Probleme cu parul? Cartoful va ajuta!

Probleme cu parul? Cartoful va ajuta!

Probleme cu parul? Cartoful va ajuta!

  • Cine nu mananca cartofi? Aceste legume sunt printre cele mai utilizate din lume si se gasesc în aproape fiecare bucatarie. Cartofii sunt pe locul 4 in topul alimentelor dupa orez, grau și porumb.

Probleme cu parul? Cartoful va ajuta!

Cine nu mananca cartofi? Aceste legume sunt printre cele mai utilizate din lume si se gasesc în aproape fiecare bucatarie. Cartofii sunt pe locul 4 in topul alimentelor dupa orez, grau și porumb.

Stiati ca minunatii cartofi sunt folositi pentru frumusete? Da, e adevarat. Puteți folosi cartoful ca ingredient de frumusete, in special pentru par.

Cateva sfaturi:

 

1 - Razuieste un cartof, stoarce-l si pastreaza lichidul într-un castron, apoi se adauga un ou, lapte batut si se amesteca bine. Pasta se aplica la radacina firului de par și apoi pe lungime. Se lasa sa actioneze timp de 20 minute. Se va spala cu apa calda si șampon normal. Tratamentul se repeta o data la 20 de zile pentru cel mai bun rezultat. Va rezulta un par sanatos si stralucitor.

2 - Fierbe coaja unui cartof (spalata bine) in apa timp de 20 minute. Apoi strecoara apa intr-un pahar sau orice recipient. Spala parul cu șampon obișnuit, apoi clateste cu apa respectiva. Un tratament bun și natural pentru parul grizonat, fiindca ii va reda culoarea. Se poate folosi la fiecare spalare.

3 - Iti cade parul? Am o rețeta pentru rezolvarea problemei. Ia 3 lingurite de suc de cartofi, 3 lingurite de suc de aloe vera și 2 lingurite de miere. Aplica pe radacina amestecul si lasal-l pentru 2 ore. Spala cu apa calduta si samponul obisnuit. Tratamentul se face de doua ori într-o saptamana.

Mai citeste si:

Coafuri si accesorii la moda
Cate ceasuri purtam 2010?
6 motive pentru a evita un pistol pentru piercing
Coafurile toamnei 2008
Ochelari de soare pentru vara 2009
Ce coafuri se poarta in 2009?
Cum ne coafam in 2011?
Coafuri de primavara
Ceasul  un accesoriu important
Cele mai frumoase tunsori bob de pe covorul rosu
Tatuajele si body piercingul
Extensii de par natural LIEN STYLE

 

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Par frumos

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII