Horoscopul carierei: Supereva Berbec

Horoscopul carierei -  Supereva Taur

Horoscopul carierei - Supereva Taur

  • Bineinteles, asa cum te asteptai, exista si un Horoscop al Carierei. In mod cert, fiecare semn al zodiacului are mai multe sau mai putine aptitudini care ii pot influenta cariera. Totul este legat evident de semnele si influentele sale astrale dar, supereva crede ca alaturi de ce spune acest horoscop al carierei, principalele astre care iti pot influenta in bine cariera sunt: onestia, munca si loialitatea. Dar, hai sa sa ne amuzam si cu acest horoscop al carierei...

Supereva Taur- profilul carierei

Supereva Taur poate fi considerata muncitoarea cea mai sarguincioasa a zodiacului.

Tauroaica este  de incredere si loiala, se intelege bine cu cei din jur si este un buna colega. Si este mereu practica - doar nu degeaba este semn al pamantului.

Daca vrei ca lucrurile sa-ti iasa bine, cheama o Tauroaica. S-ar putea sa o suni de doua sau de trei ori, din moment ce este un pic cam lenesa sa porneasca la drum, dar odata ce a pornit, fii atenta!

Isi va urma colegii si va munci din greu pentru echipa. Munceste atat de mult, incat de multe ori este stalpul de baza al companiei, al comunitatii si al familiei.

Hei, pai pentru asta are umerii atat de puternici! Si se mai spune ca este si un buna organizatoare!
Din moment ce se descurca bine in afaceri este de inteles ca este si o bun artista.

Biroul unei Supereve Taur este un loc confortabil, placut, unde oaspetii se simt bine iar el se simte in largul lui. Plimbarile de la o intalnire la alta ar fi bine sa fie facute intr-o masina sport care sa fie practica si sa arate succesul sau. Daca trebuie sa luati masa de pranz impreuna, iti va recomanda file mignon cu siguranta.

Este potrivita pentru postul de bancher, artist, contabil, muzician sau orice alta meserie care presupune rabdare si devotament.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII