Nașterea naturală, indusă cu dispozitivul Propess în săptămâna 41 la Spitalul Filantropia București - o experiență minunată

Nasterea naturala indusa cu dispozitivul Propess in saptamana 41 la Spitalul Filantropia Bucuresti - o experienta minunata

Nașterea naturală, indusă cu dispozitivul Propess în săptămâna 41 la Spitalul Filantropia București - o experiență minunată

Cand alegem sa devenim mame, intotdeauna vom incepe sa ne documentam si sa tindem catre tot ce este mai bun! Asa am facut si eu la randul meu, avand onoarea de a cunoaste cel mai bun medic la care am fost vreodata! Am sa las aici mica noastra poveste si sper din suflet sa ajute si alte viitoare mamici.

Fiind deja în săptămâna 41, am ales inducerea nașterii folosind un dispozitiv Propess (o bandă vaginală cu hormoni) și am născut cu cel mai bun medic pe care l-am avut vreodată. Toată lumea s-a comportat exemplar la Spitalul Filantropia din București - felicitări! Deci, se poate naște exemplar și la un spital de stat.

Vei citi:
Cel mai bun medic la care am fost vreodata
Am ales inducerea nasterii
Toata lumea s-a comportat exemplar
Nașterea la Spitalul Filantropia din București - alte experiențe povestite de mamici

nastere vaginala

Cel mai bun medic la care am fost vreodata

Cand alegem sa devenim mame, intotdeauna vom incepe sa ne documentam si sa tindem catre tot ce este mai bun! Asa am facut si eu la randul meu, avand onoarea de a cunoaste cel mai bun medic la care am fost vreodata! Am sa las aici mica noastra poveste si sper din suflet sa ajute si alte viitoare mamici.

Am ales inducerea nasterii folosind un dispozitiv Propess (banda vaginala cu hormoni)

Noi ajunsesem la 41 de saptamani (martie 2024), sarcina fara probleme, insa copilul nu dadea semne sa vina pe lume. La control, domnul Dr. Radu Botezatu, care mi-a urmarit sarcina, a spus ca avem doua variante: sa incercam o inducere folosind un dispozitiv Propess (banda vaginala cu hormoni care poate declansa contractiile uterine intre 12 si 24 h) sau cezariana. Inca de la inceput domnul doctor a fost pro nastere naturala, sarcina decurgand bine, bebe in prezentatie craniana inca din saptamana 21, placenta pozitionata posterior inalt, deci clar am ales inducerea.

Dupa control am mers direct la camera de garda pentru internare in Spitalul Filantropia Bucuresti. Domnul doctor a montat dispozitivul in jurul orei 13, iar in jurul orei 19 au inceput contractii la interval de 20 minute. Dimineata aveam din 3 in 3 minute, deja nu ma mai puteam deconecta de la aparatul de monitorizare montat pe burtica, deci stateam doar in pat pe spate sau pe lateral, contractiile devenisera deja destul de greu de indurat, iar undeva la 6:40 s-a rupt apa. Pe la 7 aveam dilatatie 2, dispozitivul a fost scos, iar in 55 min am ajuns la dilatatie 10 fara nicio durere, doar senzatii foarte puternice de impins.

Toata lumea s-a comportat exemplar la Spitalul Filantropia Bucuresti

In special moasele, desi am prins 3 ture diferite. Doamna doctor cu care am nascut a fost extraordinara! Nu am simtit epiziotomia si nici cusatura de dupa, vorbea cu mine si m-a linistea pentru ca eram extrem de epuizata fizic. Tot respectul! Regret ca nu am apucat sa ii retin numele 🙁 Am avut si surpriza sa fiu vizitata si de domnul doctor, chiar daca dansul nu era de garda atunci cand am nascut.

Recomand din suflet Maternitatea Filantropia, personalul si in mod special pe domnul Dr. Radu Botezatu.

Intreaga sala de nasteri a fost placut surprinsa de eficienta dispozitivului si m-au felicitat pentru curajul de a naste natural!

De asemenea, as vrea sa-mi exprim admiratia si respectul pentru domnul doctor, care instruieste medicii rezidenti intr-un mod clar si eficient!

Bebe este alaptat exclusiv multumita doamnelor de pe sectia de neonatologie si doamnei Dr. Geta Grecu!
Inca o data mii de multumiri ! 🙏❤️

Autor - Andreea, o mamica de la Desprecopii 

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Nașterea la Spitalul Filantropia din București - alte experiențe povestite de mamici

Când ți se rupe apa iar soțul caută dopul în pat. Nașterea naturală la Filantropia - experienta mea

Când mi-au pus puiul pe piept, toate durerile au dispărut - experiența nașterii naturale la Spitalul Filantropia

Nașterea naturală a unui pui de urs la Spitalul Filantropia: cu 3 moașe și cu bune și cu rele - experiența mea

Nasterea la Filantropia: Am nascut la 37 de saptamani prin cezariana si e o decizie pe care nu o regret - experienta mea

Nașterea sub hipnoza la Filantropia cu instrucțiunile moașei pe whatsapp - ce mi-a placut si ce NU mi-a placut

►► NASTEREA IN BUCURESTI - EXPERIENTELE MAMICILOR

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Andreea, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII