OVULAȚIA ȘI CALCULUL OVULAȚIEI prin metoda calendarului: informatii cheie dacă iți dorești un copil: CALCULATOR | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 318 comentarii

 1. daria
  dariatrimis la 9/5/2002

  Acum cateva luni am avut o sarcina extrauterina de care am "scapat" cu bine (fara operatie).Trebuie sa fac un tratament deosebit acum?.Doresc sa fac un copil. Multumesc

  Raspunde la acest comentariu
 2. cristina
  cristinatrimis la 9/5/2002

  ce diferenta trebuie sa fie intre temperatura dinaintea ovulatiei si temperatura din ziua ovulatiei? 3-4-5 gradatii? si cat trebuie sa se mentina temperatura ridicata pt. a fi sigura ca ai avut ovulatie? va multumesc si astept vesti.

  Raspunde la acest comentariu
 3. nicolae r
  nicolae rtrimis la 30/4/2002

  cum sa ramin insarcinata? am 26 de ani si nu reusesc!

  Raspunde la acest comentariu
 4. amm
  ammtrimis la 25/4/2002

  Am 27 de ani ;i sunt casatorita. Mi-am inceput viata sexuala la varsta de 20 de ani. In toti acesti ani nu am ramas insarcinata niciodata. De ce? Ce pot face pentru a avea copii pe cale naturala? Astept un raspuns de la voi.

  Raspunde la acest comentariu
 5. cristina
  cristinatrimis la 15/4/2002

  articol f interesant si folositor pt tinerele fete,

  Raspunde la acest comentariu
 6. ioana
  ioanatrimis la 22/3/2002

  eu am un ciclu care tine 24 de zile, uneori 26.cat timp am luat anticonceptionale, ciclul meu era de 28 de zile, acum insa a revenit la perioadele mai sus amintite. rugamintea mea este daca-mi puteti spune care este perioada ovulatiei, sau mai bine spus cand trebuie sa ma feresc si cum pot calcula de-aici inainte. multumesc.

  Raspunde la acest comentariu
 7. Mihaela Şomlea
  Mihaela Şomleatrimis la 18/3/2002

  Nu am inteles prea bine. Eu am menstruatie care tine 7 zile, asta inseamna ca ovulez in a 17.a zi de ciclu? sau cum ?

  Raspunde la acest comentariu
 8. M
  Mtrimis la 17/3/2002

  am citit si aici se spune despre ovulatie ,foarte bine si calcul ce mai vrei......totul aranjat bine......bravo.

  Raspunde la acest comentariu
 9. M
  Mtrimis la 17/3/2002

  dragele mele iti sa va spun un pic cum am reusit de a ramine gravida dupa 17 luni de incercare i.a. masurind temperatura. eu am o temperatura scazuta de corp . am incercat cu masuratul dar pina la urma ma saturasem . trebuie sa va spun ca ciclul nu il am regulat ceeia ce nu stiam cind o sa am ovulatia. dupa 6 luni de proba am fost la doctor mia dat niste pastile iar cind le terminam trebuia sa incerc si normal trebuia sa ramin insarcinata mai repede . iam explicat doc. ca m-am saturat de facut testuri cu predictor(erau si scumpe)din cauza ca ,citeodata nu aveam ciclu 6 luni de zile (si eu ma credeam insarcinata pt. ca am avut si cazuri cind simteam ca eram insarcinata dar nu eram)deci banii se duceau in fiecare luna pe predictoare. acum revin la subiect:o prietena mia spus cind e timpul (sau cind ar fii normal)al ovulatiei. un ciclu dureaza 4 zile (nu conteaza daca e 5 zile)numarati zilele ciclului ...daca ati avut 4 zile ciclu mai numarati inca zece zile deci in total 14 zile iar a 15 si a 16 zii va avea loc ovulatia ,in aceste zile puteti incerca sa faceti contact(asa am facut eu)cind terminati contactul ramineti sigur 30 de minute culcata in pat.Va rog scuzatimi explicatia!!! eu am probat si nu s-a prins din prima incercare dar a 2-ua am ramas insarcinata.....multa bucurie....si eu credeam ca nu o sa mearga......eu am avut contact in ziua a 14,15,16 numarind cu prima zii din ciclu. Normal cind aveti o ovulatie ar trebuii sa simtiti .....nici eu nu am simtit la inceput dar dupa a doua nastere simt cind ovulez. scuzatimi explicatia dar in asa fel pot explica si sper ca va poate ajuta .

  Raspunde la acest comentariu
 10. Roxana
  Roxanatrimis la 7/3/2002

  Care este temperatura optima in zilele de ovulatie? Am inteles ca in perioada ovulatiei temperatura este mai ridicata decat de obicei, dar daca nu creste peste 37 grade?

  Raspunde la acest comentariu
 11. nica mihaela
  nica mihaelatrimis la 1/2/2002

  V-am lasat sa-mi raspundeti si mie la o intrebatre. Se poate sa primesc macar un raspuns,la ceeea ce v-am rugat.

  Raspunde la acest comentariu
 12. Nica Mihaela
  Nica Mihaela trimis la 1/2/2002

  Cred ca am sa va povestesc ceva: Dupa ce am avut problemele mele cu reglarea cu ciclu menstrual. Acum a devenit la normal. Asta din cauza ca am fost la medic ginecolog. Mi-a dat sa iau niste medicamente si mi-a spus sa le iau intimpul ciclului. Doctorita la care sint eu mi-a spus ca daca iau aceste pastilute in timpul ciclului nu se intimpla nimic. Eu am o intrebare la d-ra. Oare se intimpla ceva cu mine daca iau aceste pastile prescrise de doctor? Sint curioasa, dar in acelasi timp si frica. Oare pot sa ramin insarcinata? As prefera un raspuns cit mai bun si mai corect. Va multumesc si am sa mai colaborez cu d-ra.

  Raspunde la acest comentariu
 13. Florentina
  Florentinatrimis la 17/1/2002

  Spuneti ca exista doar 4 zile pe luna cind o femeie poate concepe un copil si aceste zile sind - evident - determinate de ovulatie. Dar care sunt acelea???? Una este ziua in care are loc ovulatia, dar celelalte???

  Raspunde la acest comentariu
 14. Mirela
  Mirelatrimis la 5/12/2001

  Irina - poti sa te informezi despre aceste predictoare ale ovulatiei la adresa http://www.babyhopes.com/clearplanovulationtests.html

  Raspunde la acest comentariu
 15. IRINA
  IRINAtrimis la 2/12/2001

  Ce este acest "PREDICTOR AL OVULATIEI?"

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: