Am născut natural la 35 de săptămani la maternitatea Oradea. Atitudinea asistentelor este singurul minus acolo - experiența mea

Am nascut natural la 35 de saptamani la maternitatea Oradea. Atitudinea asistentelor este singurul minus acolo - experienta mea

Am născut natural la 35 de săptămani la maternitatea Oradea. Atitudinea asistentelor este singurul minus acolo - experiența mea

Numele meu este Larisa și am 27 de ani. Experiența nașterii a fost cea mai minunată din viața mea. Mi-am dorit din tot sufletul un copil, dar din păcate am inceput această "călătorie" cu o sarcina pierduta printr-un avort spontan care m-a afectat enorm de mult. Nu am renunțat, deoarece mi l-am dorit enorm. Medicul mereu m-a încurajat și mi-a garantat că va fi bine. Am născut la maternitatea Oradea cu doctor Szasz Florin.

Recomandarea mea este sa vă căutați medicul cu care rezonati cel mai bine, care este trup și suflet acolo, și niciodată să nu renunțați oricât este de greu. Minunea voastră merita orice sacrificiu - iata experienta mea personala cu nasterea la Maternitatea Oradea.

Vei citi:
Am pierdut prima sarcina printr-un avort spontan
Am aflat că vom avea o fetiță
Am nascut la 35 de saptamani
Am născut la maternitatea Oradea cu doctor Szasz Florin
De dorit lasă atitudinea și comportamentul asistentelor
Alte experiente de nastere din Oradea, povestite de mamicile din Comunitatea Desprecopii

nastere vaginala

Am pierdut prima sarcina printr-un avort spontan

Numele meu este Larisa și am 27 de ani. Experiența nașterii a fost cea mai minunată din viața mea. Mi-am dorit din tot sufletul un copil, dar din păcate am inceput această "călătorie" cu o sarcina pierduta printr-un avort spontan care m-a afectat enorm de mult. Nu am renunțat, deoarece mi l-am dorit enorm. Medicul mereu m-a încurajat și mi-a garantat că va fi bine.

Am aflat că vom avea o fetiță

După prima experiența, obișnuiam să ies de la control mereu plângând (de fericire bineînțeles). M-am bucurat enorm că toate sunt bune și frumoase. La controlul de 34 de săptămâni mi-a descoperit medicul o dilatație de 3/4 care prezenta internare obligatorie cu risc de naștere prematura. Din nou am inceput sa mă stresez foarte tare și să-mi fac griji. Am fost internată 2 zile sub supraveghere și tratament. La 2 zile am fost externată cu repaus la pat obligatoriu+tratament.

Am nascut la 35 de saptamani

La 35 de săptămâni în data de 14 ianuarie 2022, mi s-a rupt apa și am născut o fetiță perfect sănătoasă la 2600 de grame și 48 de cm, pe nume Natalia Maria. In final ii multumesc in primul rand bunului Dumnezeu și apoi celui mai bun medic pe care eu l-am întâlnit.

Am născut la maternitatea Oradea cu doctor Szasz Florin

Eu îl recomand oricărei femei și viitoare mame. Suportul lui psihic, calmul și profesionalismul m-au ajutat enorm sa trec peste toate și să-mi țin minunea in brațe. Referitor la condițiile din spital, nu am prea multe de adăugat, a fost totul perfect.

De dorit lasă atitudinea și comportamentul asistentelor in general

Recomandarea mea este sa vă căutați medicul cu care rezonati cel mai bine, care este trup și suflet acolo, și niciodată să nu renunțați oricât este de greu. Minunea voastră merita orice sacrificiu ❤️.

Autor - Larisa, o mamica de la Desprecopii  - primita la adresa redactiei

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiente de nastere din Oradea, povestite de mamicile din Comunitatea Desprecopii

Nașterea prin cezariană la Maternitatea de Stat din Oradea - o experiență ideală. Aproape de nota 10.

Nașterea prin cezariană la Oradea: când detectată pozitiv cu Covid mi s-au dat pastile de oprire a lactației dar instinctul te învață mai bine ce să faci

Am născut prin cezariană la Oradea și am fost mai mult decât mulțumită

Nașterea la Oradea: am născut la Maternitatea din Oradea și trebuie să spun că e o maternitate cu cadre medicale de nota 10

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Larisa, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII