Horoscop 2010 - Scorpion

Horoscop 2010 - Scorpion

Horoscop 2010 - Scorpion

  • Va fi 2010 anul norocos pentru Scorpion? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Scorpion (Octombrie 24-Noiembrie 22)

Zile in care sa fi atenta: Martie 21, Iulie 22, Decembrie 5.

Zone norocoase: bani.

Planeta nativului: Marte, Pluto

Element: Apa

Piatra: Topaz, Opal

Culoarea: auriu, violet

Nativii din Scorpion sunt cunoscuti pentru incapatanarea lor. Trasaturile lor majore sunt pasiunea, sensibilitatea si anxietatea. Persoanele Scorpion apar adesea foarte controlata si calme, insa in interiorul lor sunt pline de energie emotionala. Nativii din  Scorpion sunt cunoscuti pentru eruptiile lor vulcanice, explozive. Ele pot izbucni in orice moment! In timpul unei intruniri sociale, Scorpionul este foarte rezervat, demn, dar sociabil.

In 2010, Scorpionul va fi intr-o situatie destul de dificila si cu o libertate limitata de actiunie. Horoscopul ii sfatuieste pe nativi sa uite de toate problemele pentru o vreme, si sa studieze situatia in mod corespunzator, fara a lua decizii finale pripite.

Afaceri pentru Scorpion in 2010

Este posibil ca, in prima jumatate a anului 2010, Scorpionul sa fie implicat in activitati de rutina. Oamenii de afaceri vor incepe reorganizarea lucrurilor, care poate dura pana la sfarsitul anului. De asemenea, horscopul nativului prezice extinderea unui birou existent sau achizitionarea unuia nou. Comunicarea cu colegii din alte orase sau tari va fi revizuita in intregime.

In prima jumatate a anului, se pare ca exista dezacorduri grave, ceea ce va provoca dificultati considerabile in afacerile. Exista posibilitatea ca o problema existenta juridica sa atinga punctul culminant.

In a doua jumatate a anului, vor aparea noi probleme si/sau conflicte cu partenerii care vor duce in cele din urma la o pauza completa a relatiilor. Ca rezultat, Scorpionul va intampina urmatorul an, 2011, cu noi planuri si parteneri.

Bani pentru Scorpion in 2010

In ciuda unor probleme profesionale, starea financiara este destul de stabila. Va puteti astepta la obtinerea unui credit, ajutor si sprijin din partea parintilor sau a unei persoane apropiate.

Dragoste, familie pentru Scorpion 2010

Relatiile de dragoste nu puteau sa mearga fara probleme& Acest an va fi deosebit de periculos pentru anumite cupluri, care au probleme de mai mult de doi sau trei ani. In acest caz, horoscopul presupune ca, conflictele vor fi din ce in ce mai dese, in special in  a doua jumatate a anului cand nici Scorpionul, nici partenerul sau, nu vor fi dispusi sa faca un compromis.

In plus, nativii tind sa aiba dezacorduri grave cu rudele, care pot fi deosebit de clare in luna ianuarie, la sfarsitul lunii martie si in aprilie 2010. Scorpionul poate pierde nu numai simpatia unui prieten intim, dar, de asemenea, si simpatia altor persoane. Prin urmare, trebuie sa fe atenti, toleranti si intelepti. In ceea ce priveste familiile fericite, stelele le ofera doar oportunitati mari de a-si asigura o viata linistita; este posibila o investitie de succes, o reparatie importanta a casei sau cumpararea unei noi case/apartament.

Sanatate pentru Scorpion in 2010

In 2010, nivelul de energie al Scorpionului nu este ridicat, ceea ce poate duce la epuizarea frecventa si oboseala. Aveti grija la consumul de alcool si condusul masinii pe distante mari. Horoscop afirma ca cea mai buna solutie este sa incepeti un mod sanatos de viata. Cele mai periculoase luni sunt ianuarie, sfarsitul lunii martie si aprilie.

Celebritati in zodia Scorpion:  Hillary Clinton, Richard Dreyfuss, Walter Cronkite, Ike Turner, Katherine Hepburn, King Hussein, Jody Foster, Voltaire, Carl Sagan, Marie Antoinette, Bill Gates, Johnny Carson, Pablo Picasso, William Penn, Kevin Kline, Sylvia Plath

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII