Am născut prin cezariană un super bebe minunat de 4400 grame - experiența nașterii la Câmpulung Muscel

Am nascut prin cezariana un super bebe minunat de 4400 grame - experienta nasterii la Campulung Muscel

Am născut prin cezariană un super bebe minunat de 4400 grame - experiența nașterii la Câmpulung Muscel

Domnul doctor a venit la capul meu si m-a felicitat spunandu-mi: Burtică, nu aveai cum sa scoți bebelușul, ca are 4400 greutate!!!!! Aoleu!!!!

Mi l-a arătat, l-am pupat pe obrazul drept si a rămas cu gropita si acum când râde! Apoi totul a decurs normal, eu la salon, bebelușul la salonul lui pana m-am făcut bine sa urc la el! Am avut și lapte și apoi la noi acasa totul decurs minunat! Într-adevăr, a fost greu ca nu știam cum sa fac, totul a fost nou, dar încet încet a fost minunat!!!!

Vei citi:
Prima nastere la Campulung Muscel cu dl Dr. Năstase
Gata, vine bebe!!!
Au inceput contractiile
Am ajuns la cezariana de urgenta
Un super bebe de 4400 grame!
Alte experiente de la nasterea din judetul Arges, povestite de mamici

nasterea prin cezariana

Prima nastere la Campulung Muscel cu dl Dr. Năstase

Ma numesc Andreea si sunt mămică a doi băieți. Am rămas însărcinată după lungi așteptări, aveam 27 ani. Nu stiam mare lucru. Am avut o sarcina foarte ușoară, doar pana ce a mișcat mi-a fost greață, dar după aceea nu am avut probleme. Am născut la Spitalul Câmpulung Muscel cu domnul dr. Năstase.

S-a rupt apa! Gata, vine bebe!!!

La ultimul ecograf dl dr ar fi văzut ca are în jur de 3 kg și sa asteptam sa vina pe lume. Am intrat în 9 luni si intr-o dimineata mi s-a rupt apa. Neștiind, am crezut ca m-a scăpat pipi, apoi spunandu-i mamei, a si ras de mine. Gata, vine bebe!!! Am plecat la spital speriata dar în același timp bucuroasa ca îmi voi cunoaște bebele pe care l-am ținut în burtica atâta timp!

Toate bune și frumoasa, dl dr. era de garda. M-au luat asistentele si ma pregăteau pentru naștere. M-au consultat, eram în parametrii, dl dr. de asemenea, ma incuraja si mi-a spus ca dacă totul decurge bine, la 12 îmi voi cunoaște bebelușul. Eram cu încă 2 fete în salon, iar ele în jur de ora 12, gata au si născut normal. Eu nu aveam dureri nici de burta, nici de spate! A venit dl dr., m-a controlat din nou și mi-a spus sa stau linistita sa mai astept!

Au inceput contractiile

Pe la ora 14 au început și la mine durerile de burta și spate, deveneau din ce în ce mai insuportabile, credeam ca nu mai rezist! Asistentele lângă mine, speriata ca bebe urcase cat de sus a putut, nu voia sa iasă, era bine la mami în burtică. Dl dr. mi-a spus sa mai aștept pana pe la 16.30 si dacă nu, o sa ajung la cezariana! Durerile erau din ce în ce mai insuportabile, nu mai puteam respira, am făcut și atac de panica, apoi masca de oxigen!

Am ajuns la cezariana de urgenta

Am ajuns sa ma pregătească de cezariana pe la 16.30, gata de operație. Mi-au făcut anestezia si dna anestezist a stat la capul meu si ma ținea de vorba! În acest timp dl dr. se apucase de operație, siiiiiiii dintr-o data se auzi un plâns puternic de bebe. M-am speriat neștiind ca bebe trebuie sa plânga atunci când iese din burtică!!!

Un super bebe de 4400 grame!

Dl dr a venit la capul meu si m-a felicitat spunandu-mi: Burtică, nu aveai cum sa scoți bebelușul, ca are 4400 greutate!!!!! Aoleu!!!! Mi l-a arătat, l-am pupat pe obrazul drept si a rămas cu gropita si acum când râde! Apoi totul a decurs normal, eu la salon, bebelușul la salonul lui pana m-am făcut bine sa urc la el! Am avut și lapte și apoi la noi acasa totul decurs minunat! Într-adevăr, a fost greu ca nu știam cum sa fac, totul a fost nou, dar încet încet a fost minunat!!!!

La a doua naștere a fost diferit!!!!

Autor - Andreea, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiente de la nasterea din judetul Arges, povestite de mamici

Nasterea la Curtea de Arges: o cezariana neprogramata pentru ca bebe era pozitionat incorect si o experienta ce nu o regret - povestea mea

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Andreea, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII