ABC DE PEDIA podcast de pediatrie

Podcast de pediatrie

Meseria de părinte nu este una ușoară, mai ales atunci când vine vorba despre sănătatea celor mici. Prima răceală serioasă, febra care nu cedează, tusea, iritațiile de piele, problemele digestive, primii dințișori sunt doar câteva dintre provocările care nu ocolesc niciun părinte. Provocări care ridică numeroase întrebări, teamă, emoții și care necesită îndrumări de specialitate.

ABC DE PEDIA, ghid gratuit de pediatrie pentru părinți

Unul dintre factorii wow pe care noul podcast îi aduce este faptul că Dr. Roxana Hristianovici a acceptat cu entuziasm provocarea de a fi gazda ABC DE PEDIA. Așadar, dacă până acum părinții erau obișnuiți să o vadă doar în halatul de medic în emisiunile online DespreCopii, de acum o vor vedea și într-un nou rol, acela de moderator al ABC DE PEDIA.
Pe lângă episoadele clasice de podcast, cele în formula moderator – specialist, vor exista și episoade speciale cu mame care trec pragul cabinetul pediatrului, fun facts, rubrici știai că etc. Astfel, noul podcast promite să le ofere părinților un mix de informare, educare și divertisment, bun de ascultat în mașină, în metrou sau autobuz spre serviciu sau în timp ce fac diverse activități acasă. Un conținut pe înțelesul tuturor, părinților, de neratat dacă își doresc să facă față și mai ușor provocărilor cu cei mici.

Pagini:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema: