Consultatia dentara GRATUITA „Under 3 for Free”!

Consultatia dentara GRATUITA „Under 3 for Free”!

Consultatia dentara GRATUITA „Under 3 for Free”!

  • Stim cat de importanta este sanatatea dentara a copiilor si cat de usor este ca ditisorii lor sa fie expusi actiunii nocive a cariei de biberon.
Stim cat de importanta este sanatatea dentara a copiilor si cat de usor este ca ditisorii lor sa fie expusi actiunii nocive a cariei de biberon. Alimentatia, igiena, fluorul, dar si mostenirea genetica reprezinta factori determinanti pentru dezvoltarea cariilor. De aceea, trebuie sa ne asiguram ca stim care este statusul dentar  al micutului nostru inca din primii ani de viata si ce trebuie sa facem pentru a-i asigura un zambet sanatos si, implicit, o dezvoltare sanatoasa.

Specialistii in stomatologie pediatrica ne recomanda ca prima vizita sa aiba loc cel tarziu la varsta de 1 an , dupa aparitia primului dintisor. Iar pentru a nu exista piedici in dezvoltarea sanatoasa a micutului si pentru a ne ajuta sa luam decizia corecta, consultatia stomatologica DENT ESTET 4 KDIS la este GRATUITA pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani (inclusiv).

Chiar daca poate parea inutila vizita la medicul dentist la o varsta

atat de frageda, amanarea primei consultatii dentare a copilului poate insemna compromiterea sanatatii sale pe termen lung. Doar in urma consultatiei de specialitate vei putea afla cat de expusi sunt dintisorii copilului tau riscului de aparitie a cariilor si care sunt masurile pe care trebuie sa le iei pentru a imiedica dezvoltarea lor.

Mai mult, cu cat dintisorii de lapte (temporari) vor fi tratati si ingrijiti conform recomandarii medicului stomatolog pediatru, cu atat va scadea riscul extinderii infectiei dentare la principalele organe ale copilului. El va creste sanatos, iar tu te vei bucura in fiecare zi de zambetul sau cald. 

Nu amana vizita copilului tau la medicul dentist! O zi in plus poate insemna o problema in plus!

Programeaza-l ACUM  la consultatia gratuita pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani (inclusiv):   Under 3 for FREE! .

Reducere speciala pentru membrii Comunitatii Desprecopii.com

Atentie: membrii comunitatii Desprecopii.com, se bucura de o reducere de 10% la DentEstet4Kids - citeste aici.

Campanie a comunitatii Desprecopii

Tot despre ingrijirea dintilor mai cititi:

 Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre problemele de stomatologie ale copiilor. Medici stomatologi raspund intrebarilor parintilor.

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII