Abia asteptam să nasc și am născut natural in 2 ore. Am intrat in travaliu, epuizată dupa aproape 40 de săptamani intense - experiența mea

Abia asteptam sa nasc si am nascut natural in 2 ore. Am intrat in travaliu, epuizata dupa aproape 40 de saptamani intense - experienta mea

Abia asteptam să nasc și am născut natural in 2 ore. Am intrat in travaliu, epuizată dupa aproape 40 de săptamani intense - experiența mea

Bună draga Comunitate Desprecopii. Astăzi aș vrea să vă povestesc despre travaliul meu. Era o zi de joi, aveam deja 39 de săptămâni și 6 zile, eram epuizată, extenuată, stresata și foarte foarte umflata. Abia asteptam sa nasc, mă gândeam că indiferent cum o sa fie să vină odată că nu mai puteam.

Vei citi:
Aveam deja 39 de săptămâni și 6 zile
Mici dureri, asemanatoare crampelor
Au început cu adevărat durerile travaliului

nastere vaginala

Aveam deja 39 de săptămâni și 6 zile

Astăzi aș vrea să vă povestesc despre travaliul meu. Era o zi de joi, aveam deja 39 de săptămâni și 6 zile, eram epuizată, extenuată, stresata și foarte foarte umflata.

Abia asteptam sa nasc, mă gândeam că indiferent cum o sa fie să vină odată că nu mai puteam. Am întrebat într-o parte în alta cum ar trebui sa se simtă dar nu prea îmi puteam imagina.

Mici dureri, asemanatoare crampelor

De dimineta, pe data de 16 iunie au început niste dureri mici ca și cum ar fi crampe. Mi s-au părut suspecte și am întrebat doctorul ce mi-a monitorizat sarcina.

Doctorul mi-a spus că în momentul în care vor fi constante durerile și regulate sa merg la spital. Eram deja emoționată și așteaptam cu nerăbdare să vina bebe. De la 8 dimineața până la ora 16 cam, durerile au fost foarte supornbile și nu foarte regulate așa că am stat acasă. După ora 16 ele s-au indesit și am hotărât sa mergem la spital. In drum spre spital contracțiile erau tot la 10 minute constant.

CItesteTravaliul de la A la Z: ghid complet

Au început cu adevărat durerile travaliului

In jur de ora 18 m-am internat și au început cu adevărat durerile dar eram deja dilatata 7 și moașele mi-au spus că maxim într-o oră nasc. Au durat 2 ore dar a fost bine... a fost un travaliu ușor. Si am nascut natural.

La ora 20 și 5 minute Adela avea să vina pe lume. Un bebe de 2980 de grame, o fericire și o împlinire pentru noi.

Autor - Ramo980307, o mamica de la Desprecopii 

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Ramo980307, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII