Asociația CONIL celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie, prin zâmbet, dans, muzică și culoare

Asociatia CONIL celebreaza Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, 3 decembrie, prin zambet, dans, muzica si culoare

Asociația CONIL celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie, prin zâmbet, dans, muzică și culoare

Asociația CONIL celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie, prin zâmbet, dans, muzică și culoare la CONIL Fest, Festivalul Integrării - Moș Nic la Circ!

Ediția cu numărul XXI a CONIL Fest, Festivalul Integrării - Moș Nic la Circ, va avea loc pe durata a două zile de weekend, 3 - 4 decembrie 2022, la Circul Metropolitan București!

De ce am ales acest prim weekend al ultimei luni a anului pentru o astfel de întâlnire?

Pentru că împreună, chiar de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie, vom sărbători curajul, determinarea, puterea și ambiția tuturor copiilor speciali.

Asociația CONIL dă start înscrierilor la cel mai mare eveniment dedicat copiilor din România, CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a XXI-a, Moș Nic la Circ. În această iarnă scriem împreună cea mai frumoasă poveste a incluziunii, răspândind iubire și speranță în toiul sezonului magic. Așteptăm cât mai mulți copii, tipici și atipici, să-și arate talentul chiar sub ochii lui Moș Nic, prezentator al evenimentului. Să performezi chiar în arena circului este o ocazie unică pe care nici un copil nu ar trebui să o rateze!

Desprecopii - partener media al celui mai mare eveniment dedicat copiilor din România, CONIL Fest, Festivalul Integrării

În foaierul Circului Metropolitan, între 3-4 decembrie, cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de-a lungul întregului weekend de toate surprizele pregătite de expozanții Târgului lui Moș Nic! Dulciuri, cărți, produse hand-made, ateliere, pictură pe față, workshopuri, baloane și multe, multe alte surprize!

Integrat în eveniment este și spectacolul ”ABC-ul Circului”, o producție a Circului Metropolitan București, oferit gratuit de către Asociația CONIL unui număr de 1.000 de copii cu dizabiliități, proveniți din medii defavorizate, din centre de plasament și refugiați urcaineni.

Vino să petreci un weekend plin de zâmbete, culoare și veselie la Circul Metropolitan București și să celebrăm împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități!

Save the date! 3-4 decebrie, între 10-18, Moș Nic la Circ!

Pe lângă programele artistice susținute de copii în arena circului, vom realiza și MANIFESTUL PRIETENIEI, un banner de mari dimenziuni amplasat în foaier unde toți cei prezenți vor putea lăsa un gând bun pentru copiii și tinerii cu dizabilități.

Un manifest artistic realizat de copii pentru copii, dar și pentru autorități! Profităm de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități pentru a demonstra că iubirea, sprijinul și susținerea acestora vin din sufletul fiecăruia dintre noi! Suntem siguri că toți cei prezenți vor fi încărcați de gânduri bune! Vino și așează și gândul tău pe manifest! Copiii cu nevoi speciale au nevoie de susținere, încurajare, acceptare! Și ei fac parte din lumea ta! Haide alături de noi să facem o bucurie tuturor copiilor speciali, chiar de ziua internațională a acestora.

Dizabilitatea este responsabilitatea comunității! Fii responsabil! Lasă o mărturie pe MANIFEST!

Pentru detalii și înscrieri, puteți accesa www.conil.ro, ne puteți scrie la adresa de mail office@conil.ro sau puteți vizita pagina evenimentului.

Parteneri media: Bucureșți FM, Agerpres, România Pozitivă, www.desprecopii.com, www.scoliprivate.eu

Despre momentul in care mi s-a spus ca am un copil cu Sindrom Down

Totul a inceput cu o sarcina deloc planificata. Cu mai putin de un an in urma, eram o romanciera londoneza, petrecareata si lipsita de griji. Apoi, o sarcina deloc planificata, despre care am aflat la doar cateva zile dupa ce m-am despartit de prietenul meu, iar acum, un alt munte, mult mai inspaimantator, se afla in fata mea.

Timp de patru ani si jumatate, pot spune ca temerile mele initiale au fost nejustificate. De fapt, pot spune ca diagnosticul lui Xavier m-a facut sa ma confrunt brusc cu maternitatea. Nu spun ca nu as fi fost o mama buna in alte conditii, dar am fost cu siguranta propulsata brusc ca in urma unui soc electric care m-a trimis cu capul inainte in maternitate intr-un mod pe care nu mi l-as fi imaginat citeste aceasta poveste adevarata aici >

Alte informatii despre Sindromul Down:

Sindromul Down: trisomia 21
A fi parinte de copil cu dizabilitati – o provocare limita a vietii
Trisomia. Ce este si tipuri de trisomie
Sindromul Down si transmiterea sa in genele familiei

Forumul de suport al parintilor cu copii cu Sindrom Down


Copii cu nevoi speciale

Sunt ai nostri. Si au nevoie de mai multa intelegere si mai multa dragoste

autor: desprecopii.com (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII