Horoscop 2010 - Pesti

Horoscop 2010 - Pesti

Horoscop 2010 - Pesti

  • Va fi 2010 anul norocos pentru Pesti? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Pesti (Februarie 20-Martie 20)

Zile in care sa fi atenta: Ianuarie 24, Iulie 7, Decembrie 31.

Zone norocoase: cariera.

Planeta nativului: Neptun

Element: apa

Piatra: Acvamarin, Jad

Culoarea: verde

Nativii din Pesti sunt cunoscuti pentru mutabilitate lor. Trasaturile lor majore sunt imaginatia, sensibilitatea si neatentia. Natura intuitiva a Pestilor ii face constienti de problemele viitoare. Dezavantaje majore insa, sunt idealismul extreme si inevitabilitatea. De asemenea sunt extrem de vagi si secretosi, acest lucru fiind foarte caracteristic Pestilor.

Afaceri pentru Pesti in 2010

In 2010, multe afaceri vor merge incet, cu intarzieri constante si amanari. Veti fi probail destul de dependent de oameni si de circumstante. Oamenii de afaceri se vor gandi la extinderea afacerilor sau reorganizarea lor pe deplin, insa acest proces va decurge mult mai lent decat a fost planificat initial. Pestii vor intelege ca fosta lor afacere nu mai este profitabila, si vor explora noi oportunitati.

Daca in prima jumatate a anului este momentul pentru a scapa de problemele invechite, este de asemenea, un timp potrivit pentru munca pregatitoare; toamna va aduce perspective luminoase. Cu toate acestea, unele oportunitati pot fi insotite de probleme, care vor avea loc in a doua jumatate a anului. Unele persoane vor avea dificultati cu colegii din alte orase sau tari, probleme ale caror solutionari vor dura mai mult timp.

Horoscopul promite totusi ca problemele vor fi rezolvate in totalitate, in 2011, cand activitatea va incepe sa rodeasca.

Bani pentru Pesti in 2010

In 2010, numeroase actiuni vor fi realizate ca urmare a unui sprijin financiar din partea partenerilor saua unor persoane apropiate. Veti obtine, eventual, un credit sau veti primi ajutor din partae unui sponsor. Lunile de succes financiar sunt februarie si iunie. Unii oameni vor avea probleme financiare grave, cu prietenii sau cu un grup de cunostinte, care vor provoca pierderi considerabile. Cele mai multe dintre ele avand loc in luna ianuarie, la sfarsitul lunii martie si in luna aprilie.

Dragoste, familie pentru Pesti in 2010

Cei care traiesc in lumea sentimentelor vor fi loviti de o perioada complicata, relatia cu partenerul devenind tot mai rece. Incercarile de a re-aprinde focul in sufletul partenerului vor fi zadarncie, asa ca ar trebui sa uitati trecut si sa priviti la perspectivele viitoare.

Desigur, acest lucru se refera la cuplurile cu o relatie deja instabila. Rudele vor incepe unele lucrari grandioase pe langa casa sau vor cumpara una noua. Horoscopul anunta unele probleme cu copiii sau copiii unor prieteni. In a doua jumatate a anului insa, pentru tinerele cupluri casatorite , se anunta o sarcina, sau o nastere.

Sanatate pentru Pesti in 2010

Nivelul de energie al Pestilor este destul de scazut in acest nou an, si poate determina stari acute sau aparitia unor noi probleme. Horoscopul va sfatuieste sa duceti o viata sanatoasa si sa aveti mare grija de propriul organism. In a doua jumatate a anului ar trebui sa fiti mai atenti in timpul condusului si in perioadele de vacanta.

Celebritati in zodia Pesti: Michelangelo Buonarotti, Albert Einstein, Dr. Seuss, Elizabeth Taylor, Alexander Graham Bell, George Frideric Handel, Kurt Cobain, Andrew Lloyd Webber, Elizabeth Barrett Browning, Renoir, Cindy Crawford, James Taylor, Jerry Lewis, George Washington

 Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII