Horoscop 2010 - Balanta

Horoscop 2010 - Balanta

Horoscop 2010 - Balanta

  • Va fi 2010 anul norocos pentru Balanta? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Balanta (Septembrie 24-Octombrie 23)

Zile in care sa fi atenta: Mai 12, August 23, Decembrie 26.

Zone norocoase: cunostinta si comunicare.

Planeta nativului: Venus

Element: Aer

Piatra: Diamant, Marmyra, Quartz

Culoarea: verde deschis

Nativii din Balanta sunt cunoscuti pentru al saselea lor simt. Trasaturile lor majore sunt colaborarea, cinstea si lenea. Balanta este de asemenea, considerata ca fiind una dintre cele mai fermecatoare si rafinate zodii. Nativii sai isi doresc armonie intr-o relatie, facand totul pentru a mentine o relatie de lunga durata. Diplomatia este un alt personaj important al localnicilor zodiei Balanta.

In 2010, Balanta ar trebui sa faca un pas inainte, deoarece are multe atuuri in propriile  maini si este important sa le foloseasca.

Afaceri pentru Balanta in 2010

Horoscopul pentru 2010 promite o viata profesionala interesanta si eficienta pentru nativii in Balanta. Oamenii de afaceri vor incepe un nou proiect si vor face cunostinta cu  noi perspective. Comunicarea cu colegii din alte orase sau tari este destul de buna; viitoarele excursii vor contribui la dezvoltarea intregii afaceri. Unii dintre voi se vor gandi sa achizitioneze spatii comerciale, drept urmare vor reusi sa duca proiectul la bun sfarsit in a doua jumatate a anului.

Perioada de succes a noului an incepe de la sfarsitul lunii ianuarie, februarie, iunie si va tine pana in a doua jumatate a lunii august si octombrie. Partea dificila va fi relatia cu partenerii existenti, care pot sa ia o pozitie, in contradictie cu interesele de afaceri. Conflictele vor domina intregul an si va provoca in cele din urma dezacorduri financiare grave.

Cele mai multe conflicte violente vor izbucni in a doua jumatate a anului, mai specific din luna noiembrie. Un angajat va vedea mari schimbari care au loc in societate si va incepe sa exploreze alte posibilitati. Dificultatile cu angajatorii si alte probleme sunt destul de probabile, care ii va oferi o idee nativului in Balanta sa isi caute un alt loc de munca. Din fericire, se ivesc noi oportunitati in viitorul apropiat, si in final vor avea loc doar schimbari pozitive.

Bani pentru Balanta in 2010

In ciuda succesului profesional evident, vor exista unele probleme financiare. Cele mai multe dintre ele vor avea loc in a doua jumatate a anului 2010, atunci cand starea financiara va fi schimbatoare. Aceasta poate fi legata de extinderea afacerii sau de pretentiile financiare ale partenerilor.

Horoscopul recomanda lucratorilor bancii, precum si tuturor persoanele angajate in domeniul finantelor, sa fie mai atenti si sa evite luarea unor decizii riscante, care poate costa mult. Cei care nu sunt implicati in lumea afacerilor, pot suferi de alte probleme, cum ar fi asteptari financiare irationale in a doua jumatate a anului, sau probleme cu copii.

Dragoste, familie pentru Balanta in 2010

In viata privata si a relatiilor de dragoste, Balanta va incerca sa rezolve o situatie dificila. Influenta lui Jupiter ii face mai curajosi, hotariti si independenti, siatuatii care vor avea un efect asupra relatiilor cu partenerul. Cel mai dificil moment este sfarsitul lunii martie si aprilie, cand nativii vor face in cele din urma o alegere.

In cazul in care dragostea va reusi sa depaseasca toate obstacolele, trebuie sa va asteptati ca relatiile sa continue pe un drum bun. In cazul in care nu este asa, nu fiti suparat, deoarece exista multe oportunitati in viitor. Este posibil sa apara o noua dragoste in viata Balantei, care probabil va afecta relatia existenta, astfel incat o ruptura va fi destul de evidenta. Horoscopul promite o intalnire romantica in lunile februarie, iunie sau in a doua jumatate a lunii august, pentru nativii singuri, intalnire care le poate schimba viata in bine.

Sanatate pentru Balanta in 2010

In prima jumatate a anului a nivelului de energie al Balantei este destul de mare si bolile nu sunt probabil sa apara. In a doua jumatate a anului, insa, bolile existente vor incepe sa se fac simtite, sau altele noi vor aparea brusc. Horoscopul va sugereaza sa fiti mai atenti cu organismul dumneavoastra, minimalizand astfel riscul unor traume si accidente.

Celebritati in zodia Balanta: Jimmy Carter, John Lennon, Pierre Trudeau, Oscar Wilde, Christopher Reeve, Johnny Carson Angela Lansbury, Barbara Walters, Yo Yo Ma, F. Scott Fitzgerald, Timothy Leary, Susan Sarandon

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII