Cel mai performant ecograf 3D+4D din tara

Cel mai performant ecograf 3D+4D din tara

Cel mai performant ecograf 3D+4D din tara

  • Ecograful Voluson E8 Expert - Este ultima tehnologie in domeniu si permite realizarea tuturor tipurilor de examinari ecografice, in principal in ginecologie sau pentru evaluarea abdomino-pelvina, a tesuturilor moi de tip tiroida sau san.

Ecograful Voluson E8 Expert - cel mai performant ecograf 3D+4D din tara

Este ultima tehnologie in domeniu si permite realizarea tuturor tipurilor de examinari ecografice, in principal in ginecologie sau pentru evaluarea abdomino-pelvina, a tesuturilor moi de tip tiroida sau san.
 
Aparatul este dotat cu softuri ce permit evaluarea cu finete a sarcinii in functie de trimestru sau de organ: softuri dedicate pentru trimestrul I sau pentru ecografia de cord fetal, softuri de evaluare a craniului fetal, etc.
 
Ecograful permite vizualizarea 3D si 4D a fatului in toate perioadele sarcinii, ceea ce face posibila eliminarea supspiciunilor de malformatii faciale.

Va recomandam sa cititi mai multe despre Ecograful Voluson E8 Expert AICI

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII