De ce am ales biberoanele NUK ? (concurs)

De ce am ales biberoanele NUK ? (concurs)

De ce am ales biberoanele NUK ? (concurs)

 • Produsele NUK pentru bebelusi sunt speciale si fiecare mamica care le foloseste pentru bebelusul ei, stie acest lucru. Tocmai datorita faptului ca stim ce calitati au produsele NUK, va invitam la concurs.

 Topicul pe care se desfasoara concursul este AICI 

Regulament concurs De ce am ales Biberoanele NUK ? desfasurat pe forumul Desprecopii.com

Produsele NUK pentru bebelusi sunt speciale si fiecare mamica care le foloseste pentru bebelusul ei, stie acest lucru. Tocmai datorita faptului ca stim ce calitati au produsele NUK, va invitam la concurs. Pentru a intra in concurs, draga mamica, te invitam sa ne spui la topicul special de pe forum , de ce ai ales biberoanele NUK pentru puiul tau .

Intrand astfel in concurs, ai sansa sa castigi marele premiu pus la bataie. Alegerea castigatorului se va face prin tragere la sorit dintre participantii care au raspuns pe forum la intrebare. Premiul este:

Aparat emisie-receptie DECT 266, ECO CONTROL Cu sistem Eco-Mode - protectie si securitate impotriva radiatiilor
- Somnul bebelusului este monitorizat fara a trimite nici un semnal
- Functia de start automat este activata de indata ce primul zgomot este perceput
- Transmisie semnal prin tehnologie DECT, 100% fara interferente
- Selectie de canal privat pentru intimitate sporita
- Calitate ireprosabila a sunetului
- Receptie securizata atat in interior cat si in exterior: raza de actiune 300 m (in camp liber) si 50 m (in incaperi)
- Emitatorul (unitate bebelus): microfon cu senszitivitate ajustabila (5 nivele), indicator baterie (led), functie de cautare pentru localizarea receptorului, 4 baterii alcaline tip AAA (neincluse)
- Receptorul (unitate parinti): functie interfon cu buton TALK, receptie volum ajustabila (5 nivele), indicatori optici de nivel al zgomotului (LED), indicator baterie, avertizare "in afara razei de actiune", 2 baterii reincarcabile tip AAA (incluse)
- Detalii tehnice:nr. canale: 120, Frecventa: 1881,792 - 1897,344 MHz, temperatura de operare: 10°C - 40°C
- 2 adaptoare priza (incluse)
Mai multe detalii pe site-ul Bebemarket .

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 11 septembrie 2012 si se va incheia la data 11 noiembrie. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorul premiului va fi anuntat la topicul de concurs pe data de 12 noiembrie 2012.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:  Pentru a intra in concurs, draga mamica, te invitam sa ne spui la topicul special de pe forum, de ce ai ales biberoanele NUK pentru puiul tau

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Premiile nu se acorda in bani.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorul este rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii sau anda08) in termen de 7 zile. Castigatorul va fi informat de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 12 noiembrie 2012 pe forumul Desprecopii.com 

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES! 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 33:

 1. bouariu ionela daniela
  bouariu ionela danielatrimis la 10/1/2013

  inainte sa cumparam un produs copilului ne gandim la calitate si pret.nuk l-am descoperit doar de 1 luna si sunt foarte multumita de rezultate,imi pare rau ca nu l-am incercat mai devreme......il recomand tuturor mamicilor =))

  Raspunde la acest comentariu
 2. mihaela rusu
  mihaela rusutrimis la 13/11/2012

  sunt de calitate si au un pret OK

  Raspunde la acest comentariu
 3. burian monica
  burian monicatrimis la 9/11/2012

  de ce Nuk?sincer,am primit cadou alte firme...dar pur si simplu nu se mulau pe gurita fetitei mele.mi-am cumparat eu ceea ce am crezut ca e bine,adica Nuk.si e perfect(raport pret-calitate). de atunci,tot cu Nuk mergem inainte si,avand doar 6 luni,continuam!

  Raspunde la acest comentariu
 4. kristov
  kristovtrimis la 1/11/2012

  eu am primit cadou un cosulet cu 4 biberoane nuk doua mari si doua mici, cu tetine speciale pentru varsta bebelusului. sunt foarte multumita de ele pentru ca fetita mea manaca lapte numai de la san si din biberon nu ii dau decat apa si ceai. pana sa primesc biberoanele nuk, de la celelalte biberoane fetita mea avea probleme cu colicii, de cand folosesc nuk nu mai avem probleme cu burtica. avem si suzeta dar nu o folosim insa inelul de dintisori are mare efect. multumin nuk pentru calitatea sa superioara

  Raspunde la acest comentariu
 5. Alina Tudose
  Alina Tudosetrimis la 23/10/2012

  Biberoanele sunt cele mai bune matusa mea mi-a recomandat ea folosea inca din 1999 in Grecia si a fost tare multumita la fel si eu sunt tare dragut colorate imi place tot la ele chiar si numele firmei pe sticluta mi se pare perfect pentru o firma de biberoane

  Raspunde la acest comentariu
 6. Boboc Alina Mihaela
  Boboc Alina Mihaelatrimis la 23/10/2012

  De ce? Simplu: sunt de buna calitate, au un pret OK, sunt atractive pentru bebe!

  Raspunde la acest comentariu
 7. Budeanu Catalina Mihaela
  Budeanu Catalina Mihaelatrimis la 23/10/2012

  Buna seara!am ales marca si produsele NUK pentru ca sunt atractive pentru copii ,nu contin Bisphenol A,sunt de buna calitate,au un pret bun pentru buzunarul oricarei mamici ,usor de curatat si de folosit si ideale pentru sterilizator (biberoane,tetine,suzete,inele pentru dintisori,etc)!!! consider ca sunt suficiente motive pentru a convinge pe oricine sa le incerce ! multumesc NUK!!!

  Raspunde la acest comentariu
 8. Peneoasu Seniz
  Peneoasu Seniztrimis la 3/10/2012

  La recomandarea prietenelor am ales biberoanele Nuk pentru ca ne-am confruntat cu problema colicilor. Mi-au fost chiar de folos aceste biberoane si pe care le recomand si eu mai departe cu cea mai mare incredere! Noi folosim foarte multe produse din Gama Nuk pentru ca m-am convins de calitatea lor (prin sterilizare ca nu se decoloreaza si nu prind nici miros).

  Raspunde la acest comentariu
 9. Mihaela Calin
  Mihaela Calintrimis la 3/10/2012

  Biberoanele Nuk le-am ales datorita calitatii acestora si a fatului ca fetita mea nu a mai dorit un alt fel de biberon dupa utilizarea celui de la NUK; cu alte cuvinte a fost dragoste la prima utilizare

  Raspunde la acest comentariu
 10. muresan daniel
  muresan danieltrimis la 26/9/2012

  Buna ziua!In primul rand orice copil are nevoie de biberoane,sunt o necesitate,iar eu am ales pentru copilul meu deoarece sunt de o calitate foarte buna si sunt atragatoare copilului!

  Raspunde la acest comentariu
 11. corina
  corinatrimis la 26/9/2012

  bebele a ales tetina de la nuk, e singura care a acceptat-o, la fel si suzeta.Eu am fost tare fericita ca a ales Nuk pentru ca sunt produse de calitate foarte buna si la pret rezonabil.Va multumesc ca existati Nuk.

  Raspunde la acest comentariu
 12. catalina
  catalinatrimis la 26/9/2012

  Sunt de foarte buna calitate, practice, atragatoare pentru copil, usor de folosit si curatat si la un pret bun...raportand la calitate.

  Raspunde la acest comentariu
 13. ioana lupu
  ioana luputrimis la 26/9/2012

  pentru ca sunt super si copii le iubesc!

  Raspunde la acest comentariu
 14. Holobaca Carmen
  Holobaca Carmentrimis la 26/9/2012

  pentru ca sunt cele mai bune. Incepand de la pompa, continuand cu tetinele, sticlutele si cu toate produsele comercializate de aceasta firma. Nota 10 NUK.

  Raspunde la acest comentariu
 15. ALESSIA-MARIA
  ALESSIA-MARIAtrimis la 25/9/2012

  :))))

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII