar în acest fel, solul rămâne sănătos și plantele cresc și mai puternice, fără niciun fel de pesticide. Toate articolele C&A realizate din Bumbac Bio sunt exact la fel de accesibile ca

hainele din bumbac convențional, astfel că nu va trebui să alegi între Bumbacul Bio și bumbacul tradițional din motive financiare.

Știai că?

În prezent, aproape jumătate din bumbacul din colecțiile C&A din Europa este Bumbac Bio. Fiecare produs C&A cu simbolul de Bumbac Bio pe el este realizat cu cel puțin 70% bumbac din surse organice.

Colanți si pantaloni de trening confortabili, indiferent de vreme

Ultra confortabili și cool fără efort, acest tip de pantaloni oferă fetelor toată libertatea de mișcare pe care o doresc inimile lor energice. Pot fi purtați atât în clasă, cât și acasă, în timpul temelor. În plus, poți alege și varianta de colanți termoizolanți pentru diminețile mai friguroase, sau o pereche de pantaloni de trening lejeri pentru orele de sport.

Rochia perfectă

Pentru fetițele care preferă ținute mai elegante. nu uita să alegi câteva rochii drăguțe, cu mânecă lungă, ușor de purtat și care oferă mobilitate.

Jeans din bumbac organic

Ne plac jeansii, pentru că sunt suficient de rezistenți la toate activitățile copiilor, dar și mai eficienți la ascunderea petelor decât alte tipuri de pantaloni. Copiii pot fi dezordonați. Atunci când mănâncă sau beau, își pot vărsa mâncarea sau băutura pe haine. Pe de altă parte, când se joacă în aer liber, se pot murdări pe haine. Jeansii nu vor împiedica acest lucru, dar vor minimiza riscul de pete vizibile. În plus, cei din bumbac le pot oferi copiilor mai mai multă libertate de mișcare și confort.

Jeanși C&A pentru copii, prețuri de la 69,99 lei

Jachete și geci de școală

Școala începe fix la schimbarea dintre anotimpuri, așa că vei avea nevoie pentru copilul tău de jachete ușoare pentru diminețile mai răcoroase, cu protecție de vânt sau ploaie. Ulterior, poți opta pentru materiale mai groase, precum plușul sau geci căptușite.



Jachete C&A din pluș, prețuri de la 99,99 lei

Pregătește-ți copilul pentru noul an școlar cu haine moderne și practice, care le vin atât de bine! Și la scoală, și la joacă! Vino în magazinele C&A și descoperă noua colecție completă Back to School.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:La scoala

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII