DespreCopii Media Group, partener media principal al evenimentului de lansare a primei cărți pentru copii marca DENT ESTET 4 KIDS: O poveste despre dințișori și supereroi salvatori

DespreCopii Media Group, partener media principal al evenimentului de lansare a primei carti pentru copii marca DENT ESTET 4 KIDS: O poveste despre dintisori si supereroi salvatori

DespreCopii Media Group, partener media principal al evenimentului de lansare a primei cărți pentru copii marca DENT ESTET 4 KIDS: O poveste despre dințișori și supereroi salvatori

DespreCopii Media Group și DENT ESTET 4 KIDS își unesc forțele cu prilejul lansării primei cărți pentru copii marca DENT ESTET 4 KIDS, "O poveste despre dințișori și supereroi salvatori", site-ul de parenting www.desprecopii.com fiind principalul partener media al evenimentului.

Evenimentul de lansare a cărții, parte din acțiunile aniversare ce marchează împlinirea a 25 de ani de prezență a grupului DENT ESTET pe piața din România, a fost găzduit de sediul clinicii, un loc în care sănătatea, educația și distracția sunt la ele acasă.

Lansarea a avut loc în format hibrid: atât fizic la sediul clinicii DENT ESTET 4 KIDS, cu o invitată specială - actrița Bianca Brad, care a recitat versurile cărții în premieră în fața publicului format din părinți și copii, cât și online, fiind transmis LIVE pe platformele DespreCopii Media Group.

Supereroii salvatori, cei mai buni prieteni ai copiilor care își doresc zâmbete frumoase

Cartea pentru copii este scrisă de Georgeta Brad, mama actriței Biancăi Brad, și îi invită pe copii să pășească în lumea fascinantă a zâmbetelor frumoase alături de personaje tematice, cei 6 supereroi deja îndrăgiți de cei mici: Captain HaHa, Miss Ray X, Obturis, Orto Denta, Regina Zirconiu și Sigilio.

Cine sunt Supereroii salvatori DENT ESTET 4 KIDS

Personajele Captain HaHa, Miss Ray X, Obturis, Orto Denta, Regina Zirconiu și Sigilio sunt eroii creați de DENT ESTET 4 KIDS pentru a lupta pentru îngrijirea orală a copiilor din România, fiecare simbolizând diferite proceduri și tratamente stomatologice. Cu ajutorul acestor personaje de poveste, care îi însoțesc în timpul vizitei în cabinetele stomatologice, copiii învață despre îngrijirea dinților într-un mod captivant și accesibil.

Cei 6 supereroi au fost creați în cadrul strategiei dezvoltate de clinicile DENT ESTET 4 KIDS și DENT ESTET 4 TEENS, în cadrul cărora au fost tratați până în prezent peste 73.000 de pacienți unici, de a promova beneficiile educației și prevenției, prin programe educaționale, colaborări cu organizații caritabile și diverse instituții de învățământ, precum și campanii de conștientizare.

"Sănătatea și accesul la servicii de excelență pentru toți copiii au fost de la început priorități pentru Salvați Copiii România. Un copil sănătos se va dezvolta la potențialul lui maxim și mai ales se va bucura de fiecare joc și interacțiune cu ceilalți. De aceea este valoroasă pentru noi colaborarea cu DENT ESTET, pentru că așa ne asigurăm că și copiii vulnerabili au parte de servicii stomatologice de calitate" - Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

Copiii prezenți la eveniment au participat la diverse activități și jocuri, iar alături de părinții care i-au însoțit au avut ocazia să răsfoiască în premieră cartea care spune povestea eroilor DENT ESTET 4 KIDS. Cartea este disponibilă în clinica DENT ESTET 4 KIDS și este primită de către fiecare pacient care își dorește să intre în lumea magică a supereroilor salvatori.

"Salutăm și îi felicităm pe partenerii noștri, DENT ESTET 4 Kids, pentru lansarea cărții educative <<O poveste despre dințișori și Supereroi salvatori>>. Cartea marchează împlinirea a 25 de ani de la deschiderea primei clinici din cadrul grupului, devenit lider consacrat pe piața serviciilor stomatologice din România. Noi, Desprecopii.com, ne mândrim că am fost alături de ei încă din primii ani de la lansare. Colaborarea noastră de peste 20 de ani cu DENT ESTET a fost fructuoasă și plină de realizări. Sunt bucuroasă să împărtășesc că băiatul meu a fost pacient al clinicii DENT ESTET 4 KIDS și a reușit să depășească teama de dentist datorită echipei admirabile de acolo. Această carte este o resursă valoroasă și le-o recomand tuturor părinților.", completează Mirela Popescu, fondator Desprecopii.com.

Încă de la deschiderea ușilor clinicii dedicate stomatologiei pediatrice, în urmă cu peste 15 ani, DENT ESTET 4 KIDS promovează sănătatea dentară și educația copiilor într-un mod distractiv și blând, iar cartea "O poveste despre dințișori și supereroi salvatori" este un maifest al educației prin joacă și povești captivante.

“Creată cu multă dragoste de mama talentatei actrițe Bianca Brad, această carte simbolizează dedicarea noastră pentru educarea copiilor și a părinților în ceea ce privește sănătatea dentară. Prin poveștile captivante despre personajele create pentru pacienții noștri, această carte transformă vizitele la dentist într-o aventură plină de magie și învățăminte, ajutând la reducerea anxietății și la încurajarea unei atitudini pozitive față de sănătatea orală. Este un nou pas pe care DENT ESTET 4 KIDS îl face pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă importanța igienei orale de la cele mai fragede vârste, astfel încât aceștia să se bucure de dinți sănătoși întreaga viață. Este un moment emoționant pentru comunitatea DENT ESTET și pentru mine, cu atât mai mult cu cât fiul meu, Carol, împlinește astăzi, 20 iunie, 18 ani și a ales să fie alături de noi pentru a-și aniversa ziua de naștere. El a fost primul pacient al clinicii și motivul pentru care am adus în România conceptul de stomatologie pediatrică. În urmă cu 16 ani, am realizat că nu existau medici specializați în tratamente dentare pentru copii, care să răspundă nevoilor lor specifice și am decis că trebuie să-mi îndrept atenția și asupra acestui segment. Pentru noi, fiecare zâmbet sănătos pe care l-am creat este o victorie, iar această carte este un cadou pentru toți cei care cred în puterea educației și prevenției.” - dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Regia de site-uri de parenting DespreCopii Media Group, prezentă de 24 de ani pe piață, este un partener strategic al grupului DENT ESTET, bifând numeroase proiecte de succes până în prezent. DespreCopii Media Group susține toate acțiunile educativ-informative legate de sănătatea copiilor demarate de DENT ESTET 4 KIDS, lider în stomatologia pediatrică din România.

► Aici poți face o programare copilului tău la cele mai moderne clinici stomatologice pentru copii din Romania de4kids.ro / de4teens.ro

 Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII