Horoscop 2010 - Rac

Horoscop 2010 - Rac

Horoscop 2010 - Rac

  • Va fi 2010 anul norocos pentru Rac? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Rac (Iunie 23-Iulie 23)

Zile in care sa fi atenta: Martie 14, August 5, Septembrie 20.

Zone norocoase: cariera.

Planeta Racului: Luna

Element: Apa

Piatra: Perla

Culoarea: argintiu


Nativii din Rac sunt cunoscuti pentru sensibilitatea lor. Trasaturile lor majore sunt  protejarea, grija si atasarea. Natura domestica a Racului, il transforma intr-o persoana casnica si care isi doreste o familie mare. Nativii Rac sunt de obicei iubitori, protectori si rabdatori. Sensibilitatea lor este fermecatoare si adesea apreciata.

Pe tot parcursul anului 2010 veti avea de a face cu probleme familiale si profesionale. Doar fiind flexibil veti reusi sa combinati cele doua activitati.

Afaceri pentru Rac

Schimbarile din domeniul profesional incepute in 2009 vor continua si in 2010. Oamenii de afaceri isi vor extinde afacerile, in aceasta schimbare fiind implicati  partenerii si/sau cunoscutii. In prima jumatate a anului veti achizitiona, probabil, un nou birou sau il veti re-echipa pe cel vechi. O noua linie de afaceri se va confrunta cu o multime de dificultati, si nu va dezvolta, probabil, la fel de rapid cum trebuia. Horoscopul pentru 2010 va prezice neintelegeri financiare grave cu partenerii, care pot pune afacerile in impas.

A doua jumatate a anului este insa deosebit de nefavorabila: in octombrie si noiembrie nativul in Rac ar trebui sa ia in considerare relatiile cu un grup de prieteni pentru a clarifica situatiile profesionale si financiare. Este posibil ca aceasta clarificare sa va desparta de anumite persoane. Racul trebuie sa se bazeze doar pe propria putere. Horoscopul va sfatuieste sa fiti prudenti in comunicatii; nu puteti avea incredere oamenii care va sunt apropiati. Nu amestecati prietenia si afacerile pentru a nu risca sa ramaneti atat fara bani, cat si fara prieteni.

Bani pentru Rac in 2010

Financiar, prima jumatate a anului este destul de favorabila. Horoscopul prevede unele operatiuni reale imobiliare de succes; este posibil sa obtineti un credit sau sa va ajute un sponsor. A doua jumatate a anului 2010 este ceva mai agitata; pot sa apara mari pierderi financiare si conflicte legate de bani.

O aparitie restrictiva a lui Saturn, din 16 august, in sectorul financiar, va cere prudenta si precautie. Horoscopul afirma ca puteti pierde controlul asupra finantelor din cauza activitatilor riscante si spiritului de aventura. Ca rezultat, veti deveni mai intelepti& si mai saraci& din pacate!

Dragoste, familie pentru Rac in 2010

Horoscopul anului 2010 introduce mari schimbari, nu numai in sectiunea de afaceri, dar si in viata privata, de asemenea. Nativii in Rac vor incepe sa isi construiasca propria casa sau le vor face mai spatioase si confortabile. A doua jumatate a anului va aduce multe probleme cu copii, care pot dura ceva timp. Este mai mult decat posibil ca acestia sa nu aiba nevoie doar de sprijin moral, dar, de asemenea, si de ajutor financiar.

Aceasta perioada a anului nu este un moment fericit pentru indragostiti. Horoscopul mentioneaza ca situatia va iesi de sub control in lunile noiembrie si decembrie, cand vor izbucni cele mai multe conflicte violente. Deci, fiti mai prudenti in cazul in care doriti ca relatia sa fie una de durata.

Sanatate pentru Rac in 2010

In 2010, nivelul de energie este destul de scazut, prin urmare horoscopul va recomanda sa aveti mare grija de sanatate, dieta si activitatiel fizice.

Celebritati in zodia Rac: Gerald Ford, George M. Cohen, Cat Stevens, Ann Landers, Linda Ronstadt, Dalai Lama, John Cusack, Princess Diana, Thurgood Marshall, Brian Dennehy, Robin Williams

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII