Interviuri cu părinți - Impresii la cald despre biberonul inovator Mammafeel din portofoliul Lovi

Interviuri cu parinti - Impresii la cald despre biberonul inovator Mammafeel din portofoliul Lovi

Interviuri cu părinți - Impresii la cald despre biberonul inovator Mammafeel din portofoliul Lovi

Dacă ești viitoare mămică sau dacă îți alăptezi deja bebelușul și te gândești la un biberon de încredere pentru momentele în care urmează să fii sau ești plecată și cel mic/cea mică trebuie să rămână cu tatăl sau cu bunicii, atunci cu siguranță trebuie să afli mai multe despre produsul Mammafeel! Direct de la părinții care l-au ținut în mână pentru prima dată și pe care Gianina Albu, colaborator DespreCopii, i-a intervievat. Haideți să vedem ce au avut de spus despre el!

Experiența Mammafeel, similară alăptării la sân

Biberonul Mammafeel vine în ajutorul mămicilor care alăptează și care se tem că tranziția de la sân la biberon și invers, ar putea fi dificilă pentru bebelușul lor. Cu o formă și o dinamică special concepute pentru a imita senzația alăptării la sân, acest biberon oferă o soluție sigură și confortabilă pentru momentele când mămica nu este acasă, lângă bebe. Inelul unic al biberonului de culoarea pielii, stimulează senzațiile familiare de atingere, căldură și catifelare, oferind bebelușului o experiență cât mai apropiată de alăptarea naturală.

 Ce spun părinții: “Îmi place calitatea materialelor și designul ergonomic!”

Unul dintre aspectele prin care se remarcă biberonul Mammafeel este tetina dinamică, ce protejează reflexul de supt al bebelușului. Acest lucru este posibil datorită vârfului din silicon moale și a bazei dure, profilate. Tetina se alungește și se contractă în ritmul de supt al bebelușului, astfel încât cel mic poate reveni la sân fără nicio problemă. Cu o scală vizibilă pentru verificarea cantității de lapte și o suprafață mată pentru o priză sigură în mână, acest biberon este perfect adaptat nevoilor mamelor ocupate.

Biberonul Mammafeel este dotat cu o supapă anti-colici pentru a preveni disconfortul abdominal. Unghiul potrivit de deschidere a gurii bebelușului permite poziționarea corectă a buzelor pe tetina și o respirație pe nas, exact că la sânul mamei. Atunci când bebelușul este alăptat la sân, unghiul de deschiere a gurii acestuia este de 160°, iar în cazul biberonului Mammafeel este 157°, una dintre cele mai apropiate valori de exemplul natural.

Cu biberonul Mammafeel, hrănirea bebelușului devine o experiență plăcută și lipsită de griji, iar impresiile părinților la prima vedere ne-au impresionat, confirmând astfel promisiunea și eficacitatea acestui produs inovator.

La întrebarea despre primul cuvânt care le vine în minte când ating tetina, părinții au fost unanimi în aprecierea acesteia, descriind-o ca fiind moale și fină la atingere. Unul dintre părinți a spus: "Simt că este foarte delicată, exact ceea ce ne dorim pentru micuț." Pe lângă acest aspect, părinții au fost impresionați și de designul simplu, dar elegant al biberonului Mammafeel, considerându-l ergonomic și ușor de folosit: "Îmi place calitatea materialelor și designul ergonomic."

Mammafeel: Un biberon care se adaptează creșterii bebelușului și nevoilor sale

Biberonul Mammafeel este disponibil în două dimensiuni, fiecare adaptată nevoilor specifice bebelușului tău: de 150 ml, ideal pentru cei mai mici membri ai familiei, și de 250 ml. În plus, tetinele pot fi achiziționate separat și schimbate pe măsură ce copilul crește, asigurând fluxuri diferite de lapte, adecvate fiecărei etape de dezvoltare.

 Ce spun părinții: “Calitatea pare excelentă, iar designul este practic și frumos”

Părinții au confirmat că biberonul Mammafeel se deschide ușor și este potrivit pentru utilizare mai ales în timpul momentelor de agitație ale bebelușilor. Unul dintre ei a subliniat: "Deschiderea este foarte ușoară și asta va fi util în timpul hrănirilor de noapte. E super drăguț și chiar se deschide fără efort. Exact ce ne trebuie!".

Acum că ai aflat mai multe despre produs, reușești să îi estimezi prețul?

În ceea ce privește prețul, părinții au avut estimări variate. "Hmm, poate fi undeva în jurul a 80 de lei, dar dacă este mai puțin, chiar e o surpriză plăcută!” a spus un părinte. "Dacă este sub 100 de lei, e perfect pentru bugetul nostru. Sper să fie o ofertă bună." Așadar, au fost încântați să afle că prețul biberonului Mammafeel este accesibil, 56 de lei. "Cred că este o valoare bună pentru banii noștri!", a menționat unul dintre părinți.

Ne bucurăm să vedem cum un simplu biberon poate aduce atât de mult confort, atât pentru cei mici, cât și pentru părinții lor. Cu impresiile sincere pe care le-au împărtășit, suntem și mai convinși că biberonul Mammafeel este o alegere înțeleaptă pentru familiile moderne.

Deci, dacă ești în căutarea unei soluții care să vă facă viața mai ușoară și mai fericită, biberonul Mammafeel este răspunsul. Încurajăm familiile să îl încerce și să se bucure de fiecare moment magic al hrănirii și așteptăm cu nerăbdare să auzim și experiențele voastre! Scrieți-ne în comentarii și distribuiți acest articol prietenilor voștri pentru a descoperi și ei magia biberonului Mammafeel.

Mammafeel - Atât de aproape de sânul mamei

În colaborare cu specialiști de frunte din domeniul alăptării, cu neonatologi și logopezi, brandul LOVI creează produse inovatoare, care asigură asistența necesară mamelor care alăptează, alături de produse pentru hrănirea alternativă și calmare (biberoane și tetine pentru servirea laptelui praf și suzete), sigure pentru reflexul suptului specific copiilor. Brandul LOVI susține alăptarea la sân.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Biberoane

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII