Cum evităm una dintre cele mai frecvente probleme la sugari și copii? Secretul este la îndemâna tuturor părinților

Cum evitam una dintre cele mai frecvente probleme la sugari si copii? Secretul este la indemana tuturor parintilor

Cum evităm una dintre cele mai frecvente probleme la sugari și copii? Secretul este la îndemâna tuturor părinților

Ținând cont că peste 60% din bolile vârstei la sugar și la copilul mic sunt infecții ale cailor respiratorii, una dintre condițiile de bază pentru protecția copiilor noștri este aerul curat și nepoluat. Cum putem preveni aceste infecții respiratorii care în multe cazuri devin cornice și ne tulbură grav sănătatea chiar și la vârsta de adult? Răspunsul este simplu: cât timp lăsăm ca în plămânii noștri să ajungă doar aer curat, bine filtrat și nepoluat, micuții vor rămâne sănătoși.

Cum putem face asta? Folosind unul dintre produsele de încredere cu o experiență de peste 40 de ani, prezent în peste 120 de țări și lider mondial, adică Sterimar pentru Bebe.

De ce să folosim apă de mare pentru bebe?

Apărarea împotrivă poluării chimice și organice din aer, împotriva virusurilor, a bacteriilor, dar și a altor microorganisme începe întotdeauna la nivelul nasului. Mai precis, mucoasa nazală cu sistemele ei excelente de filtre nazale este în stare să filtreaze 80% din microparticulele nocive care pătrund prin nas în organism.

Cumpără Sterimar din Farmacia Tei, la cel mai mic preț. Accesează următorul >>link-aici.

Cum ne ajuta Sterimar Bebe și Copii în acest proces?

Sterimar este făcut din cea mai curată apă de mare care o putem găsi în zona oceanică a Coastei Franceze și aduce în plus, are și un sistem special conceput pentru năsucurile delicate și sensibile ale celor mici. Sterimar spray are o piesă nazală moale și specială care odată introdusă în nasul mic al bebelușului și al copilului, se mulează perfect formei anatomice a nasului. Trebuie să știm că piesa nazală de la Sterimar, pe care o introducem în nasul bebelușului și a copilului, este dintr-un material foarte special care respinge aderența bacteriilor și altor elemente din aerul poluat. Prin aplicarea de 3 ori pe zi în năsuc a unui puf de Sterimar Bebe, adică apă de mare purificată și îmbogățită cu oligoelemente naturale, reușim să menținem mucoasa nazală și sistemul de filtrare care curăță “mizeria” din aerul pe care cei mici îl respiră. Prin folosirea de Sterimar Bebe și Copii asigurăm zi și noapte o respirație ușoară și sănătoasă și acesta este unul dintre motivele pentru care Sterimar este Nr.1 în acest domeniu ca adjuvant în prevenirea infecțiilor respiratorii la bebeluși și copii.

Cum îi afectează pe cei mici o respirație îngreunată?

Câștigă premiile Sterimar pe pagina de Facebook sau Instagram. În plus, ai sfaturi medicale și noutăți pentru adulți și copii. Accesează pagina >>aici.

Să luam ca exemplu o răceală sau o alergie, situație în care, în mod frecvent, este greu să respiram ușor și normal. O respirație insuficientă, aduce în primul rând agitație, nervozitate și insomnie, stări care afectează deopotrivă copiii și adulții. De multe ori stările de neliniște și somn

scurt și agitat provin din cauza unei respirații deficitare, situație pe care o întâlnim des la bebeluși, dar și la copiii cu nas înfundat cronic sau cu mucoasa nazală nefuncțională. Pentru micuții care au mereu nasul înfundat am dezvoltat forma de Sterimar Hypertonic Bebe care eliberează nasul deja din prima zi și permite menținerea respirației sănătoase și curate. Sterimar are forme speciale cu efecte dovedite științific în prevenția alergiilor. Este cunoscut faptul că 10% din copii suferă de alergii, inclusiv faptul că astmul bronșic are și el o componentă alergică, situații în care Sterimar este folosit cu succes că adjuvant preventiv în aceste cazuri. Sterimar Cupru este o formă specială pentru prevenirea infecțiilor nazale, traheale și pulmonare. Cuprul este un element care distruge bacteriile, virusurile și alte microorganisme agresive pentru sănătatea noastră. Ca fapt divers, în spitalele moderne, o mulțime de elemente metalice (de ex. clanțele ușilor) sunt făcute dintr-un aliaj de cupru.

Sofibel, producătorul Sterimar, are un comitet științific și o secție științifică care lucrează permanent la îmbunătățirea și menținerea calității produselor Sterimar, dintre memebrii făcând parte pediatri și medici specialiști în ORL. Din acest motiv, Sterimar este lider de piață în multe țări, fiind recomandat de medicii de pe 5 continente.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII