Horoscopul mamelor: Mama Rac

Horoscopul mamelor: Mama Rac

Horoscopul mamelor: Mama Rac

Mamele Rac sunt mame foarte bune, iubitoare, traditionale, imprevizibile, enigmatice si fanteziste. Ele iubesc confortul casei, adora sa calatoreasca si sa aiba grija de cei dragi.

Daca ai o mama Rac, atunci ai noroc. La urma urmei, Racul este semnul zodiacal cel mai plin de compasiune si grijuliu dintre toate, facand din mama ta o persoana care pune nevoile altora mai presus de ale ei. Natura ei emotionala poate parea extrema uneori, dar nu ti-ai dori-o altfel. Este incredibil de calda si plina de compasiune, facand-o persoana ta preferata cu care sa faci proiecte de arta.

Mama Rac - 22 Iunie - 22 Iulie 

Femeile Rac vor deveni mame foarte bune, iubitoare, traditionale, imprevizibile, enigmatice si fanteziste. Ele iubesc sa fie in mijlocul familiei, adora sa calatoreasca si sa aiba grija de cei dragi. In calitate de mame, au un puternic simt matern iar pe primul loc este mereu familia. Mamele Rac sunt printre cele mai rafinate, senzuale si visatoare; urasc vulgaritatile si iubesc copiii.

Cadoul perfect: mamele din zodia Rac se vor bucura enorm sa stea impreuna cu familia si sa fie gazde bune pentru prieteni. Deci, cadoul ideal consta intr-un buchet de flori si un cadou simbolic.

O mama Rac este considerata Mama Superioara

Pentru multi, a fi o matriarha este o a doua natura si acel instinct matern apare de la inceput. Privind inapoi la copilaria lor, o mama Rac poate bine sa vada ca partea iubitoare a naturii lor era prezenta si pe atunci - prietenii, fratii, papusile, animalele de companie, de fapt, orice are nevoie de o atingere materna o va primi de la un Rac.

A fi mama este rolul pentru care mamicile Rac simt ca s-au nascut si sunt gata sa accepte provocarea. Ele sunt genul de mame carora le-ar placea o nastere la domiciliu. Acea latura materna nu o paraseste pe mama Rac nici atunci cand proprii ei copii sunt mari... ea ar putea lua in considerare chiar meseria de Doula sau moasa sau sa lucreze cu copiii pentru a umple acest gol.

Unei mame Rac nu-i place nimic mai mult decat sa gazduiasca petreceri in familie, cu toata planificarea, gatitul si pregatirea implicate. Aceasta latura sentimentala este considerata lipiciul care tine totul impreuna.

O mama Rac isi va pune intotdeauna familia pe primul loc

Oamenii nascuti sub acest semn al zodiacului au valori traditionale puternice si nimic nu ii va face mai fericiti decat familiile lor. Acesta este cel mai sensibil semn al zodiacului si va avea nevoie de cei dragi in jurul ei.

Aceasta mama va adora orice eveniment in care isi poate pune toata familia in jurul mesei: zilele de nastere, Pastele si Craciunul sunt adesea zilele ei preferate din an. O mama Rac nu va uita niciodata ziua ta de nastere si va incerca sa o faca speciala. De asemenea, nimic nu o face mai trista decat certurile in familie.

Cu toate ca sunt persoane rezervate, mamicile Rac se bucura de oportunitatea de a-si cunoaste parintii, prietenii copiilor lor, de a vorbi cu oameni noi, ceea ce ofera unei mame Rac timp sa examineze in liniste oamenii inainte de a decide ca sunt demni de increderea ei.

Daca cineva devine demn sa-i devina prieten, va deveni ca o familie pentru o mama Rac. De asemenea, se asteapta la un grad ridicat de loialitate atunci cand ea isi deschide inima pentru tine.

Stilul parental: Mama Pamant, rezervata, materna, iubitoare, timida.

Mamici Rac celebre: Meryl Streep, Printesa Diana, Jessica Simpson, Pamela Anderson.

Citeste si ce spun zodiile despre copii: Horoscopul copiilor

Personalitatea copilului: genetica versus educatia parintilor

Este personalitatea copilului influentata de genele sale sau de educatia pe care o primeste de acasa - asa numitii 7 ani de acasa?

Psihologii sunt de parere ca personalitatea fiecarui copil poate fi incadrata in unul din cele 5 tipuri de personalitati definite de ei. Da, ce este mai important pentru personalitatea unui copil? Natura. Ereditatea. Genetica. Constructia biologica ? Vei afla apasand in continuare aici >

Despre meseria de parinte mai citeste:

Haine prea sexy pentru fetite?
Parentingul minimalist sau cum sa te bucuri mai mult facand mai putin
Copii mici - decizii mici; copii mari- decizii mari
A deveni mama: o transformare dramatica
A tolera, toleranta..
10 tipuri de mame enervante
Despre toleranta si indulgenta sau cum raman mamele echilibrate
Despre toleranta si indulgenta sau cum raman mamele echilibrate
Mami si tati, ce faceti acolo? Cand copilul isi surprinde parintii "in flagrant"

 Forumuri dedicate psihologiei copilului

 Cabinetul PSI: Arta cunoasterii umane. Intrebari si raspunsuri date de profesionisti si cunoscatori.

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Cunoaste-te mai bine, facand aceste teste:

Ce fel de mama esti ?
Ai o parte mai sensibila ?
Ai un inger pe umarul tau ?
Ai o maimuta interioara ?
Ai intotdeauna dreptate ?
Cat esti de sincera ?
 Esti o persoana practica ?

autor: Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII