Molekin® IMUNO - aliatul mămicilor pentru sănătatea copiilor

Molekin® IMUNO - aliatul mamicilor pentru sanatatea copiilor

Molekin® IMUNO - aliatul mămicilor pentru sănătatea copiilor

Începutul noului an școlar este un moment plin de emoție și anticipare, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Dar cu răcelile și virusurile circulând deja în colectivități, crește nevoia de a ne asigura că micuții noștri sunt protejați și pregătiți pentru a face față provocărilor sezonului rece. Imunitatea copiilor devine astfel un subiect de interes deosebit, iar metodele de întărire a sistemului lor imunitar sunt o prioritate pentru părinți.

Mai bine să previi decât să tratezi!

Știm cu toții că prevenția este secretul în menținerea sănătății, așa cum spune un vechi proverb: "Mai bine să previi decât să tratezi!". Este important să luăm măsuri preventive pentru a reduce riscul de a contracta infecții. Pe lângă o alimentație echilibrată, care include fructe și legume, suplimentele alimentare pot fi un aliat valoros în consolidarea imunității copiilor.

Molekin® IMUNO - pentru o imunitate puternică și un copilul sănătos!

Un astfel de aliat este Molekin® IMUNO, un supliment alimentar special conceput pentru a susține imunitatea copiilor. Conținând vitamina C, vitamina D și zinc, Molekin® IMUNO oferă un adevărat boost de imunitate. Aceste elemente esențiale contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la menținerea sănătății sistemului osos și a funcției normale a sistemului muscular.

Un aspect deosebit de util este gama variată de produse Molekin® IMUNO, adaptate fiecărui grup de vârstă, de la cei mai mici din creșă și grădiniță, până la școlari. Cu variante sub formă de sirop pentru cei mai tineri și pastile efervescente pentru copiii mai mari, administrarea devine ușoară și chiar distractivă.

În continuare, vă invităm să descoperiți părerile a trei mămici care au ales Molekin® IMUNO pentru a-și pregăti copiii pentru începutul școlii și pentru a le întări imunitatea în lupta contra răcelilor și virozelor sezoniere: Magdalena Aldea, Olimpia Borodi și Diana Catanoaia. Astfel, Molekin® IMUNO a devenit un partener de încredere în menținerea sănătății copiilor lor.

Imunitatea copiilor când începe școala

"Cum îi protejăm pe cei mici la intrarea în colectivitate și care e cea mai simplă modalitate să îi ferim de muci, răceală și tot felul de virusuri?

Imunitatea copiilor când începe școala este un subiect fierbinte pentru fiecare părinte, de aceea cred că prevenția este foarte importantă.

Dacă previi nu mai ai ce să tratezi, mi-a spus mai demult un medic pediatru. Și eu am ascultat pentru că știu foarte bine ce înseamnă să ai un copil bolnav. Prevenția este cea mai importantă armă, așa că pe lângă o alimentație sănătoasă care include multe fructe și legume, Molekin® IMUNO care conține vitamina C, vitamina D și Zinc oferă un boost de imunitate și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

Cu acțiune antioxidantă, Molekin® IMUNO se găsește în varianta sirop pentru 1-3 ani sau pastile efervescente pentru 4-6 ani și 7-12 ani și

acționează ca suport pentru sistemul imunitar." - mămica Magdalena Aldea

Ultimul an de grădiniță cu un boost de vitamine și minerale

"Anul acesta, pentru Karina, e ultimul an de grădiniță, iar pentru Thomas e ultimul când stă acasă. Dacă anii trecuți ne-am ales cu nenumărate răceli, luate de Karina din colectivitate și aduse acasă, astfel preluandu-le și Thomas, anul acesta l-am început în forță, dându-le un boost de vitamine și minerale pentru întărirea sistemului imunitar, aliatul nostru fiind Molekin® IMUNO.

Molekin® IMUNO are o gamă destinată copiilor de diferite vârste: creșă, grădiniță, școală, și contine Vitamina D, vitamina C și Zinc care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina D contribuie și la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

Tu cum ți-ai pregătit copilul de intrarea în colectivitate?" - mămica Olimpia Borodi

A început sezonul care ne dă multe bătăi de cap

"Iată că a început sezonul care ne dă multe bătăi de cap nouă părinților, dar și dureri celor mici!

Colectivitatea vine cu lucruri minunate, dar bineînțeles și cu lucruri mai puțin plăcute, cum ar fi virozele mai ușoare sau dificile, și aici ține strict de imunitatea fiecăruia dintre noi.

Aliatul nostru împotriva virozelor și în susținerea imunității este Molekin® IMUNO, care are variante pentru orice vârstă începând de la 1 an. Ai mei adoră să folosească pastilele efervescente și pe lângă avantajele date organismului, este și un adevărat spectacol în fiecare dimineața după micul dejun.

Produsele Molekin® IMUNO conțin vitamina C, vitamina D și zinc, care au acțiune antioxidantă și susțin sistemul imunitar.

Voi ce variantă folosiți pentru susținerea imunității înaintea intrării în colectivitate?"  - mămica Diana Catanoaia

Deci, nu uitați, pentru o imunitate puternică și un copil sănătos, Molekin® IMUNO este alegerea perfectă!

autor: Desprecopii - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII