Horoscop 2010 - Fecioara

Horoscop 2010 - Fecioara

Horoscop 2010 - Fecioara

  • Va fi 2010 anul norocos pentru Fecioara? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Fecioara (August 24-Septembrie 23)

Zile in care sa fii atenta: Mai 29, Iulie 9, Noiembrie 21.

Zone norocoase: casa si familia.

Planeta nativului: Mercur

Element: Pamant

Piatra: Safir

Culoarea: albastru, bej

Nativii din Fecioara sunt cunoscuti pentru mutabilitatea lor. Trasaturile lor majore sunt practicabilitatea, eficienta si critica. Nativii din Fecioara privesc totul in detalii amanuntite. Ele sunt persoane linistite, timide, si fac tot ce le sta in putinta pentru a isi atinge obiectivele pe termen lung. Fecioara este guvernata de planeta Mercur, astfel ea analizeaza mereu totul in avans si verifica detaliile fiecarei lucrari inainte de a efectua o actiune finala.

Horoscopul pentru 2010 subliniaza necesitatea nativului in Fecioara de a lua decizii si de  isi asuma responsabilitatea, nu numai pentru propriile sale cuvinte si actiuni, dar si pentru unele cunostinte apropiate.

Afaceri pentru Fecioara in 2010

In 2010, Fecioara va continua sa isi dezvolte afacerea inceputa in toamna anului 2009. Multi nativi ai acestui semn vor simti o povara prea grea, si in mod constant un sentiment de responsabilitate, inclusiv pentru cele mai mici detalii. Horoscopul prevede o separare de unul din colegii de afaceri sau parteneri. Cu toate acestea, in ciuda tuturor dificultatilor, afacerea merge inainte iar planurile si ideile sunt puse in viata.

In 2010, stelele va acorda ajutor, deoarece acestea sunt in intregime de partea dumneavoastra,  oferindu-va o sansa de a va transforma afacerile. Este de asemenea posibil o extindere a afacerii, achizitionarea unui birou sau alte transformari in domeniul afacerilor. Oamenii de afaceri si sefii de departamente se pot baza pe asistentii acestora si subordonatii; iar angajatii pot avea incredere in colegii lor.

Potrivit horoscopului, Fecioara se poate astepta la un succes in afaceri sau de dezvoltarea carierei in luna februarie sau iunie. In a doua jumatate a anului insa, vor aparea unele probleme. Conexiunile cu partenerii din alte orase si tari vor fi revizuite. Colegii de peste mari nu pot sa-si indeplineasca obligatiile care le revin, lucru care va cauza dezacorduri si incetinirea activitatilor.

Bani pentru Fecioara in 2010

Horoscopul prevede o crestere generala a veniturilor. In lunile februarie, iunie si octombrie, va puteti astepta sa primiti o suma de bani decenta. Insa taxele vor creste corespunzator.

Dragoste, familie pentru Fecioara in 2010

Relatiile private si romantice, nu vor merge fara probleme, si multe din aceste probleme sunt asteptate in lunile ianuarie-aprilie, cu o raceala semnificativa in sentimente. In acest timp, unele familii se pot confrunta cu dificultati din pricina odraslelor, care ii vor duce pe parinti la cheltuieli imense.

Multe familii se decid sa cumpere o casa intr-un alt oras sau alta tara, iar aceste activitati complicate vor fi finalizate pana in vara anului 2010. Horoscopul sustine ca planurile unei posibile mutari intr-o casa noua vor deveni realitate in 2011.

In a doua jumatate a anului 2010 insa, Fecioara va avea probleme cu rudele. Este posibil ca cei apropiati sa contrazica interesele Fecioarei, sau sa aiba nevoie de ajutor, ajutor care poate fi o povara grea pentru Fecioara.

Sanatate pentru Fecioara in 2010

In 2010, nivelul de energie al Fecioara este destul de mare iar bolile  probabil nu vor  aparea. Horoscopul va sfatuieste sa fiti atent cu propriul organism incepand de la sfarsitul lunii martie si pana in aprilie, deoarece aceste luni vor aduce o scadere de puteri si conditii acute. In a doua jumatate a anului, si anume luna noiembrie, se pare ca va fi o perioada mai grea, deci, trebuie sa fiti foarte atenti in timpul conducerii, cu privire la regimuri, dar si ce consumati in excursii.

Celebritati in zodia Fecioara: Maica Teresa, H.G. Wells, Georg Wilhelm Friedrich Hegel, Richard Gere, Lily Tomlin, Elvis Costello, Joan Jett, Michael Jackson, Rocky Marciano, Raquel Welch, Joseph Kennedy Senior

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII