Bebelusul prematur | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 79 comentarii

 1. Nicoleta Iordache
  Nicoleta Iordachetrimis la 17/5/2003

  Foarte stupid articolul. Si am un copil prematur nascut la 35 de saptamani, dar care este foarte normal din toate punctele de vedere. Are 4 luni si 5.500g. A recuperat foarte mult, uneori si 500 g pe saptamana. Este foarte vioaie si rade, gangureste, da din manute, exact ca un opil de varsta lui. Tot ce conteaza este sa ai mare rabdare cu el si sa il iubesti foarte mult.

  Raspunde la acest comentariu
 2. claudia mocanu
  claudia mocanutrimis la 12/3/2003

  In mare parte acest articol este adevarat.Chiar ieri, prietenilor mei le-a murit un copilas prematur din cauza problemelor respiratorii si din cauza suferintei prea mari,creierul nemaifiind irigat.Vreau sa adaug faptul ca am nascut si eu prematur si fetita a fost perfect sanatoasa. Acum are cinci luni, 6 kg., se joaca si gangureste exact ca un copil normal.Rade mereu si este foarte bucuroasa de oaspeti.Sfatul meu este pt. viitoarele mamici sa aibe grija in timpul sarcinii, sa nu depuna efort si sa mai lase serviciul pt. ca nu moare nimeni fara ele si nici statuie nu le ridica.

  Raspunde la acest comentariu
 3. Dogaru Florina
  Dogaru Florinatrimis la 31/10/2002

  Am senzatia ca acest articol este o aberatie. Am si eu un copil nascut prematur la 32 de saptamani, dar care s-a dezvoltat normal si nu a avut asemenea probleme. Gandesc ca cel care a scris acest articol traieste undeva in Evul Mediu.

  Raspunde la acest comentariu
 4. Diana
  Dianatrimis la 16/10/2002

  Este dezgustator.Am nascut la 33 sapt.si nu m-am gindit o secunda la prostiile din articol. Acum bebe are 4 luni si a recuperat foarte mult.A luat in greutate mai mult de 1 kg pe luna.Gingureste, da din minute este foarte atent la ceea ce se petrece in jurul lui...etc. Face aceleasi chestii pe care le face orice copil de virsta lui. Cel mai important lucru:sa-l iubesti foarte mult.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: