Legoland în Billund sau Disneyland în Paris? Alege un city break cu copiii, prin eSky.ro

Legoland in Billund sau Disneyland in Paris? Alege un city break cu copiii, prin eSky.ro

Legoland în Billund sau Disneyland în Paris? Alege un city break cu copiii, prin eSky.ro

Vacanțele pe timp de vară sunt adesea haotice și costisitoare. Este posibil ca planurile voastre de vacanță să fi fost afectate, sau chiar amânate din diverse motive. Oricum ar fi, dacă doriți să planificați o vacanță de familie în Europa, toamna promite să aducă mai multe beneficii.

Nu numai că toamna este o perioadă mult mai liniştită pentru a călători, dar toamna este una dintre cele mai bune perioade pentru a vizita multe destinaţii europene, mai ales când ai copii. Așadar, lăsați în urmă haosul călătoriilor de vară și mergeți Într-un city break în septembrie, octombrie sau noiembrie. In plus, după vacanța de vară, tarifele de avion scad, așa că toamna este cel mai bun moment pentru a explora orașele europene la prețuri avantajoase.

Ce este un city break și de ce ar trebui să îl organizezi cu eSky.ro?

City break este o excursie scurtă, o mini vacanță spre o destinație urbană într-un oraș european, care de obicei durează 2-3 zile, în perioada weekendului.

Un city break vă permite să scăpați de rutina zilnică, să explorați principalele atracții turistice ale orașului sau să gustați bucătăria locală. Este o idee bună și pentru excursiile cu copiii, deoarece aceștia nu trebuie să lipsească prea mult de la școală. De obicei este o călătorie destul de ieftină dacă profitați de chilipirurile găsite pe eSky.com.

Planificați un city break toamna aceasta?

Cum ar fi dacă nu ați pierde timp căutând separat zborurile și cazarea? Acum este posibil cu pachetele eSky! Economisiți nu doar timp folosind un singur motor de căutare, ci și bani. Cazarea şi zborul ȋmpreună este garanția unei oferte la un preț bun. În plus, acestea sunt locații verificate, astfel încât cazarea este la cel mai înalt nivel. Descoperiți cele mai populare destinații pentru excursii de câteva zile și cele mai tari oferte pentru cazare și zboruri.

eSky.com este o agenție de turism online unde îți poți organiza cu ușurință un city break de la A la Z. Aici vei găsi nu doar oferte de zboruri sau hoteluri, ci și de închiriat o mașină sau de a cumpăra bilete la Disneyland sau alte atracții grozave de care copiii tăi se va bucura fara indoiala! Pentru cei cărora le plac soluțiile convenabile, esky.co.uk oferă posibilitatea de a rezerva un zbor + hotel, practic cu un singur click. Este o platformă extrem de ușor de utilizat, care vă va ajuta să redescoperi călătoriile.

Un city break poate fi grozav pentru familii dacă sunt bine planificate. Orașele au o mulțime de atracții majore, de la muzee la parcuri de distracții, dar fiind căminul multor copii au și o grămadă de facilități pentru familii, de la locuri de joacă la restaurante.

Trucul pentru a avea un city break grozav cu copiii, este să nu exagerați – rămâneți la câteva atracții pe zi și combinați-le cu înțelepciune (o dimineață într-un muzeu cu o după-amiază într-un parc, de exemplu).

Sfat! O modalitate excelentă de a te bucura de un city break cu copiii, este de a merge într-un oraș pe care îl cunoști deja. Acest lucru elimină o parte din stresul legat de planificare și este adesea o experiență distractivă: copiii vă vor face să priviți orice loc cu alți ochi și un loc familiar se va simți la fel de interesant ca unul nou.

Unele dintre cele mai city break-uri de familie combină câteva zile într-un oraș cu o zi sau două la un parc tematic. Unele dintre cele mai testate sunt Disneyland din Paris și Legoland în Billund.

Disneyland din Paris trebuie să fie pe lista lucruri de făcut pentru majoritatea copiilor; este una dintre cele mai populare atracții pentru familiile din toată Europa, atrăgând câteva milioane de familii pe an în parcurile tematice gemene; Parcul Disneyland și Parcul Walt Disney Studios. Odată ce ați decis că vă veți întâlni cu personajele de la Disney, trebuie să decideți unde veți rămâne, iar alegerea este enormă! Dar există o mulțime de opțiuni când vine vorba de cazare, de la numeroase stațiuni uriașe cu tematica Disney, ce au o mulțime de facilități și transferuri gratuite, până la proprietăți mai liniștite, departe de aglomerație. De asemenea, puteți alege să rămâneți în Paris, care se află la doar 30 km spre vest.

LEGOLAND® Billund vă întâmpină cu o acțiune de mare viteză și entuziasm pentru întreaga familie. Nimic nu se compară cu vizitarea locului natal al LEGO; originalul LEGOLAND; locul în care imaginația nu are limite. Situat într-una dintre cele mai fericite țări din lume, nu este de mirare că LEGOLAND Danemarca este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru a-ți lua familia. Deschis în 1968 alături de fabrica LEGO, LEGOLAND Danemarca a văzut peste 50 de milioane de vizitatori care au trecut prin porțile lor pentru a se delecta cu toate creațiile LEGO.

Există ceva foarte special la LEGOLAND Danemarca și credem că are foarte mult de-a face cu faptul că se află în orașul unde a început totul, Billund. În mod surprinzător, Billund este un oraș mic din Danemarca, la 260 km vest de Copenhaga. Este înconjurat de ferme și păduri frumoase și de sate pitorești.

Deci, care ar fi alegerea voastra si de ce? Disneyland în Paris sau Legoland în Billund?

Cum să planificați un city break cu copiii pe Esky.ro

 Alegeți orașul cu înțelepciune. Nu toate orașele sunt categorisite ca fiind prietenoase cu familiile cu copii. Bloggerii de călătorie care au o familie sunt o sursă fantastică de informații practice, încercate și testate, iar forumurile sau grupurile de Facebook sunt, de asemenea, un alt punct bun punct de plecare.

 Gândiți-vă la transport. City break-urile implică de obicei explorare și mijloacele de transport potrivite sunt esențiale. Ne referim la asta în două moduri: transport public și transport pentru copii. Verificați întotdeauna online înainte de a pleca dacă autobuzele acceptă cărucioare, dacă metroul are stații accesibile și dacă/cât de accesibil este orașul.

 Alegeți cu înțelepciune cazarea. Cazarea este esențială pentru succesul unei călătorii în familie. Orașele pot fi copleșitoare, în special pentru copii, iar un loc sigur pentru relaxare este secretor unor zile plăcute și nopți odihnitoare.

 Fiți realiști cu planurile. Ar putea fi tentant să încercați să profitați la maximum de timpul plecat și să vă umpleți ziua cu cât mai multe atracții posibil, dar orașele au talentul de a face aceste planuri să se spulbere rapid, cu blocaje de trafic, transport întârziat și aglomerație. Nu uitați să planificați o mulțime de timp liber! O după-amiază la hotel și o listă bună de activități liniștite pentru copii pot face minuni.

 Planificați cel puțin o activitate în avans. Indiferent cât de scurt ar fi un sejur, rezervați întotdeauna o activitate care să acționeze ca punct central al călătoriei.

 Sariți peste cozi. A aștepta la coadă este o scurtătură către crizele de familie, așa că sfatul nostru este: cumpărați bilete în avans și alegeți tururile. Dacă nu există o astfel de opțiune, luați în considerare dacă atracția merită așteptarea și de câte înghețate, prăjituri sau acadele veți avea nevoie pentru a hrăni copiii.

 Implicați copiii cât mai mult posibil în etapa de planificare, astfel încât aceștia să se simtă împuterniciți cu privire la călătorie și să contribuie la modelarea acesteia pentru a fi plăcut și pentru ei.

 Căutați activități și muzee pentru copii. Gândiți-vă întotdeauna la activitățile de familie ca fiind împărțite între cele centrate pe copil și cele prietenoase cu copiii. Cum ar fi parcuri de distracție, locuri de joacă, lucruri pe care cel mai probabil nu le-ați face dacă ați călători în cuplu, și expoziții cu tururi și ateliere de familie, terase sau turnuri belvedere, tururi cu autobuzul.

 Planificați o activitate pe zi care este doar pentru ei. Copiii trebuie să se joace, așa că încercați întotdeauna să luați în considerare un timp care este literalmente doar pentru ei.

 Aduceți gustări. Arma secretă pentru orice ieșire în familie, fie un city break cu copiii sau o excursie la pădure este mâncarea. Gustările sunt cea mai ușoară modalitate de a obține puțin kilometraj suplimentar și de a ține la distanță foamea.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII