20 de nume regale pentru băieți - o selecție specială

20 de nume regale pentru baieti - o selectie speciala

20 de nume regale pentru băieți - o selecție specială

Daca esti in cautarea unui nume care sa inspire eleganta si regalitate - avem pregatita pentru tine 20 de nume regale pentru baieti - o selectie speciala.

  Amedeo

Din familia regala belgiană - Prințul Amedeo al Belgiei, Arhiducele de Austria-Este (Amedeo Marie Joseph Carl Pierre Philippe Paola Marcus d'Aviano; născut la 21 februarie 1986) este un nepot al regelui Albert al II-lea al Belgiei și, prin urmare, un membru al familiei regale belgiene. El este, de asemenea, moștenitor al conducerii Casei de Austria-Este,[1] o ramură de cadeți a Casei de Habsburg-Lorena și este al șaselea în linie la tronul Belgiei.

Willem-Alexander

Din familia regala olandeză - Acesta este numale regelui actual al Olandei. Acest nume este o unire a numelor istorice Willem și Alexander. Willem înseamnă „protector statornic”, iar Alexander înseamnă „protector al poporului”.

William

Din familia regala britanică - Nu este o drăguță că William, Prințul Moștenitor al Regatului Unit? Numele acestui băiat englez înseamnă „protector hotărât”.

Christian

Prințul Christian al Danemarcei, Contele de Monpezat (Christian Valdemar Henri John; născut la 15 octombrie 2005) este un membru al familiei regale daneze. Este cel mai mare copil al Prințului Moștenitor Frederik și al Prințesei Moștenitoare Mary. Nepot al reginei Margrethe a II-a, el a fost al doilea în linia de succesiune la tronul danez de la naștere.

Carlos

Din familia regala olandeză - Numele acestui băiat portughez înseamnă „om liber”. Și este numele fiului cel mare al Prințesei Irene și al fostului ei Carel Hugo de Bourbon-Parma.

Harry

Din familia regala britanică - Numele celui mai drăguț prinț din Marea Britanie. Numele lui oficial este Henry, apropo. Știi, a lui Meghan Markle. Acest nume englezesc înseamnă „conducătorul frontului intern”.

  Emmanuel

Din familia regala belgiană  - Prințul Emmanuel al Belgiei (Emmanuel Léopold Guillaume François Marie; născut la 4 octombrie 2005) este fiul mai mic și al treilea copil al Regelui Filip și al Reginei Mathilde a Belgiei. În prezent, este al treilea în linia de succesiune la tronul Belgiei, după sora lui mai mare, Prințesa Elisabeta, și fratele, Prințul Gabriel.

Filip

Din familia regala belgiană  - Frumos dacă ești o fată de cal, pentru că acest nume înseamnă ceva de genul „iubitor de cai”. Regele Belgiei se numește și așa, dar este înnebunit după cai? Nici o idee.

Bernhard

Din familia regala olandeză -  Cunoaștem acest nume de la soțul fostei regine Juliana și nepotul lor, al doilea fiu cel mare al Prințesei Margriet și Pieter van Vollenhoven. Acest nume dur de băiat german înseamnă „curajos ca un urs”.

Edward

Din familia regala britanică - Prințul Edward, Conte de Wessex, KG, GCVO, CD, ADC (Edward Antony Richard Louis; născut la 10 martie 1964),[2] este cel mai mic copil al Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Philip, Duce de Edinburgh, și este al 14-lea la rând. de succesiune la tronul britanic.

Charles
Din familia regala britanică - Numele prințului moștenitor al Regatului Unit, tatăl lui William și Henry. Poate că nu este cel mai tare regal dintre toți, dar nu e nimic în neregulă cu numele lui. Sensul: „om liber”.

  Gabriel

Prințul Gabriel al Belgiei (franceză: Gabriel Baudouin Charles Marie, olandeză: Gabriël Boudewijn Karel Maria; născut la 20 august 2003) este fiul mai mare și al doilea copil al Regelui Filip și al Reginei Mathilde a Belgiei. În prezent, este al doilea la rândul său la tronul Belgiei, după sora sa mai mare, Elisabeth.

Floris

Din familia regala olandeză - Numele unui alt fiu al prințesei Margriet și al lui Pieter van Vollenhoven. Înțeles: „înflorire”. Variante frumoase: Florian, Florius sau – scurt dar dulce – Flip.

Felipe
Din familia regală spaniolă - Acesta este numele regelui chipes al Spaniei și al multor prinți dinaintea lui. O variatie de la numele Filip.

  Joachim

Din familia regala daneză - Prințul Joachim al Danemarcei, Contele de Monpezat, RE, SKmd (pronunție daneză: [ˈjoːæˌkʰim]; Joachim Holger Waldemar Christian; născut la 7 iunie 1969) este un membru al familiei regale daneze. Fiul mai mic al reginei Margrethe a II-a, este al șaselea în linia de succesiune la tronul danez, după fratele său mai mare, prințul moștenitor Frederik, și pe cei patru copii ai lui Frederik.

  Felix

Din familia regala daneză - Prințul Felix al Danemarcei (Felix Henrik Valdemar Christian; născut la 22 iulie 2002) este membru al familiei regale daneze. Este fiul mai mic al Prințului Joachim și al primei sale soții, Alexandra, Contesa de Frederiksborg. Prințul Felix este în prezent al optulea în linia de succesiune la tronul danez.

Maurits

Din familia regala olandeză - asa este numit fiul cel mare al Prințesei Margriet și Pieter van Vollenhoven. Numele lui înseamnă probabil „Maur, rezident al Mauritaniei”.

George

Din familia regala britanică - Prințul George, fiul lui William și Kate, face din nou acest nume la modă. Semnificația acestui nume de băieți inițial grecesc este destul de surprinzătoare, și anume: „fermier”. Și asta pentru un mic prinț.

Pieter-Christiaan

Din familia regala olandeză - De asemenea, fiul prințesei Margriet și al lui Pieter van Vollenhoven. Acest nume este o asociere a numelor Pieter și Christiaan. Pieter înseamnă „stâncă” și Christiaan înseamnă „urmeșul lui Hristos”.

  Vincent

Prințul Vincent al Danemarcei, Contele de Monpezat[1] (Vincent Frederik Minik Alexander; născut la 8 ianuarie 2011) este un membru al familiei regale daneze. Este al treilea copil și fiul mai mic al Prințului Moștenitor Frederik și al Prințesei Moștenitoare Mary, al șaselea nepot și cel mai mic nepot al Reginei Margrethe a II-a și al Prințului Henrik și fratele geamăn mai mare al Prințesei Josephine. 

Nume de baieti - alte surse de inspiratie

Nume de eroi din basme romanesti - pentru baieti puternici si curajosi

Nume de baieti cu tenta marina - o selectie personala

25 de nume grecesti pentru baieti - o selectie mitica

Despre alegerea numelui, mai cititi:

Nume de copii – varianta Hipster
Cele 72 de nume de copii ale lui Dumnezeu
Nume rare de copii
Nume de fete
Numele copilului (prenume) poate influenta destinul?
Nume biblice pentru copii
Nume de baieti
Nume inteligente pentru copii
Nume de copii legate de ingeri
In cautarea numelui perfect pentru copilul meu 

Forumul Odiseea sarcinii

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.
  


 NUME DE COPII: Despre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII