Horoscopul carierei: Supereva Gemeni

Horoscopul carierei: Supereva Gemeni

Horoscopul carierei: Supereva Gemeni

  • Bineinteles, asa cum te asteptai, exista si un Horoscop al Carierei. In mod cert, fiecare semn al zodiacului are mai multe sau mai putine aptitudini care ii pot influenta cariera. Totul este legat evident de semnele si influentele sale astrale dar, supereva crede ca alaturi de ce spune acest horoscop al carierei, principalele astre care iti pot influenta in bine cariera sunt: onestia, munca si loialitatea. Dar, hai sa sa ne amuzam si cu acest horoscop al carierei...

Supereva Gemeni - profilul carierei

Cand vine vorba de Supereva Gemeni te gandesti la cineva cu care se poate comunica cu usurinta.

Femeile Gemeni pot vorbi de doua ori mai repede si pot avea de doua ori mai multe idei bune intr-o firma decat orice alt angajat. Dotate cu o minte agera, se muta tot timpul de la un proiect la altul, ajutorul lor este mereu bine venit.

Se descurca bine in posturile de intermediari din moment ce le place sa vorbeasca. Daca ai nevoie de ceva relatii apeleaza la cineva nascut in aceasta zodie si te va ajuta cu siguranta.

Daca locul de munca devine plictisitor, Supereva Gemeni va gasi un alt teren "de joaca". Un mare cusur al lor este ca sunt foarte curioase, lucru care le poate aduce necazuri uneori.

Sa conduca o intrunire de afaceri nu este tocmai scopul lor in viata, dar cand este cazul se descurca. Este mereu o placere cand impart si colegilor din cunostintele lor - toate lumea din jur se destinde. Cand monotonia apare in viata lor, o alunga repede cu o calatorie de afaceri sau cateva zile de vacanta. Iar atunci cand vor pleca sa se relaxeze vor lasa in locul lor o persoana de incredere care sa se ocupe de tot ce trebuie. Biroul Gemenelor este plin cu multe telefoane, un calculator sau chiar doua, un fax, un televizor si orice altceva care i-ar putea ajuta sa comunice mai bine. O geanta cu tot ce trebuie se va afla in birou pentru orice eventualitate. Masina aleasa de ei va fi una sport, moderna, cu un telefon mobil sau poate chiar doua.

Superevele Gemeni sunt perfecte pentru a fi exploratori, scriitori, translatori sau chiar sa lucreze in publicitate.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII