2023 - anul Iepurelui de Apă în zodiacul chinezesc ne va aduce ceea ce ne-a lipsit în 2022: pace și succes!

2023 - anul Iepurelui de Apa in zodiacul chinezesc ne va aduce ceea ce ne-a lipsit in 2022 -  pace si succes!

2023 - anul Iepurelui de Apă în zodiacul chinezesc ne va aduce ceea ce ne-a lipsit în 2022: pace și succes!

În calendarul chinezesc, Anul Nou marchează tranziția între zodiile chinezești: sfârșitul Anului Tigrului și începutul Anului Iepurelui. Anteriorii și următorii ani ai Iepurelui sunt 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023 și 2035.

Anul Nou Lunar al Iepurelui de apă 2023 - care începe pe 22 ianuarie, cu prima Lună Nouă care urmează solstițiului de iarnă, și se încheie pe 9 februarie 2024, când vom trece în Anul Dragonului - este mai favorabil sau, cel puțin, mai ușor spectaculos decât Anul Tigrului, care tocmai se apropie de sfârșit.

În astrologia chineză, Iepurele simbolizează răbdarea și norocul, ceea ce ar însemna că Anul Iepurelui 2023 va aduce ceea ce ne-a lipsit în 2022: pace și succes!

Vei citi:
2023 este anul Iepurelui de apă
Ce înseamnă pentru noi Anul Iepurelui?
În cultura chineză, iepurii reprezintă luna
Oportunități la locul de muncă în 2023
Iepurele va fi protejat în dragoste
Cu cine este compatibil Iepurele?
Amenințări semnificative pentru sănătatea iepurelui
Elemente norocoase pentru Anul Iepurelui 2023

2023 este anul Iepurelui de apă

2023 este anul Iepurelui de apă conform tradiției zodiacului chinezesc și se repetă la fiecare 12 ani. Ultimii ani ai Iepurelui înainte de 2023 sunt următorii:

 2011 (Iepurele de Aur)
 1999 (Iepurele de Pământ)
 1987 (Iepurele de Foc)
 1975 (Iepurele de Lemn)
 1963 (Iepurele de Apă)

În astrologia chineză fiecare semn zodiacal este asociat cu unul dintre cele cinci elemente (Aur; Lemn; Apă; Foc; Pământ) și fiecare element reprezintă calități diferite.

Influența Iepurelui îi va tempera pe cei prea impulsivi sau pe cei cu capul în nori. Iată de ce, gândindu-te de două ori înainte de a acționa, vei reuși să-ți îndeplinești cu succes toate planurile.

Conform horoscopului chinezesc 2023, Anul Iepurelui va fi un moment bun pentru toate zodiile și un an extrem de norocos pentru majoritatea dintre ele! Toate semnele vor avea succes în dragoste, iar majoritatea vor reuși să treacă la următorul nivel în ceea ce privește cariera. Nici sănătatea nu este mai prejos, întrucât nu vor apărea probleme serioase în calea vreunui semn zodiacal!

Ce înseamnă pentru noi Anul Iepurelui?

Anul Iepurelui - 2023 - va aduce mai puțină furie, mai multă relaxare ȘI mai multe vești bune: anul acesta, banii vor veni mult mai ușor decât înainte!

Oamenii născuți sub zodia Iepure sunt calmi, hotărâți și rareori intră în panică. De aceea ies cu ușurință din cele mai dificile situații.

Multe zodii vor avea un an liniștit și vor lua cele mai bune decizii. Oamenii născuți în zodia Iepure sunt norocoși în ceea ce privește banii și se înțeleg cu cei născuți în zodiile Dragon, Maimuță și Bou. Ei nu suportă aroganța Cocoșului sau crizele isterice ale Tigrului.

Iepurele este al patrulea dintre toate animalele zodiacului și legenda spune că Iepurele era mândru – ba chiar arogant – de viteza sa.

În cultura chineză, iepurii reprezintă luna

Unii spun că se datorează faptului că umbrele lunii seamănă cu un iepure, alții spun că este din cauza caracteristicilor pure ale iepurelui.

Se crede că oamenii născuți în anul iepurelui sunt vigilenți, plini de spirit, iute la minte și ingenioși.

Oportunități la locul de muncă în 2023

Se spune că iepurii se bucură de o gamă mai mare de oportunități la locul de muncă în 2023. Se mai spune că șansele „vin de nicăieri”, dar dacă succesul te ajunge sau nu, depinde de tine și de munca ta grea. Cele mai bune opțiuni de carieră pentru iepuri sunt în domeniul educației, cultivării, creșterii, îngrijirii sănătății, poliției, justiției, muncii, politicii.

Situația financiară a Iepurelui în 2023

Situația financiară a Iepurelui în 2023 va arăta o presiune mai mare, cu venituri întârziate.

Potențiala avansare în carieră este diferită de a genera câștiguri financiare până în a doua jumătate a anului sau chiar în 2024, sugerează astrologii, așa că este important ca iepurii să țină cont de cheltuielile lor și să nu trăiască peste posibilitățile lor.

Iepurele va fi protejat în dragoste

Iepurele va fi protejat în departamentul dragostei în 2023 și se poate aștepta la un an în cea mai mare parte stabil și lin privind relațiile.

Pentru iepurii singuri, acesta este un an plin de potențiali noi parteneri, dintre care unii vor ieși din relațiile de prietenie existente.

Pentru iepurii care sunt deja într-o relație, astrologii sugerează să păstreze o distanță politicoasă între ei și orice prieteni apropiați pentru a evita gelozia care ar putea duce la certuri sau chiar la o despărțire.

În schimb, iepurii în relații ar trebui să fie atenți la sentimentele și nevoile partenerului, pentru că ei vor fi cei care vor arăta un real angajament atunci când apar dificultăți mai târziu în cursul anului.

Cu cine este compatibil Iepurele?

Iepurele este cel mai compatibil cu Porcul, Oaia și Câinele.

Amenințări semnificative pentru sănătatea iepurelui

Cu atât de multă muncă și cu o situație financiară nu mereu sau garantat stelară, este posibil ca iepurii să se simtă supărați, anxioși sau chiar deprimați în următoarele 12 luni. Dar pentru a depăși acest lucru, iepurii trebuie să-și elibereze capacitatea mentală de a se concentra pe provocările mai mari ale vieții.

În ceea ce privește sănătatea fizică, iepurii ar trebui să aibă grijă la bolile anterioare, deoarece se pot întoarce în 2023, așa că se recomandă controale frecvente.

Meditația sau yoga ar trebui, de asemenea, adăugate la regimul de fitness al unui iepure pentru a ajuta la stabilizarea stării de spirit.

Elemente norocoase pentru Anul Iepurelui 2023

Numere norocoase: 5, 7, 9 și numerele care le conțin (cum ar fi 35 și 47).
Zile norocoase: 15, 27 și 30 ale fiecărei luni ale Anului Lunar Chinezesc.
Luni norocoase: luna martie aparține Iepurelui. Lemnul Yin al Iepurelui are nevoie de energia pe care o oferă soarele pentru a crește. Dacă Yin Wood este capabil să găsească un copac uriaș, un zid sau un teren plat, se va răspândi foarte repede.
Culori norocoase: albastru, verde, galben și negru.
Direcții norocoase: sud-vest, vest și nord-vest.

Horoscopul mamelor

Fiecare mama este unica si in acelasi timp la fel ca toate mamele. Asta poate pentru ca sentimentul matern, ce le leaga pe toate mamele, este trait diferit de fiecare femeie.

Sentimentul matern este legatura cu divinitatea. El pluteste la diverse altitudini in suflet, impletit cu alte griji, sperante sau planuri pentru viitorul copilului...si de aceea exista si un horoscop al mamelor :) il gasesti aici >

Despre destin, merita citit si:

Numele copilului: intrebari si raspunsuri despre destin si noroc
Numele si destinul copilului tau: legaturi invizibile de care trebuie sa stii|
Ora nasterii si temperamentul
Greselile din viata noastra sau ce am fi facut altfel ... 

Horoscopul copiilor

Este oare adevarat ce spun stelele ca odraslele din zodia Gemenilor vor vorbi foarte de timpuriu? Tot ce se poate.

Si oare o fi adevarat ca bebelusul Varsator va fi deja interesat de computer din perioada scutecelor? Se prea poate - mai ales ca stelele ii prezic asta :)

Aici la Desprecopii.com sarbatorim generatia copiilor inteligenti.

Si, pentru a fi pregatiti, vrem sa stim toate secretele pe care le ascund stelele despre copiii nostri. IAta, cu multe detalii, horoscopul copilului tau.

 autor: Desprecopii.com  - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Destin

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII