Horoscop 2010 - Varsator

Horoscop 2010 - Varsator

Horoscop 2010 - Varsator

  • Va fi 2010 anul norocos pentru Varsator? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Varsator (Ianuarie 20-Februarie 19)

Zile in care sa fi atenta: Ianuarie 3, Mai 11, Decembrie 22.

Zone norocoase: dragostea si afacerile pe internet.

Planeta nativului: Uranus

Element: aer

Piatra: Ametist

Culoarea: albastru

Nativii din Varsator sunt cunoscuti pentru fixitatea dar si perseverenta lor. Trasaturile lor majore sunt egalitatea, neconventionalitatea, detasarea, timiditate, sensibilitate, blandetea si rabdarea. Varsatorii sunt, de asemenea, cunoscuti a fi plini de viata, veseli, rafinati, geniali si mereu bine dispusi.

Horoscopul 2010 descrie acest nou an ca o perioada de tranzitie sau de pregatire, deschizand calea Varsatorului pentru un viitor fericit. Iar in cazul in care aceasta cale pare sa fie complicata si spinoasa, ar trebui sa ne amintim ca nu exista nici o modalitate facila de a atinge un succes.

Afaceri in 2010 pentru Varsator

In 2010, Stelele ofera o sansa nativilor de a-si pune abilitatile si cunostintele profesionale in viata. Oamenii de afaceri vor face acorduri cu partenerii din alte orase sau tari, si vor face un salt in fata pentru a-si atinge scopul dorit. Sunt posibile sa apara calatorii frecvente, contacte si idei noi.

Horoscopul de la Supereva.ro va sfatuieste sa provocati rutina, pentru a va mentine mintea deschisa la tot ce este nou si sa sa avansati. Unii dintre voi vor lua in considerare mutarea intr-un alt oras sau in alta tara, altii isi vor schimba locul de munca sau vor incepe sa invete ceva nou. In orice caz, anul 2010 este ideal pentru inceputul unui an de studii, dobandirea de competente si cunostinte noi. In cazul in care succesul nu este imediat, nu ar trebui sa fiti suparat, cu timpul se rezolva toate.

In viata profesionala nu vor fi puncte de cotituta; cu toate acestea, multe probleme mai dificil de depasit sunt posibil sa apara. Horoscopul SE sfatuieste oamenii de afaceri si directorii de toate nivelurile sa acorde o atentie mai deosebita angajatilor lor. Poate ca, va trebui sa concediati pe cineva sau actualiza o structura colectiva. Un angajat va avea parte de conflicte cu unii colegi si se va gandi la un nou loc de munca. In plus, o problema existenta juridica continua sa te ingrijoreze. In a doua jumatate a anului, vor incepe neintelegere cu partenerii sau seful, iar in noiembrie situatia va deveni ceva mai sensibila

Bani pentru Varsator in 2010

Starea dumneavoastra financiara se va imbunatati un pic in noul an, ceea ce va fi o consecinta naturala a unor noi oportunitati profesionale.

Dragoste, familie pentru Varsator in 2010

Horoscopul prevede schimbari serioase in viata personala. Nativii care nua u inca un partener de viata, ar trebui sa se astepte sa isi cunoasca jumatatea cat de curand. Aceasta intalnire romantica este destul de probabila in luna februarie, iunie sau octombrie. Nu ar trebui sa excluda posibilitatea de a-si intalni sufletul pereche intr-o excursie, sau printre oameni. A doua jumatate a anului se va dovedi a fi putin mai dificila pentru cupluri.

Cu Saturn deplasandu-se intr-o zona a relatiilor, situatia se va schimba in rau. Pot exista unele probleme de comunicare care necesita delicatete si tact. Egoismul este acum inadmisibil, singurul lucru care va putea proteja relatia fiind atentia si sinceritatea. Cu toate acestea, situatia se poate dezvolta in conformitate cu o alta varianta: perechea dumneavoastra va fi intr-o perioada dificila si este posibil sa va influenteze relatia cu propria familie. In a doua jumatate a anului, veti incepe o lucrare, proiect in familie; este posibil sa va mutati intr-un alt oras sau tara.

Sanatate pentru Varsator in 2010

Sanatatea dvs. este destul de delicata in prima jumatate a anului, putand sa apara unele boli acute. In a doua jumatate a anului insa, aceste dificultati vor inceta sa existe, dar problemele cauzate de o presiune nervoasa mare pot sa apara.

Celebritati in zodia Varsator: Charles Darwin, Norman Rockwell, Chris Rock, Galileo, Wolfgang Amadeus Mozart, Charles Dickens, Oprah Winfrey, Yoko Ono, Virginia Woolf, Justin Timberlake, Geena Davis, Anton Chekov, Garth Brooks, Jennifer Aniston, Peter Gabriel, Vanessa Redgrave, Prince Andrew, Phil Collins, Franklin D. Roosevelt

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Ultimile 1 comentarii

    1. skipviorel
      skipvioreltrimis la 9/12/2010

      super tare ff moolte chesti sunt adevarate .......................

      Raspunde la acest comentariu

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII