Cu zâmbete și fără teamă, despre dinți: Transformă temerile adolescentului tău în încredere la clinica DENT ESTET 4 TEENS

Cu zâmbete și fără teamă, despre dinți: Transformă temerile adolescentului tău în încredere la clinica DENT ESTET 4 TEENS | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

Adolescența este o perioadă plină de provocări și descoperiri, iar printre temerile comune ale copiilor se numără și frica de a merge la dentist. Insă, un zâmbet strălucitor și sănătos nu numai că conferă un aspect plăcut, ci poate consolida și încrederea în sine a unui adolescent. A avea dinți curați, albi și bine întreținuți poate oferi un sentiment de siguranță și confort în relațiile sociale.

Cu gândul la aceste preocupari specifice vârstei, am hotărât să luăm atitudine și să abordăm această teamă într-un mod inovator. Pentru a spulbera miturile și a transforma experiența la dentist în ceva plăcut, am trimis-o pe Gianina, redactorul nostru curajos, la DENT ESTET 4 TEENS din București.

Gianina a fost aleasă să exploreze și să împărtășească cu noi cum a fost această experiență la clinica DE4TEENS. Vă invităm să descoperiți împreună cu noi această călătorie, în care frica adolescenților de dentist devine doar o amintire îndepărtată.

Cabinete personalizate, create după cele mai noi tendințe

De la intrare, vizitatorii sunt întâmpinați de un membru prietenos al echipei de la recepție, gata să ofere informații și să răspundă la orice întrebare. Însă, la DE4TEENS, primirea nu se oprește aici. În apropierea recepției, este amenajat un spațiu de recreere captivant, dotat cu un Xbox și două PS-uri, oferind tinerilor nu doar un timp de așteptare plăcut, ci și posibilitatea de a se relaxa și a depăși eventualele emoții într-un mod distractiv.

De asemenea, tot din dorința de a transforma vizita la stomatolog într-o experiență plăcută, DE4TEENS a pus accentul pe crearea unui ambient familiar, unde tinerii să se simtă nu doar confortabil, ci și în mediul lor. Astfel, au luat naștere cabinetele fashion ale adolescenților, fiecare cu teme distincte pentru a satisface preferințele diverse. De exemplu, cabinetul New York aduce atmosfera vibrantă a metropolei, Smilebook Office oferă un colț vesel și creativ, iar spațiul axat pe Street Fashion este menit să capteze atenția celor pasionați de modă. Toate aceste detalii au fost meticulos gândite pentru a asigura nu doar confortul, ci și o experiență autentică și plăcută pentru adolescenți, transformând vizita la stomatolog într-un eveniment așteptat cu bucurie de fiecare dată.Vizita la dentist nu trebuie să însemne frică. Personalul calificat și prietenos, atmosfera relaxantă și activitățile distractive disponibile contribuie la crearea unei experiențe pozitive pentru adolescenți. La DE4TEENS se încurajează comunicarea deschisă și dialogul între pacienți și medici pentru ca fiecare pas al procedurilor stomatologice să fie înțeles și acceptat pe deplin.

Descoperă tehnologia modernă și confortul în cabinetele DE4TEENS

După explorarea cabinetului și discuțiile cu medicul stomatolog, Gianina s-a pregătit pentru procedurile necesare. Cu ochelarii de protecție, a avut o discuție detaliată despre planul de tratament, tehnologii și, în final, a reușit să se elibereze de emoții.

Prima data i-a fost aplicat pe dinți un revelator de placă bacteriană pentru a identifica cu precizie placa bacteriană de pe dinți și subgingival. Astfel, atât Gianina, cât și medicul stomatolog, au avut o imagine clară asupra locurilor unde s-au depus bacteriile, facilitând un plan de tratament personalizat.

În cadrul experienței Gianinei la DE4TEENS, tehnologia GBT (Terapia ghidată a plăcii bacteriene) a reprezentat o descoperire fascinantă. Această metodă inovatoare utilizează tehnologia AirFlow pentru a îndepărta placa bacteriană din cavitatea bucală într-un mod extrem de sigur și, mai important, într-un mod foarte confortabil pentru pacient.

Este remarcabil faptul că terapia AirFlow este complet nedureroasă, ceea ce o face extrem de utilă pentru cei cu dinți sensibili. Pe lângă aceasta, detartrajul cu AirFlow nu doar că permite igienizarea implanturilor, dar și pătrunde până la 9 mm subgingival la dinți, implanturi sau în furcații, asigurând o curățare eficientă în zonele mai greu accesibile.

Un aspect remarcabil este și faptul că tehnologia AirFlow poate fi folosită nu doar pe dinți, ci și pe mucoase și limbă, zone în care se găsesc adesea concentrații mari de bacterii. Adăugându-i o notă de confort suplimentar, apa utilizată în timpul procedurii poate fi încălzită la diferite temperaturi (25, 30, 35 și 40°C), iar dispersia minimă a aerosolilor face ca experiența să fie una plăcută și sigură.

Astfel, terapia ghidată a plăcii bacteriene cu ajutorul tehnologiei AirFlow nu numai că transformă procesul de curățare dentară într-o experiență relaxantă, dar și asigură o igienă orală eficientă și de încredere.

După procesul complet cu Airflow, Gianina a beneficiat și de un periaj, iar diferența nu doar că s-a observat vizual, ci și s-a simțit. Experiența sa a fost extrem de plăcută și relaxantă, având timp să se uite la televizorul de pe tavan și chiar să poarte conversații plăcute cu medicul stomatolog. Cu entuziasm, așteaptă următorul control stomatologic, având încredere că se află în mâinile unui personal profesionist și bine echipat cu tehnologii moderne pentru a-i asigura o îngrijire orală de calitate.

Clinica DE4TEENS este cu adevărat un loc unde zâmbetul vine natural, nu doar datorită procedurilor stomatologice. Este un mediu prietenos, cu o atmosferă plăcută, datorită oamenilor și spațiului bine amenajat.

Gianina ar fi stat cu drag să se joace pe Xbox și să facă poze, dar aceasta rămâne pentru data viitoare.

Mulțumim DENT ESTET pentru această experiență minunată. Cu siguranță, ne vom revedea curând!

Despre DENT ESTET
Grupul de clinici DENT ESTET este considerat lider în rețelele de stomatologie din România, oferind servicii specializate pentru copii și tineri. Grupul include 18 clinici în 9 orașe din țară, 110 unități dentare și 185 de medici, toate oferind servicii dentare complete, prestate de o echipă de medici specializați și cu cea mai avansată tehnologie din domeniul stomatologiei. DENT ESTET 4 KIDS este prima clinică din Europa de Est dedicată exclusiv copiilor, iar DENT ESTET 4 Teens este prima clinică din Europa adresată exclusiv adolescenților.

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII