Solutia nazala NIVEA Baby vine in ajutorul mamicilor

Solutia nazala NIVEA Baby vine in ajutorul mamicilor

Bebelusul tau merita o ingrijire delicata in fiecare zi!

Orice mamica stie ca rutina zilnica de ingrijire a bebelusilor trebuie respectata pentru o crestere armonioasa a copilului. Parte importanta din aceasta rutina o reprezinta curatarea nasucului, a ochisorilor si a pleoapelor bebelusului, zone sensibile ce au nevoie de o ingrijire delicata, dar eficienta. Cum in primele luni dupa nastere bebelusii pot respira doar pe nas, este foarte important ca micutul tau sa aiba in permanenta caile nazale desfundate pentru a putea respira corect fara perturbarea activitatilor organismului.

De aceea, NIVEA Baby vine in ajutorul mamicilor si lanseaza toamna aceasta solutia nazala ambalata in fiole individuale care pot fi resigilate, continutul putand fi folosit in termen de 24 de ore.

Solutia nazala NIVEA Baby a fost dezvoltata in colaborare cu medici dermatologi si pediatri fiind special creata pentru ingrijirea delicata a nasului, dar si pentru ingrijirea pleoapelor si curatarea ochisorilor bebelusului. Este ideala mai ales in cazul racelilor când ajuta la eliminarea secretiilor nazale si hidrateaza mucoasa, decongestionand nasul, astfel incat bebelusul sa poata respira usor.

Pret recomandat: 16,8 RON

Fiolele nazale NIVEA Baby:

- 0% alcool, coloranti si conservanti
- Dezvoltate in colaborare cu medici dermatologi si pediatri
- Compatibilitate clinica/dermatologica testata

Solutia salina naturala previne uscarea mucoasei nazale, in timp ce ambalarea in fiole individuale permite o utilizare practica si igienica. In plus, ambalajul necasabil realizat din material plastic si nu din sticla impiedica accidentele neplacute.

Solutia nazala NIVEA Baby poate fi folosita zilnic, iar in cazul nasului infundat pâna la cel mult de trei ori pe zi. Mamicile vor putea gasi in interiorul cutiei toate instructiunile de folosire explicate in detaliu.

Mai mult, solutia nazala NIVEA Baby poate fi folosita si pentru terapia aerosoli, inclusiv pentru folosirea in aparatele cu aerosoli cu respectarea instructiunilor aferente.

In cazul in care bebelusul tau a implinit deja trei luni, il poti ajuta sa-si desfunde caile respiratorii folosind spray-ul nazal NIVEA Baby. Cu extracte de apa de mare purificata si solutie izotonica spray-ul nazal NIVEA Baby a fost special creat pentru igiena zilnica a bebelusilor, insa poate fi folosit cu incredere si de catre copiii sau adultii care se confrunta cu aceleasi probleme. Spray-ul curata delicat, protejeaza impotriva uscarii musoaselor si ajuta bebelusul sa respire usor.

Pret recomandat: 23,7 RON

Toate produsele NIVEA Baby sunt dezvoltate si testate pentru a reduce riscul aparitiei iritatiilor, ajutand la dezvoltarea sanatoasa a pielii bebelusului.

Pentru a deveni o mamica experta intra in lumea NIVEA Baby, accesand www.nivea.ro/baby  si afla toate informatiile utile pentru cresterea puiului tau!