Enurezisul sau cand copilul face pipi pe el | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 68 comentarii

 1. hainutebune
  hainutebunetrimis la 16/9/2010

  Buna ziua, as dori sa stiu daca se gasesc si in Romania chiloteii cu sonerie.

  Raspunde la acest comentariu
 2. costel
  costeltrimis la 1/2/2012

  m-ar interesa pretul exact al acestor chilotei cu sonerie pt ca si eu sunt mama si am o fetita de 13 ani care de 3 ani prezinta acest enurezis nocturn

  Raspunde la acest comentariu
 3. costel
  costeltrimis la 1/2/2012

  de ce trebuie sa existe acest enurezis noctrurn?

  Raspunde la acest comentariu
 4. florentina
  florentinatrimis la 1/2/2012

  am si eu o fetita card are 10 ani si face pipi noaptea doctorul mea spus ca din cauza ca doarme foarte adanc si s-a maturizat foarte repede

  Raspunde la acest comentariu
 5. rosu erika
  rosu erikatrimis la 29/9/2009

  Va rog din suflet spuneti-mi si mie unde pot cupara acest dispozitiv ca sunt DISPERATA,Va multumesc anticipat pentru raspuns.

  Raspunde la acest comentariu
 6. rodica
  rodicatrimis la 2/6/2009

  interesanti acesti chilotei cu sonerie.As dori mai multe informatii despre ei.

  Raspunde la acest comentariu
 7. dana
  danatrimis la 6/4/2010

  Fetita mea are 4ani jumatate de aproape un an de zile face tratament dar nici un rezultatAcum ne-am hotarir sa facem trat hemeopat oare sa fie aficient,va rog sa-mi dat si mie un raspuns.Va multumesc.

  Raspunde la acest comentariu
 8. Stefana
  Stefanatrimis la 26/1/2012

  Sora mea are 11 ani si are enurezis nocturn . Imi puteti recomanda un tratament,tratamentul sa nu fie pe baza de pastile.Ma puteti contacta la adresa de email stefana_girl1997@yahoo.com .

  Raspunde la acest comentariu
 9. liliana
  lilianatrimis la 15/1/2009

  Baiatul meu are 8 ani si sufera de aceeasi boala:enurezis nocturn.I-am facut tratament cu driptane dar nu a dat nici un rezultat,apoi am trecut la tratamentul cu minirin la sfatul medicului.Nu a mai facut pipi noaptea timp de un an cat a facut tratamentul cu minirin,insa cand am intrerupt tratamentul boala a revenit.Sa aiba vreo legatura cu faptul ca este ambidextru??(stangaci si dreptaci in acelasi timp)De unde pot sa procur acei chilotei cu sonerie?

  Raspunde la acest comentariu
 10. Maria
  Mariatrimis la 29/12/2011

  Am 19 ani si sufar de aceasta boala incurabila, am facut tot felul de analize toate au iesit bune! nu am spina bifida am luat toate medicamentele posibile pt aceasta boala. am facut acupunctura reflexoterapie, am consultat psiholog, psihiatru dar fara rezultate. daca ma poate cineva ajuta va rog din tot sufletul raspundeti urgent pe adresa de email de mai SUS!

  Raspunde la acest comentariu
 11. Denisa_35
  Denisa_35trimis la 22/5/2008

  Eu folosesc la baiatul meu cel mare care a implinit de curand 7 ani acel dispozitiv cu sonerie...de vreo 2 luni.La inceput ma trezeam sa-l duc la baie de 7-8 ori pe noapte. de vreo 3 saptamani, soneria mai suna numai cateaodata si NUMAI O SINGURA DATA PE NOAPTE! Duc copilul la baie (de fapt il ajut sa mearga pentru ca doarme profund...medicul mi-a spus ca la el asta este cauza) si apoi ii scot soneria. Si nu mai face deloc pana dimineata...eu sper la acea perioada cand soneria nu va mai suna delocsi vom dormi linistiti cu totii fara sonerii in miez de noapte. Eu de la inceput nu am agreat ideea tratamentului alopat, si am optat pentru chiloteii cu sonerie. Putin cam scumpi, dar merita!Succes tuturor!

  Raspunde la acest comentariu
 12. elisa
  elisatrimis la 23/12/2011

  Baietel 9 ani, incercat mai multe metode medicamentoase. Am vazut o buna ameliorare a situatiei printr-un tratament naturist luat din Formula As.Timp de 2 saptamini(poate 3) in fiecare seara se pun frunze de varza, incalzite pe spatele copilului in zona rinichilor.Frunzele trebuiesc putin

  Raspunde la acest comentariu
 13. mia
  miatrimis la 14/4/2008

  Toata lumea cere solutii, sfaturi pentru aceasta problema. Chiar nu are nimeni un raspuns?????.... pentru ca eu sunt disperata cate tratamente am incercat la baietelul meu fara nici un rezultat.

  Raspunde la acest comentariu
 14. dana
  danatrimis la 22/12/2011

  am si eu un baiat care are enurezis nocturn a facit ceva tratament de 3 ani de cind patimesc cu el nu mai stiu ce e ala somn de vreo 3 patru luni multumesc luo DUMNEZEU a inceput sa faca o data pe saptamina sau o data la 2 saptamini are 13 ani si dorm cu el in pat sai simt miscarile am uemat cu trezitu noaptea la 1 si din ce in ce mai tirziu si nu prea mai bea suc decit simbata si duminica are voie mai mult nu stiu daca si dulciurile au vreun efect asaupra luisi ii afecteaza

  Raspunde la acest comentariu
 15. anca
  ancatrimis la 19/12/2011

  Am suferit pana la varsta de 14 ani de enurezis nocturn si absolut nici un tratament nu a dat rezultate, cu toate ca am fost la foarte multe spitale si am urmat tot felul de scheme de medicatii degeaba. Vindecarea a venit in urma a mai multor sedinte de bioenergie, iar acum am 27 ani si nici o problema.Soare se numea d-l bioenergoterapeut, caruia ii raman recunoscatoare toata viata, caci chiar a fost groaznic.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: