Pampers Pants și Premium Care Pants, scutecele preferate ale mămicilor din România

Pampers Pants si Premium Care Pants, scutecele preferate ale mamicilor din Romania

Pampers Pants și Premium Care Pants, scutecele preferate ale mămicilor din România

Pampers rămâne cel mai popular și mai apreciat brand de scutece din România, conform unui studiu amplu realizat de Desprecopii.com între aprilie și iunie 2024. Rezultatele arată de ce atât de multe mămici aleg aceste produse pentru micuții lor.

 Testarea a implicat 260 de mămici selectate cu mare atenție dintr-un total de 2930 de participante entuziaste

Studiul a comparat două tipuri populare de scutece: Pampers Pants (36% dintre mămici) și Pampers Premium Care Pants (64%), disponibile în măsurile 3, 4, 5 și 6. Acest studiu a oferit o imagine detaliată asupra preferințelor mămicilor și a performanței acestor produse, reflectând experiențele reale ale părinților și nevoile lor cotidiene.

Rezultatele au fost clare: scutecele Pampers au câștigat aprecierea majorității mămicilor, care și-au exprimat entuziasmul pentru aceste produse. 96% dintre mămici spun cu entuziasm că ar recomanda scutecele Pampers altor mămici și prietenelor, considerându-le produse de cea mai înaltă calitate!

Cum au apreciat mămicile performanța scutecelor Pampers testate 

 Prevenirea scurgerilor

Unul dintre cele mai importante argumente în favoarea scutecelor Pampers este capacitatea lor de a preveni scurgerile. 81,17% dintre mămici au evaluat scutecele Pampers cu 5 stele pentru această abilitate, în timp ce 13,39% le-au acordat 4 stele. Aceasta demonstrează eficiența scutecelor în menținerea bebelușilor uscați și fericiți, fără surprize neplăcute.

 Absorbție

Nivelul de absorbție al scutecelor Pampers a fost apreciat cu 5 stele de 82,85% dintre mămici și cu 4 stele de 11,30%, confirmând eficiența scutecelor în menținerea pielii copilului uscate și confortabile. Pampers utilizează tehnologia cu trei canale absorbante, care distribuie umezeala uniform și o blochează eficient, prevenind astfel scurgerile și menținând pielea copilului uscată pentru perioade lungi.

 Confort

86,19% dintre mămici au evaluat confortul scutecelor cu 5 stele, iar 10,46% le-au acordat 4 stele. Acest lucru arată că majoritatea covârșitoare a mămicilor consideră scutecele Pampers extrem de confortabile pentru copiii lor. Scutecele Pampers sunt considerate confortabile datorită unor caracteristici inovatoare de prindere și a calității materialelor folosite, care sunt foarte moi. Sistemul unic de ajustare în trei puncte

asigură o potrivire perfectă pe talie, picioare și funduleț, permițând astfel libertate totală de mișcare.

 Calitatea materialelor

73,22% dintre mămici au acordat 5 stele calității materialelor folosite la fabricarea scutecelor Pampers, apreciind finețea și delicatețea acestora. Mămicile au apreciat foarte pozitiv materialele moi și delicate, care sunt prietenoase cu pielea sensibilă a bebelușilor. Scutecele sunt testate dermatologic si testate și certificate Standard 100 de către Oeko-Tex, unul dintre cele mai exigente organisme de certificare din lume, asigurând astfel o senzație plăcută la atingere și prevenind iritațiile pielii.

 Ajustabilitate

79,92% dintre mămici au evaluat ajustabilitatea scutecelor cu 5 stele, iar 13,81% cu 4 stele, indicând o potrivire excelentă și flexibilitate a benzilor elastice. Sistemul de prindere în trei puncte asigură că scutecele rămân fixate bine pe copil, indiferent de cât de activ este acesta.

 Concluzia testării

Scutecele Pampers rămân alegerea preferată a mămicilor din România datorită confortului, eficienței în prevenirea scurgerilor, absorbției excelente și calității superioare a materialelor. Acestea oferă nu doar protecție și confort pentru copii, ci și liniște și încredere pentru părinți. Cu astfel de rezultate, Pampers își consolidează poziția de lider pe piața scutecelor din România.

Studiul a relevat că mămicile ar recomanda cu încredere scutecele Pampers prietenelor și altor mămici, datorită performanței și calității acestora. 85,30% dintre mămici au considerat că scutecele Pampers sunt de încredere, iar 86,20% le-au apreciat ca fiind de calitate premium. Pampers continuă să fie un aliat de încredere pentru mamele din România, oferind produse care satisfac toate nevoile micuților lor.
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII