Prima întâlnire cu prințesa și noua noastră viață în 3 după cezariană - jurnal de nastere

Prima intalnire cu printesa si noua noastra viata in 3 dupa cezariana - jurnal de nastere

Prima întâlnire cu prințesa și noua noastră viață în 3 după cezariană - jurnal de nastere

M-am întors să-mi văd ginecologul pentru un control la 38 de săptămâni, pentru că Ziua MARE se apropia din ce în ce mai mult. Așa mi-a explicat în detaliu cum avea să se întâmple, am întrebat-o toate temerile mele, cum avea sa fie anestezia, dacă există repercusiuni după aceea.

Vei citi:
Control la 38 de săptămâni
Abia asteptam sa-mi vad copilul in brate
A inceput noua noastra viata in 3
Alte experiente de nastere prin cezariana, povestite de mamici

nasterea prin cezariana

Control la 38 de săptămâni

M-am întors să-mi văd ginecologul pentru un control la 38 de săptămâni, pentru că Ziua MARE se apropia din ce în ce mai mult. Așa mi-a explicat în detaliu cum avea să se întâmple, am întrebat-o toate temerile mele, cum avea sa fie anestezia, dacă există repercusiuni după aceea. Ea a știut să mă liniștească că totul va fi bine, că echipa va fi bine pregătită pentru toate eventualitățile.

Abia asteptam sa-mi vad copilul in brate

Așa ca am stabilit împreuna ca ziua de nastera prin cezariana sa fie în urmatoarele 5 zile. Odată ieșită de la această ultimă întâlnire, inima mea era atât grea, cât și ușoară. Mi-a fost frică de cum o să fie cezariana, dacă voi avea puterea să mă mobilizez rapid, dacă aș putea alăpta direct; si in acelasi timp abia asteptam sa-mi vad copilul in brate, tinand-o aproape de mine.

Gata, aventura sarcinii se apropia de final, iar eu am fost bucuroasă să întorc pagina spre o altă etapă. Asa ca m-am prezentat in ziua respectiva, la prima ora de dimineata la 6:45. Foarte devreme pentru ca trebuia sa fiu prima, sa intru in sala cand va sosi medicul. Odată ce ajunsesem, îmi pusese bagajele în vestiar, și mi-am luat cu mine doar geanta cu articolele de toaletă. Așa că am început să aștept și să număr minutele.

O asistenta venise să-mi dea halatul pe care să-l pun, apoi o alta asistentă mi-a pus o perfuzie de hidratare în așteptarea anesteziei. Eu care credeam că o sa intru in sala în curând, care a fost surpriza mea când am văzut o doamnă trecând pe targă cu asistentele in panica sa o duca in sala pentru că tocmai i se rupsese apa și era foarte dilatată. Așa că am fost pusa să aștept 2 ore înainte de a putea merge la randul meu in sala de nastere.

A inceput noua noastra viata in 3

Opaaaa, a venit rândul meu! Odată ajunsă în sala, totul s-a întâmplat foarte repede, mi se spune să mă pun pe masă ca să-mi facă anestezistul injecția. Am început să intru în panică, dar din fericire a venit o moașă să mă ia de brațe și să mă consoleze că totul va fi bine. O dată culcata pe masă, au durat doar 15 minute până am auzit plânsul bebelușului meu, m-am ușurat, tot stresul dispăruse. Odată ce medicii au terminat procedura, am fost dusa în camera de recuperare unde am petrecut 1h30 înainte să fiu în sfârșit în rezervă și mi-a fost adus îngerașul meu.

Era foarte mică și foarte drăguță, am fost foarte emotionata am luat-o in brate si am multumit lui Dumnezeu ca totul a mers bine. Am stat doar 2 zile in spital, a treia zi am putut sa merg acasa si astfel sa-mi impartasesc bucuria cu sotul meu. Si el a fost foarte emotionat cand a vazut-o pe printesa, a pupat-o, a mangait-o... asa a inceput noua noastra viata in 3 :)

Autor - Nana3ly, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiente de nastere prin cezariana, povestite de mamici

Nașterea prin cezariană la Maternitatea din Brașov a fost o experiență ce m-a marcat: la naștere fetița mea a luat o infecție dubioasă - experiența mea

Nasterea la Maternitatea Panait Sirbu Giulesti: cezariana din ziua aniversarii casatoriei - experienta mea

Nașterea la Curtea de Argeș: o cezariană neprogramată pentru că bebe era pozitionat incorect și o experiență ce nu o regret - povestea mea

Nașterea la maternitatea Polizu: o cezariană ce merită un 10 de la mine pentru această experiența minunată

► AM NASCUT PRIN CEZARIANA - POVESTEA MEA

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Nana3ly, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII