Cel mai performant ecograf 3D+4D din tara

Cel mai performant ecograf 3D+4D din tara

Cel mai performant ecograf 3D+4D din tara

  • Ecograful Voluson E8 Expert - Este ultima tehnologie in domeniu si permite realizarea tuturor tipurilor de examinari ecografice, in principal in ginecologie sau pentru evaluarea abdomino-pelvina, a tesuturilor moi de tip tiroida sau san.

Ecograful Voluson E8 Expert - cel mai performant ecograf 3D+4D din tara

Este ultima tehnologie in domeniu si permite realizarea tuturor tipurilor de examinari ecografice, in principal in ginecologie sau pentru evaluarea abdomino-pelvina, a tesuturilor moi de tip tiroida sau san.
 
Aparatul este dotat cu softuri ce permit evaluarea cu finete a sarcinii in functie de trimestru sau de organ: softuri dedicate pentru trimestrul I sau pentru ecografia de cord fetal, softuri de evaluare a craniului fetal, etc.
 
Ecograful permite vizualizarea 3D si 4D a fatului in toate perioadele sarcinii, ceea ce face posibila eliminarea supspiciunilor de malformatii faciale.

Va recomandam sa cititi mai multe despre Ecograful Voluson E8 Expert AICI

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII