Rubeola la copil: simptome, tratament si prevenire | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 23 comentarii

 1. monica&sara
  monica&saratrimis la 8/5/2004

  Fetita mea are 1an si 2luni si la 5 zile dupa Priorix a inceput sa faca reactie la rujeola apoi febra mare 39,5 cu bubite mari si rosii peste tot,iar cand nu a mai avut febra au inceput mancarimile si bubitele sau facut ca de pojar.Este posibil sa le fi facut pe toate trei(rujeola,pojar si varsat de vant) in acelasi timp.

  Raspunde la acest comentariu
 2. andreea
  andreeatrimis la 22/4/2004

  am o itrebare... izolarea e necesara doar pt ca e o boala contagioasa sau si pt a evita complicatii(laringite, otite, encefalite)?

  Raspunde la acest comentariu
 3. Carmen Tenescu
  Carmen Tenescutrimis la 31/10/2003

  Hallo tuturor. Fetita mea Alexandra, in virsta de 1 an 8 luni a fost diagnosticata cu rubeola luna trecuta. Ciudat, pentru ca in august i-a fost administrat vaccinul contra rubeolei, pojarului si oreonului. Nu a avut febra, nu a avut inflamatii ale ganglionilor. Numai acea eruptie punctiforma pe tot corpul, care a inceput pe burtica dupa care s-a extins pe minute, picioare si spate. Nu a duart decit 5-6 zile. Nu sunt convinsa ca a avut rubeola. Numai bine.

  Raspunde la acest comentariu
 4. mihaela
  mihaelatrimis la 25/2/2003

  Fetita mea tocmai ce are rubeola, cam de 5 zile, am mers cu ea la medic dar nu stiu cam cate zile este bine sa stea in casa, cam cand poate sa faca o plimbare? in rest, manifestarea este cum spuneti voi.

  Raspunde la acest comentariu
 5. Cristina
  Cristinatrimis la 6/12/2002

  Copilul meu are 5 saptamani si este suspect de rujeoala (conform dr. pediatru), desi nu a vut temperatura. Eu cred ca ar avea mai degraba rubeola. Copilul vostru s-a imbolnavit la o varsta sa de frageda? Ce ati facut? Sunt ingrijorata. Daca poate cineva sa-mi trimita un e-mail...

  Raspunde la acest comentariu
 6. vlad
  vladtrimis la 25/1/2002

  La copilul meu rubeola s-a manifestat initial prin inflamarea gitului si febra puternica, motiv pentru care l-am tratat pentru infectia din git. Abia dupa eruptie am constatat ca era rubeola.

  Raspunde la acest comentariu
 7. Catalin Roji
  Catalin Rojitrimis la 13/12/2001

  Buna dimineata. Sunt lucruri dragute prin site-ul vostru. In cazul unor boli precum rubeola, ar fi bine sa postati niste fotografii ilustrative cu eruptia. By Roji.

  Raspunde la acest comentariu
 8. Nica Mihaela
  Nica Mihaelatrimis la 15/11/2001

  Parerea mea despre acest site etse foarte interesant, pentru ca ai de unde sa te interesezi de copilu tau propriu.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: