Roscatele din nou in trend

Roscatele din nou in trend

Roscatele din nou in trend

  • Te-ai saturat de aceesi culoare a parului? Simti ca vrei sa schimbi ceva? Ei bine, nu degeaba se spune ca femeile daca simt nevoia de o schimbare, inainte de toate isi schimba culoarea parului. Ofera parului tau o culoare si o stralucirea naturala cu urmatoarele nuante minunate de rosu.

Te-ai saturat de aceesi culoare a parului? Simti ca vrei sa schimbi ceva? Ei bine, nu degeaba se spune ca femeile daca simt nevoia de o schimbare, inainte de toate isi schimba culoarea parului. Ofera parului tau o culoare si o stralucirea naturala cu urmatoarele nuante minunate de rosu.

Iesiti din monotonie si plictiseala cu o solutie rapida de frumusete! Schimbati-va culoarea parului, fiti mai indrazneata si folositi nuante vibrante. A fi in pas cu moda este o decizie, nu un dar natural. Noua ta nuanta nu trebuie sa fie super-indrazneata daca nu esti inca sigura; poti sa faci o tranzitie treptata de la o culoarea naturala pana la o nuanta vibranta.

Opteaza pentru tonuri de rosu pal, deschis, cupru si cu aspect natural roscat, care radiaza rafinament si feminitate. Daca vreti mai mult, treceti la magenta, burgundy si rosu aprins.

Nu ezitati sa treceti pe la un stilist inainte de a lua decizia finala. Cele care au un ten de culoare calda ar trebui sa caute  nuante de rosu, care au o tenta aurie. Cu toate acestea, in cazul in care ati fost binecuvantata cu o piele de portelan, este timpul sa adaugati profunzime, lasati-va parul lung in bucle libere si folositi o vopsea magenta, visinie sau rosu intens.

Daca sunteti in cautarea metodelor de intretinere a parului, sariti peste acest comentariu. Nuantele de rosu dispar prea usor, asa ca trebuie sa folositi obligatoriu produse de intretinere a culorii. Secretul de lunga durata a stralucirii este sa folositi formule special concepute pentru roscate. Insa nu e nevoie sa cheltuiti o avere pe produse cosmetice, daca aveti cateva trucuri de casa pentru a revitaliza culoarea.

Doar aici poti gasi Albumul cu nuante fabuloase de rosu

Mai citeste si:

Coafuri si accesorii la moda
Cate ceasuri purtam 2010?
6 motive pentru a evita un pistol pentru piercing
Coafurile toamnei 2008
Ochelari de soare pentru vara 2009
Ce coafuri se poarta in 2009?
Cum ne coafam in 2011?
Coafuri de primavara
Ceasul – un accesoriu important
Cele mai frumoase tunsori bob de pe covorul rosu
Tatuajele si body piercingul
Extensii de par natural LIEN STYLE

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Par frumos

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII