Experiențe amuzante din timpul sarcinii și a nașterii: mămicile povestesc

Experiente amuzante din timpul sarcinii si a nasterii: mamicile povestesc

Experiențe amuzante din timpul sarcinii și a nașterii: mămicile povestesc

Sarcina și nașterea sunt momente pline de emoție, dar pot veni la pachet cu unele experiențe de-a dreptul amuzante sau ciudate. De la schimbari hormonale până la situatii haioase în sala de naștere, viitoarele mămici trec prin tot felul de peripeții, creând povești care vor fi relatate de-a lungul timpului cu un zâmbet pe fețele mamelor.

Vei citi:
Când natura se amestecă cu comedia
Ce faci când râsul se amestecă cu durerea travaliului?
Top 10 experiențe amuzante din timpul sarcinii și a nașterii
10 superstitii despre sarcina sau ce mai spun babele despre sarcina

Când natura se amestecă cu comedia

Hormonii, pregătirea pentru venirea pe lume a micuțului și întâmplările neașteptate din sala de naștere pot transforma momentele obișnuite în aventuri cu adevărat haioase. Să aruncăm o privire la câteva dintre aceste momente amuzante sau ciudate și să explorăm cum sarcina și nașterea pot aduce râsul, surprizele și povestirile memorabile în viața unei mame.

Sarcina este o călătorie plină de surprize și momente ciudate pe care mamele le pot experimenta. Știi acea senzație când îți vine să mănânci ceva absolut neobișnuit sau când ai nevoie să adormi în cele mai nepotrivite momente? Hormonii care dansează și se joacă cu organismul tău pot declanșa asemenea dorințe și nevoi.

Însă, ce faci când râsul se amestecă cu durerea travaliului?

Am întrebat mamicile pe pagina de Facebook Desprecopii despre cele mai memorabile momente amuzante sau ciudate pe care le-au avut în timpul sarcinii și nașterii, și răspunsurile au fost atât de variate și distractive încât nu putem să nu le împărtășim cu voi!

Top 10 experiențe amuzante din timpul sarcinii și a nașterii

 Ana-Maria: În timpul expulziei i-am zis soțului că mor, nu mai pot, iar moașa a întrebat ce zic (locuim în Germania), iar el i-a spus că îmi vine să împing. Am zis că îl omor. Tot în timpul expulziei îi spuneam soțului că eu sunt mama Ferarri, pentru că fetița a ieșit relativ repede.

 Ramona: Nu a fost nimic ieșit din comun (în afară de travaliul de 37 de ore 😁), doar că după ce am născut au anunțat la radio că a născut și Kate Middleton. Prințul meu și prințul Louis sunt născuți în aceeași zi.

 Isa: Era o zi de vară în august și am băut o cafea, nu mai puteam nici să merg, și mi-am pus mâna pe burtă și am zis, "da tu nu mai ieși odată că nu mai pot." În a doua clipă m-a luat salvarea.

 Ionela: La prima naștere (travaliu 3 ore) am cerut să mănânc ciocolată în timpul travaliului și imediat după, iar asistentele îmi spuneau că nu am voie, iar eu savuram fiecare bucățică. La a doua naștere (travaliu 16 ore) nici nu m-am mai gândit la ciocolată.

 Alexandra: Eu îi storceam coșuri de pe fața soțului în timp ce împingeam. O luasem razna.

 Gabriela: Am râs în timpul operației fără motiv😃.

 Iuliana: Am născut un băiețel blond și în salon mi-au adus o fetiță brunetă. Bineînțeles că le-am spus că nu e copilul meu, și până la urmă mi-am primit băiețelul.

 Ioana: La prima naștere a fost cu peripeții. I-am arătat soțului hăinuțele și păturica pe care le iau în sala de naștere și i-am zis să fie atent pentru că nu vreau să plec cu copilul altcuiva. Am intrat în sala de naștere și la câteva minute au venit să mă scoată pentru o urgență. Soțul, când m-a văzut de la distanță ieșind, a crezut că am născut deja și a sunat pe toată lumea. Când a ieșit copilul urgenței, a crezut că e al nostru pentru că deștepții de la maternitate au îmbrăcat copilul cu hainele mele și a început să se certe cu lumea că e copilul lui, că alea sunt hăinuțele și paturica noastră. Noroc că a venit doamna doctor și l-a lămurit că nu născusem încă!

 Ana: Am născut la început de pandemie (cu mască), aveam travaliu. La un moment dat vine doctorul cu un bărbat la mine în salon, era bărbatul unei mamici care era și ea în travaliu în sala alăturată. Doar că a incurcat sala. Și a stat bărbatul ăla cam zece minute. Și la un moment dat zice: dar,... asta nu e soția mea 😃.

 Andreea: Am născut în Anglia. Au fost câteva momente amuzante. Când mi-au rupt apa și săraca moașa a plecat din cabinet, udă de parcă făcuse duș. După ce mi-au făcut epidurala, am stat vreo 8 ore până s-au decis să-mi facă cezariană de urgență. Soțul meu care a stat cu mine spune că nu a putut închide un ochi toată noaptea, pe canapea, că era tare, dar a intrat doamna doctor de vreo 2 ori să întrebe cine sforaie în halul ăsta că trezește tot palierul. Era soțul meu bineînțeles. Dimineața, când era decis că urmează să-mi facă cezariană, moașa i-a spus soțului să-i dea hăinuțele copilului și un scutec, i-am explicat unde sunt, le-a scos, și când să scoată scutecul, a scos un absorbant de-al meu și i l-a dat moașei. Era nedumerit de ce se uita la el ca la felul 3, că doar îi dăduse "scutec". Și în timpul cezarienei, i-au dat un scăunel să stea la capul meu, să asiste la naștere :)) Și el stătea în picioare se uita peste cearceaf să vadă cum mă taie :))) și asistentul i-a zis, "bro this is not a football game, sit down please =))"

Sperăm că v-au plăcut aceste povestiri amuzante din lumea sarcinii și a nașterii. Dacă aveți și voi o astfel de experiență, vă așteptăm să o împărtășiți la acest topic. Până atunci, rămâneți alături de noi pentru mai multe articole interesante și experiențe autentice din lumea părinților.

 Despre multe alte sfaturi si invataturi, cititi Ce spun babele aici >> si aici >>.

10 superstitii despre sarcina sau ce mai spun babele despre sarcina

Cele 40 de saptamani de sarcina sunt perioada in care vei primi cele mai multe sfaturi ... pentru ca toata lumea pare sa stie totul despre sarcina ...  Dar este si perioada in care vei primi multe intrebari foarte personale „Ce vei avea? Cat de mare este? Cand vei naste? Vei dori sa nasti prin cezariana? Ce nume ii vei pune? Il vei alapta la san sau nu?” Apoi, fiecare intrebare adresata este urmata de un sfat, caci nu este nimic care sa scoata mai usor la iveala teoriile si simplele afirmatii asa cum o face sarcina.

Desi unele sfaturi si sentimente sunt nesolicitate si enervante ,superstiile adauga culoare si amuzament oricarei sarcini. Iata 10 superstitii despre sarcina sau ce mai spun babele despre sarcina ...

Despre mituri si babe, mai cititi

14 mituri fantastice despre sarcina, din intreaga lume

Babele de martie: ce inseamna, cum se alege baba de martie si cum arata

→ Cauta pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Iulie 2024)

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

Citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2023

 


✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII