Ce cred barbatii despre parul tau?

Ce cred barbatii despre parul tau?

Ce cred barbatii despre parul tau?

  • Ideea ca barbatii prefera blondele a devenit de mult timp un cliseu in care nu mai crede nimeni, ramanand doar un titlu celebru in istoria cinematografiei datorita filmului care a consacrat-o pe Marilyn Monroe. Un studiu facut recent de catre Garnier arata ca barbatilor nu le plac in mod deosebit blondele, ci, dimpotriva, in topul preferintelor masculine par sa fie brunetele.

Ideea ca barbatii prefera blondele a devenit de mult timp un cliseu in care nu mai crede nimeni, ramanand doar un titlu celebru in istoria cinematografiei datorita filmului care a consacrat-o pe Marilyn Monroe. Un studiu facut recent de catre Garnier arata ca barbatilor nu le plac in mod deosebit blondele, ci, dimpotriva, in topul preferintelor masculine par sa fie brunetele.

Iata cateva lucruri surprinzatoare pe care le cred barbatii despre podoaba capilara a superevelor:

Brunetele sunt partenerele ideale! 71% dintre cei intervievati au declarat ca si-ar alege drept partenera de viata o bruneta, probabil si datorita faptului ca mai bine de un sfert dintre brunete se considera mai bune in pat decat blondele sau roscatele.

Barbatii prefera stralucirea! Si asta se refera, desigur, si la podoaba capilara. 72% dintre barbati au declarat ca prefera ca o femeie sa aiba parul stralucitor.

Barbatii prefera parul natural! Mai mult de o treime dintre cei intervievati sustin ca nu le place ca o femeie sa aiba parul perfect coafat, incarcat cu fixativ, ci prefera parul natural, placut la atingere.

Subtire, lung si ondulat natural! Acesta este, se pare, prototipul ideal de podoaba capilara, in viziunea barbatilor. Pe locul al doilea se situeaza coafura a la Jennifer Aniston, care, desi nu este tocmai naturala, vine de minune, cel putin actritei.

Parul lung nu trebuie sa fie prea lung! E drept ca barbatii sunt cam mofturosi... Cert este insa ca peste 55% prefera femeile cu parul de lungime medie.

Impletiturile si coafurile asimetrice sunt din nou in topul preferintelor! 83% dintre barbatii intervievati de revista Cosmopolitan adora parul impletit, iar 76%  sunt atrasi de coafurile asimetrice, in stilul Rihannei.

Barbatilor le place schimbarea! Cel putin in ceea ce priveste coafura partenerei. Majoritatea celor intervievati au recunoscut ca o coafura devine plictisitoare daca nu este din cand in cand schimbata.

Si totusi... barbatii nu remarca intotdeauna schimbarea! Daca pentru femei, cea mai mica schimbare in ceea ce priveste coafura este un prilej de a se simti mai bine, pentru barbati schimbarile trec adesea neobservate.

Prins sau desfacut? Lung, scurt, impletit, blond, brunet... in fond, totul depinde de modul in care parul este aranjat. In timp ce 43% dintre barbati sustin ca le place ca femeile sa isi prinda parul, 37% declara ca le place ca femeile sa aiba parul desfacut, iar 20% considera ca ambele tipuri de coafura pot fi atragatoare.

Desigur, exista si exceptii si ele sunt probabil numeroase. Fiecare supereva are, in fond, dreptul de a alege  culoarea, stilul, lungimea parului. Daca tine sau nu cont de opinia partenerului este, pana la urma, tot o chestiune de optiune.

Mai cititi:

Par frumos
11 solutii cand parul nu e la inaltine (bad hair day)
7 sfaturi pentru roscate
Ingrijirea parului  patru intrebari cu raspunsuri controversate
Blonda sau bruneta, nu e totuna ...
Secrete pentru un par frumos
Parul tau e lipsit de stralucire? 9 ingrediente minune pentru parul tau.
Fabricati-va propriul sampon de casa!
Caderea parului
Bad hair day in randul vedetelor
Taiati anii din par: cum sa aveti un look mai tineresc cu ajutorul parului
Tratamente naturiste impotriva caderii parului
Culoarea parului schimba look-ul

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

 Forum unde comentam cu placere

Supereva Forum: Dragoste si sex
Despre relatie, sex, probleme de cuplu. Totul deschis, fara tabu-uri.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Relatie

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII