Super-plastilina da viata imaginatiei copiilor - Concurs

Super-plastilina da viata imaginatiei copiilor (concurs)

Super-plastilina da viata imaginatiei copiilor (concurs)

 • Copilaria este varsta in care ritmul de invatare este cel mai alert. Este o etapa foarte importanta pentru ei, o varsta critica.

Copiii vad altfel lumea, mintea lor este ca un burete care absorbe tot ce intalneste: forme, culori, idei, semnificatii. Copilaria este varsta in care ritmul de invatare este cel mai alert. Este o etapa foarte importanta pentru ei, o varsta critica.

Acum e momentul in care trebuie sa-i expui la acele experiente pozitive din care pot sa invete cel mai mult - Super-plastilina Play-Doh da viata imaginatiei copiilor atat la gradinita cat si acasa.

Cum particip?
Fotografiaza cel putin o creatie din plastilina modelata de copil, si trimite-o la adresa de mail pozedc@gmail.com, alaturi de varsta si numele micutului, deoarece se va tine cont de aceste lucruri la jurizare.

Ce pot castiga? Premii exclusive de la Play-Doh!

10 seturi Play-Doh Candy Cyclone care contin fiecare 4 cutii de super-plastilina Play-Doh si diverse ustensile pentru folosirea ei !

Cum se vor desemna castigatorii?
Vor exista 10 castigatori: vor fi alesi 5 castigatori pentru cea mai reusita creatie din plastilina, iar urmatorii 5 vor fi desemnati prin tragere la sorti.

Mai multe detalii despre plastilina Play-Doh AICI

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI 

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.
 
2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra AICI .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 19 septembrie 2012 si se va incheia la data 12 octombrie 2012. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati la topicul de concurs pe data de 17 octombrie 2012.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs: Pentru a intra in concurs trebuie sa trimiti la adresa de mail pozedc@gmail.com un mail cu cel putin o fotografie a unei creatii din plastilina, modelata de copilul dvs. si numele/varsta micutului, cu mentiunea la Subiect:  "Concurs cu plastilina Play-Doh".

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Cei 10 castigatori vor fi desemnati astfel: vor fi alesi 5 castigatori pentru cea mai reusita creatie din plastilina, iar urmatorii 5 vor fi desemnati prin tragere la sorti. Premiile nu se acorda in bani. Castigatorii vor fi anuntati la acest TOPIC pe forum

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii este rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat moderatorul Anda08 in termen de 7 zile. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 17 octombrie 2012 pe forumul Desprecopii.com 

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing. Prin participarea la acest concurs, participantii isi dau acordul ca fotografiile sa fie folosite in campanii ulterioare Desprecopii.com sau PlayDoh.

10. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Regulamentul complet il puteti citi doar AICI

SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 3 comentarii

 1. Diana
  Dianatrimis la 17/10/2012

  Castigatorii?

  Raspunde la acest comentariu
 2. neg popescu liliana
  neg popescu lilianatrimis la 26/9/2012

  este buna plastelina pentru modelat

  Raspunde la acest comentariu
 3. Mihaela Dumitrache
  Mihaela Dumitrachetrimis la 26/9/2012

  Plastilina e placuta la atingere si poti modela ce vrei cu ea.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII