Horoscop 2010 - Capricorn

Horoscop 2010 - Capricorn

Horoscop 2010 - Capricorn

  • Va fi 2010 anul norocos pentru Capricorn? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Capricorn (Decembrie 23-Ianuarie 19)

Zile in care sa fi atenta: Mai 21, Aprilie 5, Noiembrie 12 si 27.

Zone norocoase in 2010: dragoste si calatorii.

Planeta nativului: Saturn

Element: Pamant

Piatra: Onyx, Chihlimbar

Culoarea: violet

Nativii din Capricorn sunt cunoscuti pentru mutabilitatea lor. Trasaturile lor majore sunt prudenta, grija si suspiciunea. De obicei, persoanele Capricorn evita asumarea unor riscuri. Natura nostima a Capricornului il face extrem de popular in randul intrunirilor sociale. Prin natura, nativii din Capricorn sunt insa destul de rezervati.

In 2010, Capricornul va fi capabil sa isi schimbe stilul de viata, scapand de lucrurile invechite si aleagand o alta cale. Nu ezitati sa explorati posibilitati neconventionale si noi perspective!

Afaceri pentru Capricorn in 2010

Horoscopul isi va tine promisiunile pe plan profesional pentru inceputul anului, lucru care va permite Capricornului sa aiba acces la urmatoarea pozitie sociala. Oamenii de afaceri vor incepe un nou proiect, care le va garanta succesul in viitor. Un angajat poate schimba un loc de munca pentru o perspectiva mai interesant. Horoscopul sugereaza ca nativii sa ia in considerare idei noi, din care vor rezulta si noi cunostinte. Ar trebui de asemenea sa va schimbati obisnuita abordare profesionala dar si de rutina. Intr-un cuvant, toate dorintele voastre sunt pe cale de a deveni realitate.

Printre punctele slabe, Horoscopul mentioneaza complicatiile relatiilor cu anumiti parteneri, discutii care vor conduce la conflicte si la despartiri consecvente. Nu fiti suparat, vechii parteneri vor fi inlocuiti de altii noi. Acest proces a inceput deja in a doua jumatate a anului 2009. Horoscopul pentru 2010 insa, ii sfatuieste pe nativi sa fie prudenti, in special in domeniul comunicatiilor si sa isi analizeze cercul de cunostinte.

Noiembrie va fi luna cea mai dificila, atunci cand pozitiile partilor aflate in conflict vor fi in mod clar determinate. Exista riscul ca problemele sa nu se rezolve in 2010, si va fi necesar sa luati deja decizii finale pentru 2011.

Bani pentru Capricorn in 2010

Noul an pare sa aiba succes pe plan financiar. Unii Capricorni vor gasi "o mina de aur" si vor fi in curs de dezvoltare pe tot parcursul anului. Cele mai imbucuratoare luni cand vine vorba de bani sunt februarie, iunie si octombrie. Unele cheltuieli mari sau dificultati financiare vor avea loc in luna august, noiembrie si decembrie.

Dragoste, familie pentru Capricorn in 2010

Viata privata continua sa joace trucuri care isi au radacinile in trecut. Horoscopul prezice probleme de familie serioase. Daca lucrurile nu merg bine deja, relatiile se pot rupe sau vor avea de suferit mari schimbari, cel putin.

In a doua jumatate a anului, veti notifica probleme cu copiii, probleme care va pot intrista si deasemenea vor necesita cheltuieli imense. In cazul in care prima jumatate a anului 2010 este nefavorabila pentru cuplurile casatorite, a doua jumatate se va dovedi a fi dificila pentru cei indragostiti.

Intimitate va depinde de sinceritatea si dorinta comuna a partenerilor de a se ajuta reciproc. Asculta-ti  inima si o lasa sa se orienteze dupa sfaturile unor straini. In luna noiembrie sau decembrie relatiile dvs. pot fi extrem de delicate si se pot destrama in orice moment.

Sanatate pentru Capricorn in 2010

In prima jumatate a anului, nivelul de energie al Capricornului este destul de mare iar bolile par sa ii ocoleasca cu succes.

Celebritati in zodia Capricorn: Louis Pasteur, Rod Serling, Joseph Stalin, J.R. Tolkien, David Bowie, Richard Nixon, Sophie Tucker, Martin Luther King, Pat Benatar, Paul Cezanne, Oliver Hardy, Janis Joplin, Elvis Presley, Denzel Washington, Henry Miller, Clara Barton.

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII