Nasterea sub apa (Experiente in Romania) | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 76 comentarii

 1. ana
  anatrimis la 17/5/2004

  Ar fi pacat ca aceasta metoda sa nu se practice si in alte spitale.Felicitari echipei dr.-ului Baiulescu

  Raspunde la acest comentariu
 2. Ionella
  Ionellatrimis la 15/4/2004

  este o idee excelenta! Pe cand si in Bucuresti?

  Raspunde la acest comentariu
 3. Roxana Tripon
  Roxana Tripontrimis la 6/4/2004

  Buna Feliciari pentru site,e foarte interesant si de mare ajutor pentru o viitoare mamica!Am citit un articol despre nasterile in apa,si as vrea sa stiu daca si in orasul meu,adica Cluj-Napoca pot avea loc astfel de nasteri.Va multumesc!

  Raspunde la acest comentariu
 4. Aurelian
  Aureliantrimis la 24/3/2004

  Felicitari pentru reusite! Este o metoda super pentru nasteri. Ar trebui introdusa in multe spitale din tara. Sunt tatic de 2 luni si am un baiat de nota 10!!! As vrea sa stiu daca as putea sa-l las liber in cada sa innoate. Am inteles dintr-un reportaj TV ca e posibil. Bebelusii ar avea instictul de a innota destul de dezvoltat si stiu chiar sa o faca f.bine. As vrea sa-mi confirmati pentru ca am o retinenre cand e vorba de copilul meu si nu as experimenta fara sa nu ma consult. Va multumesc anticipat pentru raspuns. Aurelian, Iasi-Romania

  Raspunde la acest comentariu
 5. irina
  irinatrimis la 13/1/2004

  As vrea sa stiu daca Victoria este singura localitate din Romania unde se poate naste sub apa.

  Raspunde la acest comentariu
 6. desprecopii
  desprecopiitrimis la 30/11/2003

  pentre cei care solicita informatii: adresa de contact a doctorului si clinicii pot fi citite in interiorul articolului.

  Raspunde la acest comentariu
 7. Claudia
  Claudiatrimis la 30/11/2003

  Cum pot afla informatiile cerute de ceilalti?

  Raspunde la acest comentariu
 8. formagiu mihaiela
  formagiu mihaielatrimis la 15/11/2003

  As dori sa-mi spuneti cum poate fi contactat dr.C.Baiculescu de la spitalul din Fagaras. Cu multumiri, Mihaiela din P. Neamt.

  Raspunde la acest comentariu
 9. paula
  paulatrimis la 10/11/2003

  buna ziua!sunt o tanara sotie si as vrea sa devin mama.....dar vreau sa aduc pe lume micutul sau micuta in acest mod:sub apa.As vrea sa stiu cu cat timp inainte ar trebui anuntat d-nul doctor, cu cat timp inainte trebuie sa merg la consultatie! Va multumesc!

  Raspunde la acest comentariu
 10. Marian
  Mariantrimis la 31/8/2003

  Voi fi tatic pt.prima data si i-mi doresc asta, doresc ca viata copilului meu si a mamici lui sa nu fie pusa in pericol,de aceea apelez la bunavointa duv.pt.a ne ajuta.Si anume:As dori sa stiu cum poate fi contactat Dl.Dr.Cristian Baiulescu [adresa clinici,nr.de tel.,email];daca mai profeseaza in Spt.din Orasul Victoria sau in Fagaras; care sunt taxele pt.nasterea sub apa,spitalizare,daca eu pot asista la nastere copilului meu sau nu.Va multumesc.

  Raspunde la acest comentariu
 11. Marian
  Mariantrimis la 31/8/2003

  Voi fi tatic pt.prima data si i-mi asta, doresc ca viata copilului meu si a mamici lui sa nu fie pusa in pericol,de aceea apelez la bunavointa duv.pt.a ne ajuta.Si anume:As dori sa stiu cum poate fi contactat Dl.Dr.Cristian Baiulescu [adresa clinici,nr.de tel.,email];daca mai profeseaza in Spt.din Orasul Victoria sau in Fagaras; care sunt taxele pt.nasterea sub apa,spitalizare,daca eu pot asista la nastere copilului meu sau nu.Va multumesc.

  Raspunde la acest comentariu
 12. constantinescu dorina
  constantinescu dorinatrimis la 5/8/2003

  Mie mi se pare o idee foarte buna si cred ca acest gen de asistenta medicala ar trebui sa fie prezent in toate orasele tarii

  Raspunde la acest comentariu
 13. Girasol
  Girasoltrimis la 27/6/2003

  Am fost foarte incantata sa aud despre o asemenea realizare la noi in tara. Mi-am dorit mult, cand eram insarcinata cu primul copil, sa pot naste in apa dar nu sa putut nici atunci si nici acum nu cred ca se poate(in prezent sunt insarcinata in luna a cincea). Primul meu copil s-a nascut in miezul ierni(dec. 2001) si deasemenea copilul pe care il astept urmeaza sa se nasca in aceeasi perioada friguroasa. M-am gandit la momentul in care, daca as fi nascut acolo, ar fi trebuit sa ne intoarcem acasa si drumul ne-ar fi creat probleme mari.Sper ca pe viitor sa se mai gandeasca si alti doctori la aceasta posibilitate si atunci cred ca va fi mai usor pentru multe femei din tara noastra.

  Raspunde la acest comentariu
 14. Elena
  Elenatrimis la 27/6/2003

  Mai exista sau nu sectia de obstetrica-ginecologie la spitalul Victoria ? Se mai pot face nasteri in apa? Daca da unde ?

  Raspunde la acest comentariu
 15. Anne Marie
  Anne Marie trimis la 20/6/2003

  Imi place ca nasterea sub apa a devenit posibila si in Romania.Imi doresc foarte mult sa nasc astfel;am incercat sa iau legatura cu clinica respectiva si nu mi-a raspuns nimeni.Ma puteti ajuta in vreun fel??...vreau sa vorbesc neaparat cu cei de acolo. As vrea sa stiu cat ar costa "spitalizarea" ptr nasterea aceasta atat de speciala.Va multumesc.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: