Nu lăsați vremea rece să vă strice distracția și buna dispoziție! Iată sfatul mămicilor pentru un boost de imunitate!

Nu lasati vremea rece sa va strice distractia si buna dispozitie! Iata sfatul mamicilor pentru un boost de imunitate!

Nu lăsați vremea rece să vă strice distracția și buna dispoziție! Iată sfatul mămicilor pentru un boost de imunitate!

A venit din nou acel moment al anului în care gripa și răceala preiau controlul tuturor activităților și ne țintuiesc în case pentru cel puțin o săptămână. Temperaturile mai reci ne țin mai mult în interior, ferestrele sunt închise și căldura este pornită. Astfel, aerul prea uscat poate fi mai dur cu membranele mucoase ale nasului și gâtului, provocând micro-leziuni ale țesuturilor. Aerul rece și uscat din exterior - deși curat și răcoritor - poate, de asemenea, irita căile respiratorii, crescând susceptibilitatea la virusuri și bacterii.

Dar nu trebuie să lăsați vremea rece să vă strice distracția și buna dispoziție!

Iată sfatul mămicilor pentru un boost de imunitate!

Pe măsură ce zilele se scurtează și oamenii trec la o garderobă mai adecvată temepraturilor scăzute, toamna semnalează un alt nou început: începutul gripei, răcelilor și sezonului rece.

Potrivit epidemiologilor, este un mit că frigul sau temperaturile scăzute ne pot îmbolnăvi. Cu toate acestea, virusurile tind să se transmită mult mai eficient în condiții mai uscate și mai reci, așa că acum este momentul să vă gândiți serios la îmbunătățirea sistemului imunitar.

Vestea bună este că există multe lucruri pe care le puteți face pentru a lupta împotriva bolilor sau pentru a reduce drastic șansele de a vă îmbolnăvi. Un sistem imunitar care funcționează optim este mai mult decât capabil să vă protejeze de răceala obișnuită, gripă, streptococ și o multitudine de alte boli virale sau bacteriene.

De unde să începem? Cinci super mămici - Ligia Lazăr, Roxana Mastan, Elena Santos, Magdalena Aldea, Elena Zagaican - ne-au împărtășit ce au făcut ele pentru a da un boost imunității copiilor dar și lor, adulților din casă, deoarece, cum prea bine știm, totul se împarte frățește într-o familie. ;)

Întărirea imunității este esențială pentru oricine, de la mic la mare

Un stil de viață echilibrat, odihnă suficientă și suplimentarea dietei - toate sunt necesare în creșterea naturală a imunității.

Anul acesta a început și Caleb grădinița. Și a fost fix așa cum am auzit în stânga-dreapta - odată cu reintrarea în colectivitate, apar imediat și răcelile. După doar câteva săptămâni de grădiniță a venit și prima răceală mai serioasă și... cum învățăm să împărțim totul frățește, nu a scăpat niciunul dintre noi.

Am avut, totuși, un remediu comun, un boost de imunitate de la @fitermanpharma. Pentru copii am optat pentru boost-ul de imunitate ce conține un complex de 6 ingrediente naturale și care creste rezistența organismului la infecții - siropul Propolis C® Imunocomplex, iar noi am ales comprimatele Propolis C® Imunocomplex - un boost de imunitate cu 4 mecanisme diferite și 4 ingrediente naturale cu acțiune imunostimulatoare. Întărirea imunității este esențială pentru oricine. În special atunci când vorbim despre copii. Tu cum procedezi ca să ții răceala departe de familia ta? - Ligia Lazăr

Un boost de imunitate, cu 6 ingrediente naturale

Din punctul meu de vedere, cea mai grea parte la rolul de părinte este cea în care apar răcelile sau gripa. De cele mai multe ori, gestionez bine situația, însă ultima dată a fost o formă mai severă, a necesitat antibiotice și mult stres din partea mea.

Și, pentru că după un tratament cu antibiotice sistemul imunitar este scăzut, am căutat să intervin repede cu un boost de imunitate, pentru a amâna sau chiar evita următoarele posibile

îmbolnăviri. Așa că am optat pentru Propolis C® Imunocomplex de la @fitermanpharma, un sirop destinat copiilor cu vârste de peste 1 an, cu 6 ingrediente naturale care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar: crește rezistența organismului la infecții și ajută organismul să se refacă după boală. Are un gust plăcut, iar Cezara l-a acceptat din prima fără probleme.

Pentru copilașii cu vârste de peste 5 ani, există și varianta sub formă de comprimate. Să avem un sezon rece cu cât mai puține răceli! - Roxana Mastan

White&Gold Garden Party în luna lui Octombrie

🍁Sarah este născută în mijlocul toamnei, în octombrie, la puțin timp după sora ei mai mare, fix când vremea este capricioasă - acum este cald, acum este frig sau plouă.

🍒 Și-a dorit o mini petrecere de ziua ei afară, în Grădina Fermecată. Locul unde noi ne petrecem mare parte din timpul liber, locul unde ea aleargă, se joacă cu alți copii sau cu pisicuțele, explorează, se cațără sau grădinărește alături de noi. Un loc tare, tare drag ei.

Noroc că mami știe să organizeze astfel de petreceri, cu buget restrâns, dar zău că am avut emoții mai ceva ca la un client... să zicem mai deosebit.

Emoții au fost și în dimineața petrecerii, cu picături de ploaie și nori care nu voiau să plece. 🎊🎊Pentru că a început sezonul virozelor am ales să previn în loc să ajung să repar, de aceea un boost de imunitate este necesar până la sosirea primăverii.

❣Saritei îi place Propolis C® Imunocomplex sirop pentru că are gust plăcut, iar Rihannei Propolis C® Imunocomplex comprimate, care îi sunt mai ușor de administrat și care nu conțin zahăr. Ambele suplimente au ingrediente naturale care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și cresc rezistența organismului la diverse infecții, iar eu ca mamă mă bucur că putem sta mai mult pe afară. - Elena Santos

Voi de unde vă luați boost-ul de imunitate?

Oricât de mult îmi place toamna știu că ea vine și cu o perioadă a virozelor și a bacteriilor. Și dacă ești părinte, știi și tu foarte bine că cel mai neplăcut sentiment este să ai copilul bolnav, să trebuiască să lipsească de la școală sau de la grădiniță, să-ți iei și tu concediu medical ca să-l îngrijești și tot așa. Un copil care este dus în colectivitate nu poate să fie ferit de astfel de situații dar poate fi protejat printr-o imunitate mai bună, construită treptat.

Sunt curioasă. De unde vă luați boost-ul de imunitate? Haideți să vă zic ce fac eu. Le ofer fetelor mele suplimente alimentare de la @fitermanpharma. Siropul Propolis C® Imunocomplex contribuie la creșterea imunității prin cele 6 ingrediente naturale crește rezistența organismului la infecții și ajută organismul să se refacă după perioada de boală.

Comprimatele Propolis C® Imunocomplex se recomandă copiilor peste 5 ani și adulților. Oferă un boost de imunitate cu 4 mecanisme diferite și 4 ingrediente naturale cu o acțiune imunostimulatoare potentate.

Ambele au un gust bun și sunt acceptate ușor de copii. - Magdalena Aldea

Acomodarea la grădiniță vine la pachet cu multe viroze de sezon

M-am pregătit mult pentru acomodarea lui Tudor la grădiniță, iar când a început să meargă cu plăcere, am dat nas în nas cu virozele de sezon, parcă mai multe ca niciodată și gata, am stat acasă. Inițial două săptămâni, am reluat 2 zile. Cred că a adus Sergiu altceva între timp sau vremea schimbătoare ne-a bulversat și au împărțit aceleași simptome, aceeași răceală, exact așa ca frații.

Și pentru că suntem în căutarea licorii magice,

care să ajute organismul să se refacă după perioada de răceală, care să trimită mucozitățile departe de toți copiii și să ne lase nopțile liniștite, acum cei mici împart și aceeași albinuță care le-a trmis boost-ul de imunitate în produse potrivite vârstei lor:

• Propolis C Imunocomplex sirop pentru Tudor
• Propolis C Imunocomplex cpr. pentru Sergiu. "Comprimate, ca adulții. Și nu au nici zahăr.", a punctat, Sergiu. "Și gust interesant, dulceee.", a remarcat Tudor.- Elena Zagaican

Propolis C® - de nelipsit în sezonul rece pentru toți membrii familiei!

Propolis C® este gama complexă pe bază de ingrediente naturale, special concepută pentru a te ajuta atât în faza de prevenție a bolilor de sezon, cât și în fazele de combatere și refacere a organismului după boală.

Propolis C® Imunocomplex sirop

Propolis C® Imunocomplex sirop este un supliment alimentar dezvoltat special pentru copii începând cu vârsta de 1 an. Acesta este un boost de imunitate ce conține un complex de 6 ingrediente naturale care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, crește rezistența organismului la infecții și ajută organismul să se refacă după perioada de boală, ca adjuvant în cazul îmbolnăvirilor (ex: afecțiuni respiratorii) sau în perioada de convalescență. Are un gust plăcut, ușor de acceptat de către copii. Se administrează ușor cu ajutorul linguriței dozatoare.

Propolis C® Imunocomplex cpr.

Propolis C® Imunocomplex cpr este un supliment alimentar sub formă de comprimate pentru supt destinat atât adulților, cât și copiilor peste 5 ani. Acesta este un boost de imunitate cu 4 mecanisme diferite și 4 ingrediente naturale cu acțiune imunostimulatoare potențată. Are efect imunostimulator potențat și nu conține zahăr. Comprimatele au gust bun, fiind ușor de acceptat chiar și de către copii.

Propolis C® Răceală și Gripă

Propolis C® Răceală și Gripă ne ajută încă de la primele simptome de răceală și gripă pentru că îi asigură organismului nostru o cantitate mare de vitamina C, extrem de necesară în perioada în care luptă cu virusurile. În plus, prin extractele standardizate de tinctură de propolis, echinacea, fructe de soc și de măceș, Propolis C® Răceală și Gripă Adulți, plicuri sau Propolis C® Răceală și Gripă Copii, plicuri, reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic). Propolis® C Răceală și Gripă acționează natural de la primele simptome!

BOOST imunității! BOOST unui sezon rece ferit de răceli și gripe!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII