Cerclajul si sarcina: cand se face, cum si cazuri speciale | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 24 comentarii

 1. anca
  ancatrimis la 26/1/2010

  ma numesc anka si eu am trecut print cerclaj am 13 sapt dupa 2 sarcini pierdute la 16 sapt si 21 sapt cu cerclaj ...am avut un noroc deoarece am da-t peste un doctor ff bun ..ma simnt bine stau numai la pat am 2 zile decind am facut cerclajul dar vad ca am o scurgere maronie nu miroase dar mi-a curs f putin e bine?stau putin in sters sper sa fiie bine sii-au si antibiotice pt 7 zile

  Raspunde la acest comentariu
 2. cerclaj
  cerclajtrimis la 25/1/2010

  azi am facut cerclaj am 13 sapt am avut norocu sa d-au peste un doct bun...dupa 2sarcini pierdut.ema rog la dumnezeu sa fiie bine ...am primit pt o sapt antibiotice sa i-au ??????????

  Raspunde la acest comentariu
 3. anka
  ankatrimis la 1/2/2012

  buna fetelor eu am pierdut 2 sarcini sapt18 si 21sapt acum i-ar sunt insarcinata si trebuie sa i-mi faca cerclajul la 12 sapt ...i-mi este mult f f frica deoarece am fost cusuta la 19 sapt si am pierdut in sapt 21 s-a rupt apa ce sa fac????????? sunt disperata..

  Raspunde la acest comentariu
 4. CRISTINA
  CRISTINAtrimis la 23/3/2009

  BUNA FETELOR SI EU AM CERCLAJ FACUT DE LA 23 SAPTAMANI SI VREAU SA VA SPUN CA ATUNCI CAND UMBLU SAU CAND MA RIDIC DIN PAT MA DORE BURTA JOS DE TOT SI CRED CA DIN CAUZA CA AM SARCINA FOARTE JOS. CAND MI SA FACUT CERCLAJUL MI-AU FACUT INJECTIE IN COLOANA SI NU MI-AU FACUTO BINE SI AM AVUT NISTE DURERI GROAZNICE CA ZIC EU AM SARCINA PRE MARE PT VARSTA ASTA.SINCER NU AM CITIT PRE MULTE DESPRE ASTA PANA AZI. VA PUP SI AVETI GRIJA DE VOI SI DE BEBE.

  Raspunde la acest comentariu
 5. alina
  alinatrimis la 27/1/2012

  Buna!Si eu am avut cerclaj la prima sarcina si totul a fost super ok. La 2 luni dupa cerclaj mi s-a permis contactul sexual. Nu este adevarat ca trebuie sa stai in pat de la 5 luni. Eu am mers la serviciu si am condus masina pana in ziua nasterii.Acum sunt dinnou gravida si probabil ca imi va face dinnou cerclaj ... nici o paguba, bebe sa fie bine

  Raspunde la acest comentariu
 6. Mada
  Madatrimis la 4/12/2008

  Buna! Si eu am cerclaj facut de la 24 de sapt si ma simt foarte bine. Dar spre uimirea mea medicul mi-a spus ca nu este deloc interzis actul sexual dupa cerclaj,spunand ca nu are ce rau sa se intample(:))cica doar sa-l gadile pe sot ata aia). eu totusi am stat in banca mea ca nu as vrea ca bebe sa pateasca ceva!!!

  Raspunde la acest comentariu
 7. madalina
  madalinatrimis la 3/11/2008

  Buna!si yo am cerclaj de la 15 saptamani pot sa spun ca a fost greu la inceput dar m-am obisnuit.Stiu ca bebiku meu este in siguranta.Peste 2 sapt ma duc sa imi scoata firul mi sa spus ca trebuie la 38 sapt.Dak va doriti un bebik si aveti probleme este bn sa faceti cerclaj dar sa aveti parte si de un dr bun.

  Raspunde la acest comentariu
 8. ana
  anatrimis la 13/10/2008

  am 4 sapt de sarcina , am colul operat si medicul mi-a spus ca o sa-mi faca cerclaj,dar mi-e frica de anestezie...nu e rau pt bebe...?

  Raspunde la acest comentariu
 9. cristina
  cristinatrimis la 29/10/2007

  medicul meu a optata pt cerclaj datorita faptului ca eu aveam colul deschis inca dinainte de a ramane insarcinata.Nu a fost durerors,desi am 4 fire duble. Amestezia a fost facuta cu mialgin i.m..Vreau sa spun ca ma simt bine si nu am avut dureri nici dupa ce anestezia si-a incetat efectul.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: