Horoscop 2010 - Leu

Horoscop 2010 - Leu

Horoscop 2010 - Leu

  • Va fi 2010 anul norocos pentru zodia Leu? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Leu (Iulie 24-August 23)

Zile in care sa fi atenta: Februarie 21, Mai 2, Decembrie 19.

Zone norocoase: Afaceri, familie.

Planeta nativului: Soare

Element: foc

Piatra: Rubin

Culoarea: auriu, portocaliu

Nativii din Leu sunt cunoscuti pentru incapatanarea lor. Trasaturile lor majore sunt generozitatea, mandria si dorinta de a fi mereu in frunte. Persoanelor din zodia Leu au  mereu grija sa fie admirati si adorati. Natura lor cocheta irita adesea partenerul de viata. Nativii din Leu pot fi un ghid de mare ajutor dar si un consilier. Leul este guvernat de Soare, deci este asociat cu sine; ei mai sunt cunoscuti pentru posesia lor de energie fara margini.

Afaceri pentru Leu in 2010

In prima jumatate a anului veti lua decizii importante, va veti asuma responsabilitatile, veti dezvolta afaceri, obtinand din ce in ce mai multe cunostinte. De o mare importanta vor fi conexiunile cu partenerii de peste mari; cu toate acestea, cooperarea nu va lipsita de probleme. Oamenii de afaceri vor lua in considerare inceperea unei noi afaceri, intr-un alt oras sau tara, care va fi in cele din urma un adevarat succes. Probleme vor continua sa isi faca aparitia insa nativii trebuie sa faca tot ce le sta in putere sa treaca peste ele, dupa care, cu timpul, lucrurile vor intra pe un curs normal.

Printre punctele dificile, Leul mentioneaza interesul extrem pentru putere. Inspectiile si controalele vor deveni un fundal constant al vietii profesionale. In a doua jumatate a anului, va veti confrunta cu o situatie mai dificila, trebuind sa va ganditi la un nou loc de munca sau, dimpotriva,  sa incepeti propria afacere. In acelasi timp, horoscopul prezice o complicatie considerabila a activitatii de intreprinzator, avand probabil, o serie de confuzii cu unul dintre partenerii dvs.

Bani pentru Leu in 2010

Statutul dvs. financiar este destul de pozitiv. Horoscopul pentru 2010 va asigura ca aproape toate castigurile vor fi stabile, cele mai multe taxe fiind destul de rationale si previzibile.

Dragoste, familie pentru Leu in 2010

In prima jumatate a anului cerculdumneavoastra de cunostinte va fi extins. Horoscopul promite contacte interesante, flirt si o societate placuta pentru persoanele singure, precum si pentru cei care cauta aventuri romantice. Veti avea, probabil, o poveste de dragoste cu o persoana care a sosit dintr-un loc indepartat, sau veti satisface sufletul pereche dumneavoastra cu o excursie dorita de mult timp. Aceste evenimente sunt probabil sa se intample in luna ianuarie, februarie, iunie si august.

In cazul in care povestea dumneavoastra de dragoste a inceput in toamna anului 2009, aceasta va avea perspective bune si va un succes garantat. Horoscopul prezice probleme cu rudele in a doua jumatate a anului 2010. Cei care lucreaza impreuna cu rudele, se vor confrunta cu o multime de probleme, revendicari si dezacorduri. A doua jumatate a anului este destul de nefavorabila pentru majoritatea cuplurilor casatorite, perioada in care se vor ivi multe probleme si conflicte.

Sanatate pentru Leu in 2010

In prima jumatate a anului 2010 nivelul dumneavoastra  de energie este destul de mare, iar bolile va vor ocoli cu succes. Horoscopul va sfatuieste sa fiti mai atent insa in perioada excursiilor si, de asemenea, sa fiti atenti in timpul conducerii, in special in lunile ianuarie, martie si aprilie.

In a doua jumatate a anului, Saturn este in miscare si necesita o atentie deosebita pentru sanatate. In noiembrie veti avea probleme cu unele boli acute sau neasteptate. In cazul in care va fi asa, nu ezitati sa luati un tratamentul si vizitati un medic bun.

Celebritati in zodia Leu: Princess Anne, Whitney Houston, Amelia Earhart, Hulk Hogan, Loni Anderson, Vida Blue, Peter O'Toole, Andy Warhol, Dustin Hoffman, Matthew Broderick, Magic Johnson, Davey Crockett, Lucille Ball, Alfred Tennyson, Benito Mussolini, Henry Ford, Robert DeNiro, Carl Jung

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII