Horoscop 2010 - Gemeni

Horoscop 2010 - Gemeni

Horoscop 2010 - Gemeni

  • Va fi 2010 anul norocos pentru zodia Gemeni? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Gemeni (Mai 22-Iunie 22)

Zile in care sa fi atenta: Iunie 2, Septembrie 2, Octombrie 13

Zone norocoase: parteneriate si obligatii.

Planeta nativului: Mercur

Element: aer

Piatra: Agat

Culoarea: verde

Nativii din Gemeni sunt cunoscuti pentru mutabilitatea lor. Trasaturile lor majore sunt logica, curiozitatea si agilitatea. Ar fi recomandabil ca nativii din Gemeni sa aiba mai multa grija de sanatate sau de partea lor financiara. Gemenii sunt persoane care acum sunt cei mai fericiti de pe pamant, iar in minutul urmator cad in adancurile depresiei. Desi Gemenii sunt destul de expresivi si sinceri, de multe ori sunt si superficiali.

In 2010, pentru Gemeni urmeaza un moment de cotitura in viata, dezvoltare personala, perfectiune si dezvoltare. Planetele fac apel pentru libertate, independenta si il va ajuta pe cel care este nerabdator sa conteste conventionalismul si rutina.

Afaceri in 2010 pentru Gemeni

2010 va deschide noi perspective, care la randul lor vor cere noi competente si cunostinte. In prima jumatate a anului un om de afaceri va continua sa coopereze cu colegii de peste mari, in acelasi fel cum a inceput in toamna anului 2009. Probabil va fi nevoie de mult mai mult timp si efort, decat la inceput, de aceea este necesar sa se ia in considerare totul si sa faca calcule in prealabil. Afacerile continua sa se extinda, impreuna cu alte activitati multiple, ca reparatii, reinnoiri. Un angajat va avea oportunitati si perspective bune, care vor cere cunostinte si munca grea.

Horoscopul anticipeaza oferte interesante legate de unele companii straine, de a studia intr-un alt oras sau tara. In a doua jumatate a anului 2010, lucrurile se vor schimba in rau, insa oportunitatile nu vor ezita sa apara la sfarsitul anului sau cel tarziu pana la inceputul lui 2011. Un moment dificil va fi sfarsitul lunii octombrie, noiembrie si decembrie, cand vor aparea probleme rezultate din lunile de vara. Stelele va sfatuiesc sa va pregatiti pentru aceasta perioada in prealabil, caci " paza buna trece primejdia rea".

Bani pentru Gemeni in 2010

Horoscopul prevede o situatie financiara instabila. Nativii din Gemeni vor fi afectati de cheltuielile mari, pe tot parcursul anului. Unii dintre voi isi vor dezvolta propriile afaceri si isi vor rezolva problemele profesionale, in timp ce altii vor cheltui banii pentru scopuri personale.

Dragoste, familie pentru Gemeni in 2010

Viata dumneavoastra privata va fi mult mai importanta decat locul de munca si cariera. Este foarte evident ca o poveste de dragoste inceputa in trecut este suficient de serioasa, astfel incat sa nu se poata ignora. Cu toate acestea, aceasta necesita multe schimbari, atat externe, cat si interne, si este intotdeauna o munca grea. Si numai oamenii iubitori si devotati cu adevarat sunt capabili sa treaca aceasta proba a vietii, oameni care sunt capabili sa-si sacrifice propriile lor interese in cautarea dragostei adevarate. Stelele va sprijina in orice decizie si efort depus in relatia de cuplu sau familie. In multe familii nu vor fi probleme cu copii, care vor cere multa simpatie dar si cheltuieli financiare.

Horoscopul ofera o sansa persoanele singure,si anume o persoana speciala, care le va insenina viata. Cu toate acestea, relatiile nu vor merge ca pe roate, in primavara anului si in special in lunile martie si aprilie veti fi agitat. In cazul in care relatia nu se dovedeste a fi stabila, este mai sa ii estimati importanta si perspectivele.

Horoscopul pentru nativii  in Gemeni constata ca primavara este un anotimp complicat atat pentru relatiile noi, precum si pentru cuplurile deja existente. Relatiile cu rudele se pot schimba, devenind tensionate  in vara anului 2010, iar in toamna probleme mai grave de abia incep sa apara. In noiembrie si decembrie, Gemeni va fi criticat de oamenii care ii sunt apropiati, iar unele secrete pot fi dezvaluite. Timpul va trece si aceste dificultati vor disparea.

Sanatate pentru Gemeni in 2010

In prima jumatate a anului nivelul de energie este destul de mare, iar riscul de boli este minimizat. Afectiunile acute si boli neasteptate sunt destul de probabil sa apara pe la sfarsitul verii si in toamna anului 2010.

Celebritati in zodia Gemeni: Prince, Henry Kissinger, Bob Hope, Norman Vincent Peale, Allen Ginsberg, William Butler Yeats, Boy George, Sandra Bernhard, Stevie Nicks, Ralph Waldo Emerson, Steffi Graf, Paul Gauguin, Nicole Kidman, Joe Montana

Citeste si: Horoscopul carierei: Supereva Gemeni

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII